Истории за деца, които смеят да бъдат различни...

В книгата на Бен Брукс има историята и за Дядо Добри
22 яну 2019 16:00, Анисия Иванова
4

Литературният блогър Темз Арабаджиева представи пред Bulgaria ON AIR новата книга на Бен Брукс "Истории за деца, които смеят да бъдат различни". В нея участие има и историята на Дядо Добри.

"Истории за деца, които смеят да бъдат различни" звучи като четиво, което ще разказва за исторически личности, които са оставили своята следа в историята. Всъщност Бен Брукс прави много по-странна селекция, защото тук ще открием много хора, които все още са живи, ние познаваме, но постепенно променят света", обясни Арабаджиева.

По нейни думи това четиво е един добър начин да се запознаем с тези хора и да следим отблизо пътя им.

"Дядо Добри обобощава много конкретно идеята на Бен Брукс - хора, които правят малки неща, за да променят света", обясни Темз Арабаджиева.

В книгата се пресъздават кратки истории от живота на описаните личности. Изданието е с илюстрации, а стилът на писане е опростен, така че да бъде достъпен за всяка възраст.

 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
baihui преди 2 години
Религиите и партиите са опиум за народите !
1
1
 
2
 
! Отговори
О преди 2 години
Той Дядо ти Добри може да е искал да направи човека, но с тези пари Поповете по дебели ще станат по-блажничко ще ядат и по скъпи свещи ще продават щото храма им станал по-голям и красив. А и с тези черни одежди дето са ги облекло маи не към светлината а към тъмнината ни водят.