9 съвета за вълнуващ секс

За да носи удовлетворението, което желаем
15 мар 2012 17:00,
12
9 съвета за вълнуващ секс
източник: Reuters
Сексът е станал скучен. Или не носи удовлетворението, което желаете. Значи е настъпило времето, когато трябва да се въведе освежаване в леглото. Да смените половинката едва ли ще донесе необходимия ефект, или поне не е сигурно, въпреки че някои прибягват до това решение. (Интересно какъв резултат ще има анкета сред тях затова дали са намерили желаното при забягването.)
 
Въпросът е как отново да се изпита тръпката с нашия си партньор... Желанието за експериментиране обикновено се отблагодарява. Разнообразието и търсенето на нови начини за постигане на удоволствие зарежда със страст и желание за по-честа среща с половинката в сатен...
 
Предлагаме ви 9 освежаващи идеи за разнообразяване на рутината в леглото. Добавете към тях нещо свое. Този коктейл няма начин да не осигури потребното.
 
Разиграйте „очакване“
 
Позната ви е сентенцията, че най-сладки са забранените неща, или тези, до които ни ограничават. За известен период от време – седмица е достатъчно – си обещайте въздържане от секс. Отказвайте на партньора. Предлози винаги ще се намерят. Добре е през това време да не се посяга към постигане на оргазъм по друг начин.  
 
През този период се опитайте да върнете времето назад, когато за първи път сте срещнали очите на любимия човек, за първи път се докоснали устните, сте погалили страните. Целуването по шията е крайната точка, която е достатъчна като интимен контакт. Да се държите за ръце не е навик, който остарява. Напротив, топлината на ръцете създават близост, която не може да се постигне със секс.
 
На следващ етап докосвайте телата си. Откривайте нови зони на чувствителност, но избягвайте коитуса и оргазма. Такъв може да си позволите едва в края на седмицата без значение начина, по който сте избрали да го постигнете или се е получил.
 
Седмицата на въздържанието по принцип има ефекта да събужда сетивата ни, а изострената чувствителност може само да подобри усещанията по време на половия акт. 

За останалите 8 можете да прочетете в Puls.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: удоволствиесекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Pandawa преди 12 години
The expertise shines through. Thanks for tkiang the time to answer.
7
0
 
2
 
! Отговори
gaz преди 12 години
Абе като пишат глупости що не си пишат името та да знам кого да плюя
6
0
 
7
 
! Отговори
японка преди 12 години
Тези "съвети" са част от сексуалните практики в изтока.
5
0
 
12
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
За известен период от време седмица е достатъчно си обещайте въздържане от секс. Отказвайте на партньора.................по-..голяма простотия не бях чела
4
2
 
3
 
! Отговори
DO 3 преди 12 години
po tvoqta logika cql jivot trqbva da si smenqme partniorite !
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само 1 правило есменете жената или мъжа
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей такова секси бельо, ще си взема за любовника ми
1
1
 
15
 
! Отговори
77777 преди 12 години
Отказване от секс - много хубав съвет. Още след ден-два ще бъдете изритана или най-малкото мъжа ще си намери любовница.