Гонзо стяга здрава селекция в Черно море

В отбора на "моряците" вече има четири нови попълнения
24 май 2017 12:01, Александър Попов
3
Гонзо стяга здрава селекция в Черно море

Новите попълнения в Черно море станаха четири. Старши треньорът на варненци Георги Иванов-Гонзо се договори и с десния бек Атанас Зехиров. Той идва като свободен агент, след като контрактът му с Берое изтече и няма да бъде продължен.

28-годишният Зехиров бе желан и от Дунав Русе. Освен Зехиров варненци привлякоха още Мариян Огнянов (Нефтохимик), Георги Божилов (Берое), Орлин Старокин (Пирин). В плановете им е и централният защитник на Верея Илиас Хасани.

Гонзо иска задължително да привлече централен нападател. В плановете му е играчът на Нефтохимик Венцислав Христов. Той обаче има договор с бургазлии, а и в момента се възстановява от контузия. Интересното е, че Гонзо взе преди време Христов в Левски.

От клуба си тръгват голям брой футболисти, сред които двамата чехи Филип Хлупик, Войчех Шром, Михаил Венков, Даниел Георгиев и Бакари, който пропусна доста мачове тази сезон заради контузия.

Почти сигурно с клуба ще се раздели и халфът Тодор Паланков. С клуба вече разтрогна централният бранител Траян Траянов, а до края на сезона това ще направят поне още двама играчи, които не са сред изброените по-горе.

Халфът Александър Цветков е желан от Левски. В замяна сините са готови да дадат на Черно море франсис Нар и Амаду Сукуна. Прегово­рите между двата клуба все още продължават.

Вчера стана ясно, че варненци ще се готвят изцяло в България, като почти сигурно ще имат лагер в Банско.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
7
 
! Отговори
роко преди 6 години
Муахахаха кво ше стяга,той на две магарета сламата не може да раздели гонзо ше стяга
1
1
 
9
 
! Отговори
Адриан преди 6 години
Не е лошо да ги стяга. Искаме победи вече!