Шак надделя над Коби, Маями с 11-а поредна победа

Към момента “горещите” са единственият тим в НБА преминал границата от 50 победи
18 мар 2005 12:02,
Шак надделя над Коби, Маями с 11-а поредна победа
Шакил О'Нийл
Отборът на Маями Хийт постигна 11-та поредна победа в Националната баскетболна асоциация, след като късно снощи победи за втори път този сезон Ел Ей Лейкърс с 102:89. Мачът отново се превърна в сблъсък между бившите съотборници Шакил О'Нийл и Коби Брайънт, въпреки че двамата играят на различни постове. Шак наниза 25 точки и овладя 12 борби за едва 37 минути на игралната площадка, докато Коби отбеляза 26 точки, но стрелбата му от средно разстояние не бе на ниво – 34,78% (осем реализирани от 23 опита).

Към момента “горещите” са единственият тим в НБА преминал границата от 50 победи (51 победи и 16 загуби), докато Лейкърс е с актив от 32 победи и също толкова загуби, като е извън осемте отбора на Запад даващи право на класиране в плейофите.

Далас Маверикс нанесе трета поредна загуба на Портланд Трейлблейзърс, след като ги победи с 98:94. Шариф Абдур-Рахим и Деймън Студамайър реализираха по 20 точки за гостите от Орегон, докато шестима баскетболисти на Далас приключиха двубоя с 12 или повече точки.

След 40 точки на Джейсън Ричърдсън Голдън Стейт победи шестия на Запад Сакраменто Кингс с 100:97, но въпреки това остана на последна позиция в тихоокеанската дивизия.

За Кингс най-точни бяха Кутино Мобли, отбелязал 6 тройки от седем опита и общо 28 точки и Предраг Стоякович с 18 точки и 7 асистенции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации