Отказването на цигарите подобрява ерекцията

Мъжете пушачи е 2 пъти по-вероятно да развият еректилна дисфункция
21 дек 2012 12:47,
13
Отказването на цигарите подобрява ерекцията
източник: Reuters

Установена е връзката между тютюнопушенето и проблеми в сексуално отношение. Около 2 пъти по-вероятно е мъжете, които пушат, да развият еректилна дисфункция, в сравнение с непушачите, сочат проучвания.

 
Тютюнопушенето причинява увреждане на кръвоносните съдове и забавя притока на кръв, което накърнява еректилната функция.
 
Тютюнопушенето е фактор за развитие на рак, сърдечни проблеми и емфизема. Вредният навик може да причини и съдово заболяване и нарушаване на кръвообръщението. Това е от особено значение за мъжете, които са засегнати от еректилна дисфункция - правилното кръвообръщение към всички части на тялото, включително и гениталиите, е важно за постигане и поддържане на ерекция. 
 
Спирането на цигарите подобрява здравето, понижаване на кръвното налягане, риска от инфаркт. Кръвообращението започва да се подобрява в рамките на 2 до 12 седмици след спиране на тютюнопушенето. 
 
Отказът от цигарите води до подобряване на еректилната функция. Непушачите достигат до ерекция пет пъти по-бързо, в сравнение с пушачите, показват резултатите от проведено проучване на специалисти.
 
Ако сте пушач и искате да се сбогувате един път завинаги с вредния навик, предлагаме няколко кратки, полезни съвети за успешно начинание...
 
Изберете дата, от която да спрете цигарите и се подгответе за „събитието“. Освободете се от всички цигари, пепелници, кибрити и запалки вкъщи, офиса и автомобила.
 
Ако пушите повече от 9 цигари на ден, можете да се консултирате с лекар за срeдства, които да ви помогнат да откажете пушенето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Тази статия не е научно издържана, СтанишеФФ не пуши, а страда от хронична еректилна дисфункция. От друга страна всичко е написано сякаш е за предпочитане секса пред цигарите?
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сериозно да ви кажа отказах ги и ми са е*е като на животно жената сутрин,обед,вечер,преди Слави,след слави !
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма смисъл! То човек ако сам не го реши, ни статии нито лекари могат да го накарат да се откаже от дима.
7
2
 
10
 
! Отговори
Ako преди 11 години
Преди много време, когато пушех, бях оставил една цигара на земята на пътя на едни мравки.Нито една мравка не полази цигарата където е тютюна. Някои полазиха филтъра, но всички се спираха на милиметър от тютюна. Аз бях потресен и изумен. Пробвайте и вие този опит и ще откриете, че е истина. Щом една малка животинка разбира че това е отрова, защо хората НЕ МОГАТ!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Немам нужда от секс - Енергото ме тик-така всеки ден и нощ!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***,хурки,Кабагайдиййййй.......!
4
0
 
11
 
! Отговори
Loko beach преди 11 години
Статията говори правилно.. Аз лично се подгатвях психически повече от 2 седмици преди датата на спиране, която бях определил...а иначе всеки ден дънех максимално, щото знаех че след датата нема вече:)За ерекцията е верно също..сега се чувствам по-обилен и стоманено твърд..понякога си играя само и му се радвам на габарита!Ако се чувствате достатъчно силни психически, не се колебайте, ами ги махайте,това е отрова бе хора,не проумяваше ли че някой ви трови здравето и ви кара да плащате за това
3
0
 
7
 
! Отговори
drapa4 преди 11 години
nyama ni6to verno pu6a ot 37 god a sam 50+ samo edin pogled i idva na sebesi
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на мен ми става к..а като запаля .....
1
1
 
22
 
! Отговори
въпрос преди 11 години
Ами тези мъже, които са непушачи и имат еректилна дисфункция? Те какво да правят?