Кои са нашите качества и недостатъци в секса? (I част)

Това също до известна степен се определя от зодиака
10 юни 2017 22:45,
7
Кои са нашите качества и недостатъци в секса? (I част)
Източник: Reuters

Когато искаме да разберем малко повече за представянето на някого в леглото, може просто да го попитаме каква зодия е. Точно така, астрологията може да ни даде известни насоки и в това отношение.

Кои са областите, в които сме добри, и тези, в които има какво да се желае, според зодията?

Овен

Овенът е огнена смес от енергия и упоритост. Родените под този знак живеят, за да са доминиращи в леглото. За съжаление обаче, те могат също толкова лесно и да „загаснат“. 

Те се стремят да бъдат първи във всичко, дори когато става дума за оргазъм. Излишно е да споменаваме, че сексът с някой, който го възприема като състезание, може да бъде изморителен.

Телец

Телците са символ на издръжливостта, а също така са много чувствителни. Така че, да не пренебрегваме детайлите, които могат да съблазнят нашата половинка, защото Телците определено ги забелязват. 

Като цяло на родените под този знак им липсва спонтанност и обикновено имат традиционно отношение към секса. За тези, които обичат непредсказуемото, Телецът може да не е най-добрият избор. 

Какви са представителите на другите зодии в секса четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рака е голям любовник. Изискан с маниери, а като се стигне до леглото е върха , оргазмите са страхотни, даже скуйртвам от кеф. Ритмично и здраво пляска