Забавни татуси - завършени са, когато допрете ръце!

Весели рисунки на нестрандартни места
Обновена: 14 май 2014 13:50 | 14 май 2014 11:32, Василия Пейчева
36

Снимка: Cuded

Повечето хора си правят татуировки, за да изразят себе си. Но в галерията можете да разгледате и такива рисунки по тялото, които демонстрират чувства. Изглеждат завършени само когато хората допрат ръце например. Тези "колективни татуси" са често с романтичен и любовен характер.

Ще видите и забавни татуировки, които са на такива места по тялото, че нямат никакъв смисъл, ако човек не застане в конкретна поза. Или просто весели рисунки на нестрандартни места.


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
24
 
22
 
! Отговори
alis преди 7 години
За мен татусите са израз на простащината и деградацията на човечеството като цяло. Особено такива, които покриват целия гръб,или ръце, или крака.И това е за цял живот.Какво правим, ако след време вече не ги харесваме, или с възрастта ни увиснат месата и картината се спаружва или провисва? Ще се подлагаме на мъчителни и сложни операции за заличаване?Който иска татус, да си направи временен,който ще изчезне след месец или два.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За татуировка като номер 10 се иска кураж :) Страшна е!
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В югоизточна Украйна е използван фалшив хеликоптер на ООН от Киев-ските власти !Айде Днес.бг задействайте се, нали сте инфо агенция...
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
10 е супер ! не харесвам татуси , но тази ми хвана окото
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свежарски са, но като цяло 10 е най - интересна :)