Диего Марадона вече е изписан от болницата

Отведоха го в къща, специално подготвена за нуждите му
12 ное 2020 12:41, Елка Василева
11
Диего Марадона вече е изписан от болницата
Снимка: архив, БГНЕС

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона беши изписан от болницата и бе откаран с линейка в къща, специално подготвена за нуждите му, която се намира в предградията на Буенос Айрес, съобщи телевизия Тодо Нотисиас.

Както е известно, миналата седмица той се подложи на операция заради открит субдурален хематом в мозъка.

Личният му лекар Леополдо Луке ще има грижата за здравето и за състоянието на футболната легенда, като ще му помага екип.

Още по темата
Ситуацията около Дон Диего ще се проверява на всеки час, обясни пък адвокатът му Матиас Морла.

Доктор Луке излезе пред болницата в момента на изписването на Марадона и говори пред журналистите, които очакваха информация.

Той уточни, че Марадона сам е поискал да се подложи на преглед и никой не е предполагал, че ще бъде открит субдурален хематом.

Марадона все още има проблеми с абсистентна зависимост, като лекарят не уточни за какво точно става дума. Както е известно, през юни Луке призна, че пациентът му се е справил с наркотичната зависимост, припомня БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изписали са го, и сега след като вече е излязал - Да вземат да си проверят шкафовете с психотропните лекарства. Сигурно ще изпаднат в шок от липсите.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактМогат,могат от тлъстината им се запушват кръвоносните съдове и налягането се увеличава Сърцето се бъгва помпа ту бързо ту бавно съответно налягането се повишава и понижава доста рязко много пъти на ден.Както можеш да си представиш кръвоносните съдове не са безкраино еластични и в един момент започва теч на кръв.Ако е в мозъка е инсулт.Наднорменото тегло е основният рисков фактор естествено и тютюнопушенето и алкохолът.Сърце и вени са част от една система и са свързани.
7
0
 
0
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До АнонименИма доста слаби хора с инсулт,между другото.Дебелите умират повече от инфаркт-до инсулт не могат да го докарат.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инсултът е от наднормено тегло и години високо кръвно.Постепенно кръвоносните съдове се запушват и губят еластичност около и вътре в тях се натрупват мазнини.След известно време започват да прокапват.В началото организмът се справя с "течовете" но с минаване на времето се натрупват капсули с лизирана кръв...Когато някоя от тях е на място което е опасно например мозък е възможен фатален край.Трудно ще видите слаб човек с болно сърце инсулт или атеросклероза.Диета,диета и пак диета.Отслабнете !
5
1
 
1
 
! Отговори
рт преди 3 години
Да му пратят кърканье и дрога, и да отлита при Ескообар.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много съм загрижен за него, от години играе като рекламно лице на наркотиците. Хубаво е че му правите реклама.
3
0
 
8
 
! Отговори
Д-р.Ескобар хомеопат преди 3 години
Тоя, колко бял прах е изшмъркал от хомеопатична та аптека на д-р. Ескобар не е истина, как е още жив.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги съм се чудел как при тоновете кока, които са минали през носа му, все още е жив. Ще взеем да се окаже, че белото не било чак толкова вредно. Веднага се обаждам на дилура да докара малко, че нещо съм се поизнервил напоследък от тоя смърцафлясан вирус.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще е на терена...като зрител де...