Георги Дерменджиев: Налага се да търпим критика

"Трябва много търпение, за да възродим България"
Обновена: 17 ное 2020 11:08 | 17 ное 2020 11:00, Веселин Коларов
Георги Дерменджиев: Налага се да търпим критика
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Георги Дерменджиев заяви, че ще отнеме време, докато националният отбор се възроди. Той говори преди заминаването на тима за Дъблин, където утре „лъвовете“ ще гостуват на Ирландия в последен мач от Лигата на нациите.

"Отиваме в Дъблин, за да направим добър мач. Всичко е възможно и много пъти съм го казвал, че излизаме за победа. Много дълга тема е това, че се гледа много негативно на националния отбор, а и е много неприятна. Това е реалността и трябва да понесем критиките. Но трябва да направим така, че да имаме търпението и да възродим националния отбор", заяви Дерменджиев.

"Трябва много търпение и да се вземат правилните решения. Няма как да ги кажа сега тези неща. Труден въпрос е този, свързан с отсъстващите, но в момента момчетата, които са тук ще излязат и ще играят срещу Ирландия. Те са отбор на средноевропейско ниво. Също имат проблеми – наказани и заразени с COVID-19. Ще видим с какъв състав ще излязат, но какъвто и да бъде, знаете в какви отбори играят футболистите им", добави още той.

В класирането в група 4 в дивизия "Б" от Лигата на нациите, нашите имат едва 1 точка и са на последно място в класирането. Ирландците са с 2 т., Уелс е лидер с 13 т., следван от Финландия с 12 т.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание