Как да закусваме, за да бъдем здрави?

Закуската трябва да бъде питателна
5
Как да закусваме, за да бъдем здрави?
Снимка: freeimages

Закуската е първото и най-важно хранене за деня. Храната, която консумираме сутрин, може да окаже влияние върху апетита, енергията и настроението през останалата част от деня. Искаме закуската ни да бъде питателна, да ни осигурява всички необходими хранителни елементи, но и в същото време да е здравословна.

В обкръжението си със сигурност имате приятел, член от семейството или колега, който се храни здравословно и е в добра форма. Какво закусват здравите хора?

Авокадо с яйца

Закуска, която се приготвя във фурната. Трябват ви едно узряло авокадо, няколко чери доматки, сол и черен пипер на вкус. След като премахнете костилката, от месестата част издълбайте 1-2 супени лъжици. Добавете домати, чукнете по едно яйце, овкусете и запечете за около 20 минути.

Тук споделяме още няколко чудесни предложения за закуски, които да направите част от вашето ежедневно хранене и да бъдете винаги в добра форма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
то домата не е вече вкусен и здравословен дори през лятото. химия и пластмаса.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плодовете и зеленчуците се ядат според сезона ,ако искате да е здравословно.Това просто е преписано от някъде.А освен това и средния българин не може да си го позволи,а и не е вкусно в това зимно време да се яде диня!!!
2
1
 
5
 
! Отговори
Значи преди 7 години
Най-добрата закуска е "нещо" с яйца! Ясно?
1
1
 
13
 
! Отговори
Аджамията преди 7 години
Аз към 7.15 загрях на котлона половин буркан телешко, една скилидка чесън, малко оцет и лют пипер, лябец. Закусих, изпих две чаши сок от арония и съм "готов за бой" :)