Цалапица отново излезе на протест: Справедливост за Митко!

Преди дни Рангел Бизюрев бе върнат у нас
24 мар 2024 17:25, Нели Христова
10
Цалапица отново излезе на протест: Справедливост за Митко!
Снимка: БГНЕС

Близките и приятелите на убития в Цалапица Димитър Малинов отново излязоха на протест, дни, след като обвиненият в убийството на младия мъж - Рангел Бизюрев, беше върнат в България, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

"Подкрепете ни! Нека не оставаме ненаказани участниците в това убийство! Справедливост за Митко!" - с този призив в социалните мрежи майката на Митко – Атанаска Бакалова, призова за присъствие на протеста.

В четвъртък Окръжният съд остави обвинения за убийството Рангел Бизюрев за постоянно в ареста.

Протестът този следобед е първият от поредица протести, и идва след като за първи път обвиненият за убийството на Митко Рангел Бизюрев даде показания пред магистратите. Според тези показания до смъртта на Димитър се е стигнало след скарване и сбиване между двамата, като Рангел ударил 4 пъти по тялото Митко, а не по главата.

Адвокатът на Бизюрев твърди, че случилото се е инцидент. Думите му възмутиха майката на Димитър Атанаска Бакалова, която заяви, че и Бизюрев и близнаците Динкови са виновни за смъртта на сина й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Честно казано найстина ми писна да слушам за него на всякъде, разбирам жената бори се за справедливост за детето си ,но нека говорят веднъж когато найстина има какво да кажат а не едно и също всеки ден ...Съжалявам колкото и грозно да звучи пак казвам разбирам жената и болката то не е виновна дори тя ,медиите които всеки ден слушам, но нищо не казват по различно от предишния ден....
5
4
 
2
 
! Отговори
До 1,2,3 преди 1 месец
Хубаво е че няма да оставиш поколение което с npokажeния ти ген да мъpcи земята българска АМИН!!!
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА
3
2
 
7
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
Абе анонимници май вие тотално сте изтрещели! Защосе подигравате с мъкста нс мсйката загубила детето си , а не дай Боже стане с някой от вас , кск ще реагирате! Срамотс , имайте страх от Бога!
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Майката на тоя Митко тотално изтрещя. (То е имало материал отпреди изглежда не е била много в ред с главата).
1
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма справедливост на този свят. Истинският убиец под прикритие на Митко са родителите му още с появяването си на този свят човек е обречен на смърт рано или късно. Това е факт. Това не е дар. Останалото са подробности. Как и кога че стане. То ще стане.