Младо семейство, лекувано от COVID-19, видя бебето си за първи път по телефона

Майката била интубирана
22 авг 2021 09:58, Ерол Емилов
66
Младо семейство, лекувано от COVID-19, видя бебето си за първи път по телефона
Снимка: Pixabay

Млади съпрузи, лекувани от коронавирус, видяха за първи път бебето си чрез видеоразговор по телефона.

31-годишният Енес Ерсьоз е бил диагностициран с COVID-19 на 4 август. След това под карантина е поставена и жена му Айшен.

Няколко дни по-късно тя също е дала положителна проба за заболяването. Настанена е в интензивно отделение, а на 11 август е интубирана. На следващия ден Айшен родила здраво бебе с тегло 2,6 килограма чрез „цезарово сечение“.

В този момент бащата на детето се лекувал в друга болница.

Още по темата
Ръководството на лечебното заведение, където се родило бебето, решило да изненада родителите му като им осигури видеоразговори, разказва Анадолската агенция.

"Имах възможността да видя нашето бебе на видео за първи път. Бих искала да докосна бебето си в скута си, а не на екрана на телефона“, сподели пред медията майката Айшен.

Тя призова всички да се ваксинират, тъй като това е добре както за тях, така и за близките им.

А бащата заяви, че е отлагал ваксинацията поради натовареност в работата, но след излизането от болницата го е направил. Той е работил като месар.


 


66
Още от Коронавирус
На Изток поредният локдаун по-страшен от самия вирус, а защо?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
3
 
! Отговори
Ник преди 3 седмици
пълна манипулация! веднага щом излязъл от болницата се ваксинирал!? това е лъжа. пишете статии о превеждате, като че ли читателите ви са иди, оти, бавно развиващи се. едва преболедували не се тровят. чакат ги да прескочат трапа и тогава ги всакситаназират.
47
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това е хипергрозно да използвате и бебета за ваксинационна кауза! Наистина жалки сте. Всичко възможно, за да убедите хората да се ваксинират.
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Същинско малоумие! В Ада ще горите. Побъркахте хората.
45
2
 
3
 
! Отговори
Мишлета преди 3 седмици
"Тя призова всички да се ваксинират, тъй като това е добре както за тях, така и за близките им."Абе чудно ми е, всеки живее за нещо. Всеки има различни желания и мисли. Всеки иска да успее и да се реализира. Чудно ми е, какъв човек трябва да си, че да си измисляш истории, за да е доволен шефа ти и да работиш като "писач" на глупости в онлайн сайт. Смисъл наистина, не можеш ли повече? Нямаш ли потенциал или ако имаш как си стигнал до там? Как казваш на приятелите ти какво правиш, а на семейстото?
44
0
 
3
 
! Отговори
Диян преди 3 седмици
Някой по-долу е написал, че било ненужно да се ваксинираш след излизане от болницата. Това е силно подценяване на ситуацията и непознаване на експерименталните ваксини. Немалко от тежките странични ефекти и смъртни случаи се случват именно след прекаран ковид. В повечето случаи това са хора, които дори не са разбрали (!!!), че са изкарали вируса. А тук след излизане от болница се ваксинират! Ненужно е едно, а това е подсъдимо. Само че никой няма да се самосезира, щом става дума за ваксинация.
43
0
 
2
 
! Отговори
ууу преди 3 седмици
Въх, каква трагедия.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Драма да има, това ми трябва на бедните изтормозени душици. Смешни драскачи
41
0
 
4
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 седмици
Анадолската Агенция ?Нямаше ли нещо от ДВ или Радио Ереван ?
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А бащата заяви, че е отлагал ваксинацията поради натовареност в работата, но след излизането от болницата го е направил... АМИ КАК ТАКА ИЗЛИЗАШ ОТ БОЛНИЦА СЛЕД КОВИД И СЕ ВАКСИНИРАШ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ. АБСОЛЮТНО НЕНУЖНО.
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Комедия без край !!!
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
трогнах са, но всички са живи и здрави начи ша пропусна ваксата
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Че да увеличат личната драма, сложили снимка на детска ръчичка, докосната от родителска такава. Не се лъжем така, но пък и вие дотам я докарахте, че вече и само истината да ни говорите, за нищо не ви вярваме.
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И защо? Леле, кви глупости. Трогателно, едва ли не. А първия случай, който регистрираха у нас отказаха да го погребват. Значи-умрелите не може да бъдат погребвани от близките, а новородените не могат да бъдат поверявани на близките. Страхотно! Докъде ще стигнете?
35
2
 
16
 
! Отговори
Хаха преди 3 седмици
Опитват се да ви плашат със шокиращи статии, за да ви хване страх и да се набодете. Няма друга цел на това. Никой не се интересува от здравето ви. Ако държавите се интересуваха от нашето здраве, нямаше да пазят бедствието Чернобил в тайна, толкова дълго време.
34
1
 
10
 
! Отговори
Не е интересно преди 3 седмици
Щом няма драма и трагедия медиите са могли да пропуснат тази паразитна скучна история.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От как ваксинират в БГ, все по - вече възрастни умират от сърдечни заболявания. Сигурно е случайност, ама от къде да знам ?
32
2
 
4
 
! Отговори
Бay преди 3 седмици
До 32 Нарича се "алергична реакция" :D
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Бay абе то и "ваксините" пише че правят нещо срещу КОВИд... Пък където и да погледнеш най-ваксинираните държави, виждаш че нищо не правят. А не знам какво "пише", но се чуваше ясно комуникацията на жената със спешна помощ през хендс-фри на автомобила. От убийствените ваксини беше. Както останалите 600 000 тежки странични ефекти само в САЩ
30
5
 
0
 
! Отговори
Бay преди 3 седмици
До 30 Щом пише, че е от ваксината няма как да не е. Все пак го пише! :D
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гледах една ИСТИНСКА история... На майка, получила гърчове в колата от "ваксината", докато 6 годишното й дете безпоможно гледа от задната седалка... Снимано от видеорегистратора в колата. Е, поне няма да рискува да хване хрема и да я боли гърлото.