Разкриват ново COVID отделение в Хасковската болница

99 пациенти са настанени в момента в лечебното заведение
19 авг 2021 14:47, Ния Христова
5
Разкриват ново COVID отделение в Хасковската болница
Снимка: Pixabay
За денонощие в Хасковска област са регистрирани 55 новозаразени с коронавирус. Болницата в Хасково разкрива ново COVID отделение заради наплива на болни.
 
"В болница се лекуват 99 пациенти с Covid-19. С този темп на нарастване на случаите се налага разкриването на нови легла", съобщи директорът на МБАЛ Хасково д-р Георги Гелев, предаде БНР.
 
"И се принудихме да разкрием и физиотерапевтичното отделение, което също беше Covid отделение в старите вълни на епидемията, защото дневният наплив, особено миналата седмица, беше доста сериозен".
Още по темата
 
Всички болници в Хасковска област вече са разкрили легла за COVID болни, обясни директорът на РЗИ д-р Соня Димитрова.
 
"Първоначално, до края на миналата седмица, основно пациентите бяха настанявани в МБАЛ Хасково и в специализираната болница вътрешни заболявания. Към момента има настанени в болницата в Свиленград; МБАЛ Харманли; МБАЛ Димитровград. Така че, връща се в старото състояние - бяхме стигнали миналата година над 300 легла в областта, които да са за лечение на Covid".

5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Всички болници в Хасковска област вече са разкрили легла за COVID болни, обясни директорът на РЗИ д-р Соня Димитрова." - точат зъби на средствата за усвояване
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Охо...потриват ръце докторята ,счупена ръка ,от ковид болен и 1000 лв )те затова напират ,няма болни ,ако има ще се да затворят заведения ресторанти ,фитнеси ,дискотеки ,лъжат всичко заради паричките
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ха ха "точим хилядарките от ЗК" - усвояваме
2
2
 
6
 
! Отговори
ха ха преди 1 месец
Пациентитите със симптоми ли са? :)))) Или точим хилядарките от ЗК?
1
5
 
3
 
! Отговори
Payak преди 1 месец
Аз да попитам сега Стою какво ще каже? Ами Рундьо? Лъжа или истина.