Разказ от първо лице на жената, подала сигнал към 112 за Милен Цветков

По думите й, през кръстовището продължили да минават коли
23 апр 2020 08:27, Нели Христова
186
Разказ от първо лице на жената, подала сигнал към 112 за Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Няколко секунди след като джипът на Кристиан Николов удря фатално колата на Милен Цветков, една жена подава сигнал към спешна помощ. Часът бил 18:12. Тя разказва от първо лице за ужасната катастрофа, но не пожелава да покаже лицето си.

"Бях на тротоара в непосредствена близост до кръстовището. Първо видях колата, която профучава като изтребител покрай мене. След което се чу невероятен сблъсък, наподобяващ взрив. Помислих, че взривяват някоя от сградите на кръстовището. Облакът прах стигна до четвъртия етаж на сградата", разказва свидетелката пред Нова тв.

На мястото първо дошла полицията, а след това спешните медици.

"Според мен имаше повече пострадали автомобили. Това, което много ме учуди беше, че имаше коли, които минаваха през кръстовището и отминаваха. Не спираха, но все пак това си е до гражданска съвест и човешки отношения", смята тя.

Жената също решава, че е по-добре да не се опитва да помага на катастрофиралите.

"Не съм медицинско лице и не съм подготвена да окажа първа помощ. Прецених, че по-добре да не се доближавам, за да не нараня някой в желанието си да го спася. Така че, останах на разстояние и само свидетел", казва още тя.

Макар да е подала сигнал на телефон 112, тази жена не е била потърсена от разследващите, за да даде показания


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
2
 
! Отговори
Джаго инджинерин преди 1 година
"... това, което много ме учуди беше, че имаше коли, които минаваха през кръстовището и отминаваха. Не спираха, но все пак това си е до гражданска съвест и човешки отношения", смята тя... "Добре дошла в страната на крадците на нафта!
151
1
 
13
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛИ преди 1 година
Само фактът, че синчето е в ареста е шок за фамилията. Как е възможно?До вчера недосегаеми, днес със шведите. Приземяване!Ха дано по-дълго там.
150
2
 
3
 
! Отговори
, (нерегистриран) преди 1 година
Има си хора, но на една от публикуваните снимки ми направи впечатление, може да е случаен, но.. От лява моя страна мъж с жълта чанта на земята вървекйи в обратна посока и при удара се обърна, а разстоянието доста далеч.. Проверете, може и аз да недовиждам. Живият ще живее, но жалко за случая с журналиста Милен Цветков. Голям. Нямам думи. Ще ми напомня за вечната усмивка. Вечна му памет.
149
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наркоманът е терорист и убиец. Дано не излезе жив на свобода.
148
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Усещате ли как ще ни сготвят. Не е трябвало да го местят! Свидетелите са го убили, момчето с джипа не е виновен, той трябва да бъде пуснат да учи.Тази теза я пуснаха пробно, постепенно ще изкристализира.
147
0
 
14
 
! Отговори
Дак преди 1 година
А дрогирания помогнал ли е с нещо?! Или неговите спътници?? Или няма значение дали си прави удоволствие за сметка на смачкани хора и коли ??!
146
2
 
18
 
! Отговори
Нова теза преди 1 година
От доста коментари се разбира едно, българите ,имат нова тема на разделение. И нова теза: тези, които са се опитали да помогнат, включително да го отдалечат от кола която може да се запали, са убийци и ***. Тези, които само снимат и дрънкат, са новите достойни и цивилизовани европейски граждани.Браво, блато на мисълта!
145
0
 
15
 
! Отговори
Необичайно! преди 1 година
Явно у нас е толкова необичайно да се оказва помощ на улицата! Как всички са впечатлени от хората, които са се втурнали, как всички им намират кусури! Мърлячи и убийци, били! Не говорете каквото ви падне. Да не измествате темата! Както се каза, добре е че някой е бил до Милен и му е държал ръката...Да не недоумявате толкова.
144
0
 
12
 
! Отговори
Ira преди 1 година
В авариина ситуация, всеки се включва както може. Ако самолет извърши авариино кацане, всички се евакуират, далече от машината, и там чакат помощ, не остават в самолета. За Милен, добре е че някой му е дължал ръката и е бил до него! Иначе, има травми, и в спешно, и в линейка, които за съжаление, са неспасяеми...
143
1
 
