Булка парамедик на сигнал в булчинска рокля

Когато дори сватбеният ден не може да те откъсне от призванието
13 окт 2015 14:42,
6
Булка парамедик на сигнал в булчинска рокля
Снимка: Facebook

Една булка от американския щат Тенеси доказа, че парамедиците наистина са на повикване 24/7, когато тя се втурва да изпълни своите задължения все още облечена в булчинската си рокля.

"Много хора използват думата "герой", споделя Сара Рей от Тенеси пред телевизия "ABC".  "Но аз не мисля, че това, което направих, беше героично. Това е просто онова, което всеки парамедик би сторил", твърди младоженката.

"И преди сме се отзовавали на инциденти в цивилни дрехи", допълва тя. "Просто така се случи, че този път аз бях в сватбена рокля".

Сара Рей получава сигнал на 3 октомври, само час след като подписва брачното си свидетелство със съпруга си Пол. В катастрофата са били ранени нейният баща, както и баба ѝ и дядо ѝ, едва на няколко километра от мястото на сватбата.

"Ние все още бяхме в църквата", споделя Сара. "Пол и аз сме парамедици, също както много от гостите на сватбата ни. Моят баща, дядо и баба бързаха, за да стигнат в ресторанта, докато ние бяхме в църквата. Знаехме само, че е станала катастрофа и колата е съсипана. Все още не знаехме дали има ранени".

Сара, която е парамедик от пет години, разказва как тя и съпругът ѝ скачат в кола и се втурват към катастрофата, без да помислят за друго. За щастие обаче всички пострадали ще се възстановят, защото имат леки травми от отварянето на въздушните възглавници.

Докато Сара тича към мястото на катастрофата, нейната майка я заснема как тича, все още в бялата рокля.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
6
 
! Отговори
no name преди 8 години
и кое е толкова сензационно, за да се отбелязва в новините? - и да не беше булката парамедик, пак щеше да се втурне на мястото на катастрофата - все пак нейните роднини са пострадали и то на 1 км разстояние. Трябва да си пълен *** да не отидеш при това положение.Щеше да бъде новина, ако бяха катастрофирали непознати хора и младоженците и част от гостите са зарязали сватбата, за да отидат да помагат.
3
0
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 8 години
Екстра си е мацката.
2
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На булчето му личат здраво бургерите и диетичната кола.
1
1
 
46
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Че нищо странно. Странно щеше да е: Булка парамедик, остави баба си и дядо си да умрат в катастрофа на 1 км от рестаранта на съответната сватба, въпреки че са знаели за инцидента.

Спонсорирани публикации