Едва 11 нови случаи на коронавирус

Няма починали през денонощието
25
Едва 11 нови случаи на коронавирус
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 11, при направени 1235 теста. Делът на положителните резултати е 0,9 процента, сочат данните на Единния информационен портал.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 170 души с диагноза COVID-19, от които 35 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са двама.

Излекувани през последното денонощие са 5 души, aктивните случаи към момента са 8160.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Балтов от Пирогов преди 1 месец
Огън служба не остана! Иде болестта Х на Урсулка и Гебрейесус!
18
2
 
0
 
! Отговори
за доконсПипатора преди 1 месец
Южна Корея с мРНК и Астра Зенека, КНДР Китайска Синофарм, но много малко, Хонконг с мРНК и китайска. Колонията Южна Корея е на западни буламачи а в КНДР и Беларус отрекоха Китайския вирус. КонПипатор си, а не конспиратор.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоз конспиратор едно и също месеци наред бълва - не те ли заболяха ръцето да го пишеш като папагал и не разбира ли че всички от Възраждане се ваксинирахме, както и нормалните хора или те е яд че и ти се ваксна 4 пъти и ся злобееш
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До конспиратора с Южна Корея. Там са ваксинирани с китайската ваксина. Която НЕ е и РНК.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
бодем се - даже вчера си поставих поредния, а защо не си сложиш ризата - онази бялата със закопчалките отзад
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Ваксинираната" маскирана тълпа защо не се боде с бустер? Вървете се набодете триста пъти с гадости, като оня, анонимния германец, дето го даваха тука за пример :)) Що пара се даде за тези фалшивки "ваксините", а ваксатълпата не се боде... Хайде, под строй и по-чевръсто с Кунчев напред към ваксапунктовете за доза .
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само?Съжалявате ли?
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Странна е статистиката за България в последно време. Вече около два месеца новите случаи са повече от излекуваните, а в същото време новите случаи намаляват. Другото странно нещо е, че почти няма новопостъпили в интензивното, само един за последните 14 дни, но броя им си стои на почти едно и също ниво и само леко се увеличава.
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знам за десетина бунака,все на държавна хранилка, дето платиха по четиристотин кинта за биляшка че са препаратизирани, няма такива шматароци.
10
3
 
3
 
! Отговори
Закипяване преди 1 месец
"Осезаемо е, че гневът на гражданите се надига. От години той е в процес на бавно закипяване, но предстои бурно завиране. Огънят се е усилил и интензивно се натрупва топлина."Наистина не можеш да посочиш едно-единствено място на картата и да кажеш, че тук е епицентърът му. Със сигурност, навсякъде на Запад съществува натрупването на гняв и разочарование, огън и болка. И това е по най-различни причини. Има много симптоми, всички идващи от една и съща болест. https://vigilantnews.COM/post/neil-oliver-warns-a-storm-is-coming-for-the-guilty/
9
3
 
6
 
! Отговори
Буря преди 1 месец
Нийл Оливър предупреждава, че "иде буря" за виновните: "Не можеш да формираш света... в полза на едно малко малцинство, в ущърб на стотици милиони." Шотландският политически коментатор заяви в канала си, че милиони животи са били "съсипани завинаги" от Голямата държава, Биг Фарма и Големите медии - и че през последните 3-4 години е "най-опасното и нагло посегателство срещу свободата и гражданските права в историята на човечеството". https://vigilantnews.COM/post/neil-oliver-warns-a-storm-is-coming-for-the-guilty/
8
3
 
5
 
! Отговори
мРНК в Южна Корея преди 1 месец
От гражданската общност на Южна Корея на пресконференция прозвучаха гласове, които призоваха за незабавни действия за справяне с трагичните последици, с които се сблъскват семействата на жертвите на ваксината COVID-19. Хиляди мъртви и наранени вследствие на експерименталната генна терапия! https://aussie17.COM/p/shocking-toll-of-experimental-covid?utm_source=profile&utm_medium=reader2 "Заради страничните ефекти на ваксината са регистрирани около 2700 смъртни случая и около 19 000 тежки увреждания...Това са официални статистически данни, но реалните цифри може да са 10 пъти по-високи!"
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ковид е 100% лъжа. Прибраха парите на заблудените уфси уж за ваксини, за да въоръжават ***. Честито на ваксаните.
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
свитите мозъци от ковид се увеличават - личи си по антиваксмаск коментарите
5
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ковид продължава да се разпространява и няма никакви мерки - ЗАЩО??? - питам аз - защо
4
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
слагайте маските и мълчите с миризливите си антиваксърски усти
3
5
 
13
 
! Отговори
Бяла манта преди 1 месец
Жалко. Ще трябва да искаме повишение на заплатите и на пътеките, то не остана от къде да се краде.
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цяла България се надяваме пишещите подобни статии за ковидчето да починат незабавно заедно със семействата си.Амин!
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма бройки,лоша работа. А какви реки от пари бяха само,то не бяха пътеки, сертификати и какво ли още не, смятай щом чак катаджии ставаха масово медицински сестри.