Рестарт на делото за убийството на Андреа от Галиче

Обвиненият Олеков го чака до 12 години затвор
23
Рестарт на делото за убийството на Андреа от Галиче

Днес се очаква рестарт на делото за убийството на Андреа от Галиче във Врачанския окръжен съд, след като не успя да тръгне през септември.

18-годишното момиче бе зверски убита в дома си през януари, а обвиняем е непълнолетният Аксел Олеков, който е от същото село.

Още по темата
Повдигнати са му четири обвинения, най-тежките са за изнасилване и причиняване на умишлена смърт с особена жестокост.

Близките на Андреа организират нов протест с искане за промяна на закона и доживотна присъда за Олеков.

Наказанието, което се предвижда, е до 12 години лишаване от свобода.


23
Още по темата: убийствоГаличеАндреа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
4epa преди 10 месеца
ТАМ НАЛИ ИМАШЕ ЕДИН ДЕРИБЕИ ОТ БСП- ценко цоков !!!!!!!!!!!!!!!!!
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До живот ! Да се върне това наказание !!!И до кога ще се нарича " ще лежи". Как така ще лежи ?Ще работи !Тежък физически труд до изплащане на кръвнината!
19
0
 
4
 
! Отговори
Системата е такава преди 10 месеца
12г. ... ? Ще излезе след 5 и дори ще е научил няколко "номера" от съкилийниците си рецидивисти. Как да краде коли... как да прави телефонни измами... как да влиза взлом в апартаменти ... как да изнасилва бабички по селата ...
18
0
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 10 месеца
Браво Господа. Един из род унищожава цял един живот, съсипва цяла фамилия и 12г. ? ? ?Това е иди отщина. Само за сравнение в " Скап-аната " Америка минимума за този ще е доживотна без право на замяна. За другите какъв пример за наказание е това
17
0
 
10
 
! Отговори
Колко ценен човек! преди 10 месеца
Ще е на свобода след по-малко от 5 г., но и като излезе, ще бъде нещо като герой и голям бабаит според представите на неговото племе. Към него ще се отнасят с респект и уважение, защото вече е бил в затвора не за какво да е, а за убийство плюс изнасилване и грабеж!Ние пък ще му изплащаме соц.помощи, както сме го хрантутили досега с детски надбавки, а той е ходил на училище само един срок - първия срок в първи клас. Браво, бе!Колко тийнейджъри отличници не получават детски надбавки, българи са?
16
0
 
3
 
! Отговори
Нашият закон приема, преди 10 месеца
че непълнолетен, ако вече е навършил 16 г. е способен да поеме отговорността за създаване на семейство и възпитаване на деца.Но ако такъв човек извърши зверско убийство, се счита, че е още малък и му се полага нищожно наказание - защото 13 /Лили Иванов/ много точно изчислява колко ще "лежи" този гад. А ние ще го храним! И като му приспаднат от наказанието времето, което е прекарал досега като арестуван, какво ще стане? След 4 г. и 9 месеца излиза на свобода!
15
0
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 10 месеца
12 години е прекалено лека присъда за това жестоко и грозно убийство.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добре станало е престъпление . Пишете статии да иформирате хората.АМА КАК ТАКА МЪРТЪВ ЧОВЕК КРИЕТЕ ЛИЦЕТО, А НА ЖИВИТЕ НЕ!!!!!ЛОКИГА - тука това е АБСУРД
13
0
 
2
 
! Отговори
Лили Иванов преди 10 месеца
До 12 години,при признаване на вината ,се придпада 1/3 стават 8 г.. При работа в затвора на 2 към 1 ,значи излиза след 5 г.и 7м..
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И защо трябва до храним този до живот? Аз съм за смъртно наказание в случаи като този.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Такива психопати не се превъзпитават. Ще го пуснат след 10 години с ясното съзнание, че ще убие пак и я го хванат, я не. Евтаназия.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом съдът не съди правдиво е настанало време за наказателни отряди по принципа на уличния съд. До там ли я докарахме?
9
0
 
12
 
! Отговори
Balkann преди 10 месеца
тез пък затвор...тоя само да взеле бих го поръ4ал да и да отива на оня свят...като ще лежи тоя не трябва да съществува бе хора кви са тия коментари.. смъртна присъда за такова нещо колко сте ми прости коментаторите...кви затвори за тоя ***...не разбирам вие луди ли сте
8
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 10 месеца
До живот! Родителите да направят петизия и така много хора биха ги подкрепили онлаин да осъдят убиеза до живот. Такива хора нямат място в обществото. След 12 години когато излезне да чакаме повторение на действията му ли? На 17-18 г си напулно осъзнат човек и много добре осъзнаваш какво правиш. Такива хора трябва да лежат до живот в затвора.
7
0
 
11
 
! Отговори
ПърлаМента??? преди 10 месеца
Присъдата е като за хакер, според готвените нови промени в наказателния кодекс.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Заради скапаните закони трябва да се протестира .
5
0
 
17
 
! Отговори
Между другото преди 10 месеца
Перник си отглежда нов Ценко Чоков(Юлиян),изверг до мозъка на костите си но близък до власта-изтезава,унизява,убива граждани на ЕС,а на полицаите им подарява гуми за колите им като му дойдат на проверка!България в Европейският Съюз-хахаха!
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия присъди не обежкуражават извършитеите, напротив насърчават ги???!!!!
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
в България законите са правени от престъпници - в услуга на престъпниците.
2
0
 
14
 
! Отговори
redordead преди 10 месеца
смешна работа, ще излезе на 30-32 години, даже ако реши може да изкара за това време 2 дистанционни всичши образования или различни курсове в затвора...