ЦСКА ще брани стари рекорди срещу Лудогорец

Срещата е днес от 21.00 часа на "Армията"
10
ЦСКА ще брани стари рекорди срещу Лудогорец
Снимка: Официален сайт на "Лудогорец"

ЦСКА посреща Лудогорец днес от 21:00 часа, а Стамен Белчев ще напра­ви повторен дебют на­чело на армейците. Оча­кваното назначение на хасковлията стана факт още преди края на сезона след загубата във финала за купата.

Така Белчев в кратки срокове трябва да стегне тима и да го изведе до така важната евроквота. Успех над Лудогорец днес до голяма степен може да подпеча­та минимум класирането на армейците за бараж.

Именно Белчев е един­ственият треньор, из­веждал ЦСКА до шампионатна победа над раз­градчани досега - 2:1 през ноември 2017 г. в Разград.

Червените ще бранят два свои рекорда в пър­венството. Единият от тях е да останат един­ственият тим без загуба в елита при поне 30 кръ­га. ЦСКА го постигна през 2007/08 г. с баланс 24-6-0. В момента разградчани са с 20-8-0 и може да пов­торят постижението на армейците.

В допълне­ние, Лудогорец посяга и към най-дългата серия без загуба в първенството. Тя пак е притежание на ЦСКА – 36 мача (25-11-0) между 20 март 1988 г. и 3 май 1989 г. В този период в червените редици бле­стят Христо Стоичков, Любослав Пенев, Емил Ко­стадинов, Трифон Ива­нов, Пламен Гетов.

В момента Лудогорец е с 33 двубоя (22-11-0) при 64:17 голова разлика. По­следното им поражение бе на 26 април 2019 г. с 1:2 от Черно море във Варна.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЛудогорецЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 3 години
ЦСКА, сега ТИРЕ, е еврейски отбор създаден от еврейската власт 1948г. Тази власт и днес си е същата, и си гали отрочето. ЦДНВ (ЦДНВ Септемврийско знаме, ЦДНА, ЦСКА, ЦСКА Червено знаме) е единствения отбор в България а и в света, който влиза направо в А група. Без Народната власт е немислимо, защото трябва да се изрита шампиона ва Б, водил тежка борба да се класира за А. Бил е Септември, и затова - Септемврийско заме, както сега Ловеч, Етрополе.
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единобожието е откритие на ЕГИПТИЯНИТЕ и Бог АТОН на фараона ЕхнатонШумерите са написали Библията още преди това и са били забранена цивилизация до съвсем малко преди появата на комуниста Карл МарксКарл Маркс чрез заобикалки пробутвал ЮДЕИЗМА като АТЕИСТИЧНА РЕЛИГИЯ може би защото имало КРАДЦИ и този АТЕИСТИЧЕН Юдеизъм трябвало да бъде единствена религия в ГЛОБАЛНАТА ЧЕРВЕНА АТЕИСТИЧНА ДЪРЖАВАВоените РОТШИЛДОВИ фен на Легионите на Древен Рим и Гай Германик-КалигулаЧЕРВЕНИ ГООВЕДА
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква прекрасна снимка на отбора на Лудогорец. Както се вижда на снимката става на въпрос за чуждестранен отбор с българска регистрация. Все едно да си купиш Фолксваген Голф, да го регистрираш в България и да обясняваш, че има български автомобили.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е фалшива новина. Отборът който е поставил рекордите вече не съществува. Ако съществуваше, трябваше да си плати дълговете към държавата. Не може едновременно да съществуваш и да не съществуваш. Все едно Васил Божков сега да каже - от утре се казвам Пенчо и затова не дължа нищо на никого, но освен това искам да ми върнете археологията. Е не става така.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белчев в кратки срокове трябва да стегне тимада, щото довечера Лудогорец ще ги олабят :)
3
1
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Домуза се е разбрал с Ганчев
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
туй нЯщо, дет му викат цска, може само да бъде спаринг-партньор на лудогорец!
1
7
 
5
 
! Отговори
червени да го духат преди 3 години
На червеният еврейски ГЕРБ на петаците РОТШИЛД си сложили логото на абсолютно всички Римски легиони от Древния РИМ вероятно от възхищение от армееца Император Гай Германик с прякор Калигула известен и с инцестите си като фамилията на евреите "Червена Табела"Петака Ротшилд и Пет Пет Карл Маркс ден рожден с Цска от ужСофия Калигуловска Болшевишка революция от 1917 и прочие начело с Еврейска Червена Армия крадена от Легионите на РИМЗакривай двата червени инцеста от Борисова и Летището