Арестуваха мъж, повредил надписа "Димитровград" в града

Той е известен на полицията с подобни прояви
Обновена: 31 мар 2021 00:23 | 30 мар 2021 23:30, Красимир Ангелов
15
Арестуваха мъж, повредил надписа "Димитровград" в града

Мъж е задържан след издирване за посегателството срещу светещия надпис "Димитровград" на площад "Поезия" и централната пешеходна зона на града, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Рано сутринта в понеделник неизвестен счупи буквата "Г" от надписа, а местната община даде видеозаписите от района в полицията.

Мъжът на възраст 31 години е познат с подобните си прояви, уточниха от регионалния пресцентър на МВР.

След задържането му до 24 часа той е признал деянието си, а срещу него е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
2
 
! Отговори
Смок преди 3 години
И мога да се обазложа, че този който ли сложи минус на долния коментар е ходил веднъж на пазара в неделя да си купи дънки от турския внос и е останал много доволен от превилегията да се бута в гъчканицата от оркоезични полу-човеци, въодушевен от екзотичните аромати и звуци на това емблематично за домораслия български чалгар място.
11
4
 
7
 
! Отговори
Смок преди 3 години
Като роден и израснал там мога да ви уверя, че от създаването си досега в града има изключително висока концентрация на нискочели ***, нагли, крадливи и завистливи. Та деянието не е изненада за никого, от наследници на обирджии на мандри и овчари невиждали два лева няма какво друго да се очаква. Най-доброто което направих за себе си е да напусна тази долина веднага след като завърших училище.
10
4
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Немедленно да се освободи човека.Той е изразил своят протест срещу това,че още има комунистически символи,които по закон,отдавна трябва да са заличени.В Добрич имаше отделно гробище за комунисти,където в момента е паметника на Кан Аспарух и мемориала на убитите без съд опозицижнери,през 1944 година.Една вечер около 1990 година тия " гробищни" паметници с петолъчка( без християнски кръст) бяха начупени,което наложи комунистите да преместят костите " при останалите простосмъртни....
9
2
 
6
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Детенце на "демокрацията"!
8
13
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Активист на БСПКомунистите другарю пенсионер нищо не са построили. Всичко строено за 45 години социалистически терор е построено безплатно с робски и принудителен труд от "Строителни войски", където 99% бяха роми и от затворници, на които не им се плащаше и стотинка за труда. За сведение сега в затворите се плаща, когато работиш или ти се счита 2 работни дни за 3 излежани
7
13
 
12
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Комунистите построиха цял един град!!! Демократите съсипахте цяла една държава !!! Венсеремос!!!
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя се опитва да клати държавата в този тежък момент . разстрел от военен трибунал и това е.
5
7
 
11
 
! Отговори
да сменят името преди 3 години
на града и вместо 'димитровград' защото Григор Димитров е от Хасково, и да го преименуват на град "Гошко Тарабата" за да се знае че носи името на национален предател и масов убиец на българите.
4
4
 
9
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Ех, найсетне арестуваха сериозен престъпник. А какво им пшречеше да направят акт за дребно или едро или там каквото се полага хулиганство и да му наложат административна глоба? Която ще бъде и наказанието така или иначе. Но нали трабва да се имитира дейност.А пък съвсем неизвестно остава защо точно буквата "Г" е счупил.
3
0
 
7
 
! Отговори
Да беше махнал Р-то преди 3 години
Нали:)
2
10
 
16
 
! Отговори
Уточнител преди 3 години
Правилно е постъпил! Гнусен комунистически надпис за град, наречен на един национален предател, Г. Тарабата
1
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък един надпис, с цветовете на дъгата. Нищо лошо не е направил човека. Щом е бил сам, явно около му гъмжи от жендаре и пендаре.