Българка в Италия с разказ за отварянето на страната

Поетапно животът се завръща към нормален ритъм в южната страна
16 апр 2020 10:02, Павел Гълъбов
13

Най-засегнатата държава от коронавируса в Европа е Италия - там има повече от 20 000 смъртни случая. Правителството удължи срока на пандемичните мерки до началото на месец май. Как се живее в огнището на заразата?
Още по темата

"Малко по-малко започват да отварят, но не дават голяма гласност на това, за да не се втурнат всички. Справят се много добре, децата учат онлайн - все едно са на училище", каза за "България сутрин" българката Катерина Иванова. Тя добави, че се говори за поетапно отваряне на различните дейности, за да се спазват указанията.

"Всеки ден се събира управителен съвет и говорят. Всички слушаме какво ни се казва от властите, гледаме да не излизаме. Радвам се, че България се справя добре. Виждам, че се спазват мерките", отбеляза Катерина Иванова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според нея всеки е приел сегашния начин на живот и продължава напред.

"Мъжът ми е на работа, той зарежда супермаркети, аз съм иконограф и не завися от това дали ще бъде отворено нещо. Вярвам, че всичко ще се оправи и ще бъде наред. Винаги се надявам и се усмихвам", завърши тя.

По повод предстоящите празници Катерина пожела на всички да вярваме в Бог и в това, че носим светлината в себе си.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
една от всички преди 1 година
Д08 ччч. И защо да не вярваме ' като се намираме там или все в *** ровите
9
0
 
0
 
! Отговори
една от всички преди 1 година
Д08 ччч. И защо да не вярваме ' като се намираме там или все в тайната ровите
8
4
 
1
 
! Отговори
Ччч преди 1 година
До анонимните...Смятате ли че някой вярва на това което пишете?
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5 Пет милиона за Б-г е абсолютен изходен оптимум за момента, стига да се намали съотношението с малцинствата. Спасихме се от ислямската лавина и след кризата вероятно ще докараме 2 мил. украинци, молдовци и руснаци, което е далеч по-малкото зло. Полският пророк им рече и те да бягат тук и в Румъния, защото тук ще им е мястото. Над 7 мил. ще отидем на свръхпопулация, със всичките съпътстващи ефекти.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5Второ поколение независимо, че дори нямат български паспорти, все още се водят нещо българи, или там други някакви.Практиката, обаче показва, че 4-5 поколение започват да се връщат към корените, особено когато приемащата култура е доста по-различна от изходната.При това връщане в силно изкривен вид.Например най-радикалния македонизъм сега е в Австралия, Канада и САЩ.Това даже предизвика скандал между северджаните и австралийците, което прерастна в обвинения м-ду егейци и вардаряни
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Катерина Иванова къв го дири в Италия. И нея ли е водят българка и отчитат население 7 млн. И мен ли ме водят като не съм се връщал от 16г? Питам за един познат дето каза че градовете са празни, няма хора и скоро БГ ще е под 5 млн население
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1Въпросната аферистка казва ли нещо за заменките на яловите си баири с десетки декари имот във вилната зона до Рударци?
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая колко кила е ?
2
7
 
10
 
! Отговори
турчина преди 1 година
хахахахаха,вярвайте на Б.Б. а не на бог и няма да имате проблеми
1
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Генерал Мутафчийски - президент и безплатни антидепресанти за позитанските форумци.