Неща, за които мъжете смятат, че жените лъжат

Мъжете се страхуват да не бъдат разигравани
10 дек 2023 23:00, Михаела Лазарова
83
Неща, за които мъжете смятат, че жените лъжат
Снимка: Istock

Подозрителността е част от почти всяка връзка. Дори да си имате доверие, има някои неща, за които мъжете почти винаги мислят, че жените ги лъжат. Каквото и да казвате, те търсят знаци, че всъщност не казвате истината, а подозрението не може да ги напусне.

Нещата, за които мъжете мислят, че женитепостоянно лъжат са много. Но ето 5 от тях.

Бройката

Мъжете, с които сте спали, винаги вълнува мъжете, абсолютно винаги. В някакъв момент винаги се стига до този въпрос. На всеки мъж му се иска да е ако не единственият, с когото сте били, то поне един от малкото. И когато една жена каже, че не е спала с много мъже, те винаги изпадат в подозрение, особено ако е красива и особено ако те виждат как другите мъже се обръщат след нея.

Сравнението с бившите

Мъжете мислят, че ги лъжете, когато им казвате, че изобщо не ги сравнявате с бившите си гаджета. Повечето жени наистина го правят и това е нормално. Но ако сте открили човек, когото обичате безкрайно и когото не се налага да сравнявате с когото и да било, просто защото той ви кара да сте безкрайно щастливи и му го казвате, той може пак да не ви повярва напълно.

Плащането на сметките

Повечето мъже не вярват, че има жени, които държат сами да плащат сметките си. Те мислят, че кокетничите и се правите на интересни, ако настоявате да платите вие. Мъжете смятат така, защото наистина има немалко жени, които предпочитат мъжетеда ги издържат. Затова идва и това недоверие от мъжка страна.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Мижи, да те лажем! преди 4 месеца
Мъжете за какво най-често послъгват?
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като излезе жена в майчинство два пъти подред ти как я мислиш? Ако някой от съпрузите го съкратат пак на една заплата се кара. Мъжа трябва да изкарва парите понеже другите неща няма как да ги свърши.
30
2
 
2
 
! Отговори
До 22 и 23 преди 4 месеца
Не е срамно мъжът да каже, че финансовите му възможности са ограничени. Така ще разбере дали тя го харесва и какви са намеренията й спрямо него. Ако искат заедно да прекарат лятната ваканция, но той не може (пък и не е длъжен) да поеме всички разходи, защо тя да не плати половината? Закъсал ли е финансово, защо тя да не му помогне? Всичко това има смисъл, ако двамата се уважават взаимно. Но ако е без ангажименти, той да не забравя, че жената поема риск. Щедростта му ще компенсира това донякъде.
29
2
 
1
 
! Отговори
Нищо подобно преди 4 месеца
Най-често послъгват за възрастта и килограмите си. Но това са безобидни лъжи, защото мъжът преценява от пръв поглед дали едно момиче му харесва, не я тегли на кантар. Датата на раждане е написана в личната карта. Лъжа относно възрастта е грях само ако той й се е доверил, а тя е младолика и "честно" му е казала, че само с 2-3 години по-голяма от него. После се оказва, че разликата им е 10 годинки, но той научава това едва след като тя вече е бременна в 5-и-6-и месец и е пожелала да се оженят.
28
1
 
2
 
! Отговори
Най честите неща преди 4 месеца
"Ти си ми втория" и "Аз не правя такива неща" ....
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ще ги лъжат, като не могат да живеят с истината.
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом мога да плащам всичко защо да не го правя? Дба жената не лаже за нищо от изброеното, даже спре да ми държи сметка за какво харча, нали има. Аз не й държа сметка никога дори когато си купува 12та чанта.
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И като помислиш, че всичко това изобщо не е задължително и спокойно можеш да си го спестиш..... Доста неща са неизбежни, но тези ядове са напълно избежни, стига да не мислиш с оная си работа.
24
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да ви светна, че във всички цивилизовани, нормални държави, или поне които се смятат за такива, като Финландия, Швеция, Норвегия, Дания, Канада, Германия ако щете...данъците са много високи и прогресивни, няма такива 10 % като в България. Тоест ако мъжът е на висока позиция с голяма заплата и отговорности, накрая му остава само моралното удовлетворение и отговорностите. Паричките данъчните му ги вземат до 60%. Същото е и при жените. А пак кажете, че мъжът трябва да плаща всичко. Друг път....
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
После като не плати, късат, тя е на 1200 той на 12000 лв нето. Ит дендър, сега има ИТ дето не са дендъри, повечето не са, но тоя е, призна си.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да има и такива дето чакат жената, завел приятелката на море и се нада тя да си плати :))
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мъжа не е мъж ако не плаща всичи разходи. Ако жената плаща за какво им е мъж изобщо? Аз например копая ЛОЗЕ през СВОБОДНОТО си време за да е по-добре материално семейството. Плащам ВСИЧКО.
20
5
 
6
 
! Отговори
Ами! преди 4 месеца
Днешните мъжлета не само, че нямат нищо против момичето да плати сметката, ами даже са и доволни от това, дори когато на тях самите пари не им липсват. Вероятно защото в повечето случаи са "един син на майка" и са свикнали мама да ги обгрижва като че ли са бебета. Приятно им е да са обект на такива грижи и нямат нищо против и гаджето да ги дундурка.
19
0
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 4 месеца
По-добре да не се споменават бившите, това важи и за мъжете, и за жените. Ако имаш сериозно отношение спрямо някого(някоя) и особено ако държиш да изградите общо бъдеще, по-добре е да не криеш нищо, ако те попита. На никого другиго не дължиш обяснения. Но не е редно и ти да подпитваш, щом не даваш обяснения за предишните си връзки.
18
2
 
5
 
! Отговори
Смешно е преди 4 месеца
Мъжете винаги намират начин да се похвалят със свои предишни подвизи. Изключенията са малко. Най-жалки са онези, които на всеослушание съобщават и имената на жените, с които са били интимни. Някои се хвалят и с неща, които никогане са се случвали. Сигурно заради това са склонни да подпитват жената за предишните й връзки. Но има и такива, които казват: "Не ме интересува какво е било досега, отсега нататък или си само с мен, или няма да имаме връзка." Това са разумни мъже в зряла възраст и с опит.
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Наистина са ревниви. Склонни са същотака да мислят, че женичките се глезят и нарочно разиграват гаджетатаси. Затова мъжът си мисли, че жените са несериозни.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не-щастник!
15
0
 
5
 
! Отговори
Бай Чеп преди 4 месеца
То една руска естрадна песен е казано: "Все мы бабы-стервы милый Бог с тобой. Каждый кто не первый тот у нас второй". ( изп. Ирина Аллегрова)
14
2
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
До Много жени === Бай дъ уей, ти това си го написал на бъзиk, но не е. Имам една позната, която постоянно хулеше баща си и говореше с голяма злоба за него. На мен ми беше много странно, защото беше починал преди само година и бая имоти в центъра на София и коли (3 броя) и беше оставил. Докато един ден се напихме яко и ми призна, че като тийнейджърка я бил изнасилил. Бях шокиран. И съм убеден, че не ме лъже, защото после осъзнах защо винаги като я питам за баща й и ставаше много неприятно
13
3
 
14
 
! Отговори
Еее преди 4 месеца
Харесвам каки с опит, колкото повече, толкова повече