Удар на "Армията": Национал на Уругвай пред трансфер в ЦСКА

Джонатан Родригес може да заиграе с червената фланелка
1 фев 2017 13:58, Веселин Коларов
8
Удар на "Армията": Национал на Уругвай пред трансфер в ЦСКА
Снимка: Bulphoto.com

ЦСКА-София иска уругвайски национал, твърди "Меридиан Мач". Става въпрос за Джонатан Родригес, който е играч на мексиканския Сантос Лагуна. Нападателят, който може да играе и като крило, има много сериозна визитка, в която на очи се набива престой в португалския гранд Бенфика.

Той има една среща за лисабонските "орли" през миналия сезон, а малко след това е отдаден под наем в испанския Депортиво Ла Коруня.

Иначе 23-годишният Джонтан Родригес е юноша на уругвайския гранд Пенярол, а освен това има 9 мача и 1 гол за националния тим на родината си.  Проблем пред финализирането на трансфера може да се окаже фактът, че той иска сериозна заплата, много по-голяма от тавана на заплатите на "Армията".

Според "Тема Спорт" при "червените" съвсем скоро ще пристигне друг южноамериканец - лявото крило от Еквадор Кевин Меркадо. Информационната агенция "Сampeones" дори обяви в социалната мрежа Twitter, че 22-годишният футболист вече е подписал с "армейците". Меркадо е изиграл 22 мача за аржентинския елитен Сармиенто през 2016 година.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
8
 
! Отговори
ЦСКА-София преди 7 години
До 1948-2016ЦСКА като разпори гувядата на пролет, после да разправят, че сте паднали от някой друг.
1
6
 
8
 
! Отговори
ЦСКА-София преди 7 години
До Цска умряДа ти го натъпкам в говеждия!