1
 
! Отговори
Коко преди 1 година
До Адвокат, но къде?Научете се къде се пише И и Й. Иначе коментарът Ви ми допада.
142
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Според мен имаше повече пострадали автомобили. Това, което много ме учуди беше, че имаше коли, които минаваха през кръстовището и отминаваха. Не спираха, но все пак това си е до гражданска съвест и човешки отношения", смята тя.----И като спрем всички там, 1000 човека кво да правим? Хоро ли да играем? Защо да спират всички, само да пречат? Ами ако всички спрат, линейката как ще дойде?
141
2
 
45
 
! Отговори
Адвокат, но къде? преди 1 година
До АдвокатаАко такова нещо се случи в Германия това наркоманче няма да излезе от затвора. И като лекар -реаниматор категорично заявявам , че травмите , който изброиха-счупени ребра, рупрура на аортата, сърдечна тампонада и т.н -са несъвместими със живота и са причинени от катастрофата , а не от помагачите, ако въобще е имало такова. А за поведението на останалите водачи може да се съди за цялото общество-*** , безхаберни, злобни нищожества, който мислят , че такова нещо не може да им се случи!
140
11
 
9
 
! Отговори
да да, ама не преди 1 година
Свидетелка!? Звънила на 112!? Непотърсена!? Нелито Христова - ти биеш агенция ЕЖК : "една жена каза" отвсякъде! Ми що не дадете номера на Маринов и Гешев да я потърсят!? Тя свидетелката нали иска свидетелства!
139
6
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До *** ако теб тай шубе да ми поръчителстваш,то помоли Чорбаджията си от с. Банкя!-Зер той още си пази партийния билет и както виждаме,не е изневерил на наученото във Висшата милиционерска Школа на бкп в Симеоново.
138
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изфабрикувани спомени. М. Цветков просто беше поредният убит по поръчка, а днес хващат биячи за отклонят фокуса от убийството му.
137
2
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До мочще ми станеш ли поръчител?...........трудно ми е да повярвам,че има такива ПРИ..МИ..ТИВНИ елементи като теб и останалите гербомажоретки.Наистина ми е трудно...За вас е в сила "лафа":-"Ти му думаш,оно си рупа ли рупа"..
136
3
 
7
 
! Отговори
Агент Буда преди 1 година
Дайте мадал на полицията !И нахранете кучето открило трупа !
135
45
 
0
 
! Отговори
Адвоката преди 1 година
Вижте неразумни !В Германия ако стане такъв сблъсък остават на място всички коли .Никой не мърда докато не дойде полиция и разследващи органи .Застрахователите така могат д извъртят нещата че всеки избягал да плати луди пари и да го искарат виновен за всичко .А ударен в предно стъкло не се бара и с пръст .Всяко мърдане прави кръвоизливи и води до смърт .Така че убииците са помагачите !Освободете наркомана !
134
8
 
3
 
! Отговори
моч преди 1 година
До ПроСоТоКакво чакаш ? Отивай на позитано 20 и ставай член на каскетската партия и без друго всички тук те знаем че си червен и в червата.
133
1
 
46
 
! Отговори
ТИХО и ПОДМОЛНО преди 1 година
СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗВАДЯТ НАРКОМАНЧЕТО ОТ ЗАТВОРА, КОЙТО го ГРОЗИЗНАЧИ ВПУСНАЛИТЕ СЕ ДА ПОМАГАТ НЕ СА БИЛИ ОБУЧЕНИ И ЧРЕЗ ДЕЙСТВИЯТА СИ ПРЕДИЗВИКАЛИ СМЪРТТА НА МИЛЕН ЦВЕТКОВЕТО ПРЕДИ ТОВА ТОЙ ОПРЯН НА ТЯХ ДАЖЕ ХОДИ !ХОДИ, НО С 5 СЧУПЕНИ РЕБРА ( 3-7) ОТ СТРАШНИЯ УДАР, КОИТО СА НАБОЧИЛИ ВСИЧКИТЕ МУ ВЪТРЕШНИ ОРГАНИСЪРЦЕТО МУ Е ТАМПОНИРАНО И Т.Н. НАРКОМАНЧЕТО ВЕЧЕ ГО Е БИЛО УБИЛО. ЖИВОТ НЕ Е ОСТАНАЛ ЗА НЕГОНЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ !

Спонсорирани публикации