Брюксел предлага регулация на мастилото за татуси

В момента липсва единен европейски стандарт
Обновена: 4 авг 2018 11:19 | 4 авг 2018 11:19, Екип на Bulgaria On Air
18
Брюксел предлага регулация на мастилото за татуси
Кадър: Bulgaria ON AIR

Брюксел се готви да предложи регулация на мастилата, използвани във все по-разрастващия се бизнес с татуси.

В момента няма единен европейски стандарт. Оцветителите в текстилната индустрия и в козметиката трябва да отговарят на много и строги правила, но те не важат за татусите, предаде Bulgaria ON AIR.

Днес 12% от европейците имат татуси, докато през 2003 г. татуираните са били едва 5 на сто.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Правила, закони,регулации. ..са нещо прекрасно,както и спазването им.Само *** чопли семки и плюе по държава,ред и законност. Променят се нещата.Бавно,но сигурно.
16
0
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Ако някой тук се занимава с татуировки, може ли да ми каже от къде мога да си намеря крем 10% лидокаин? Имам доста неприятно хронична локална болка свързана с лекарство, изписаха ми 5% крем лидокаин, както и лепенки с лидокаин, ама в най-тежкия ден си трябва нещо по-силно. Видях че се продава 10% крем из разни сайтове, но нямам представа как може да си го взема в БГ. Също така ако го ползвате ако може да ми пишете колко време държи.
15
1
 
2
 
! Отговори
Гневен преди 5 години
Ненормалниците в Брюксел съвсем са откачили!!!Когато в уж богатата Европа хора умират без храна,лекарства и други жизнено необходими потребности, тези да се занимават със вспкакви извращения е цинично престъпление!!!ДОКОГА???!!!
14
0
 
3
 
! Отговори
Име преди 5 години
за боята на гмо основа ще се напише, че е полезна.
13
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Чудя се как сме живели досега без регулация на мастилото за татуси!
12
1
 
6
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Младите са полудели а и вече хора на средна възраст се перят с татуировки...това е отрова за кожата и тялото..може да се развие Рак на кожата от тези отрови!Някога и Йотци мумията от алпите от преди 5000 год.е бил татуиран..на ставите където е имал ревматични болки.черни изгорели дърв.въглища размесени с вода и набоцкани точки в кожата му.търсел е лек срещу ревматизъм.Сега е Лиготия и Щуротия и ще изглежда грозно като остареят и кожата се набръчка!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма проблем да кльопаме ГМОот хамерика, но мастилото трябва да се води на отчет и краставиците да са прави и по 35 сантиметра, за да може болните мозъци в Брюксел да се налудуват на воля. ***.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
скоро очаквайте регулация на самозадоволяването. не може така, кой когато и където си поиска. строги правила трябват ! само над 18 год, в банята, с презерватив и след 20:00 часа. след тов незабавен писмен отчет, как е било, какви фантазии са използвани и колко е било количеството на сперматозоидите. ред трябва да има и да се подържа статистика. трябваа да се мастурбира само в краен случай, единствено ако е имало липса на секс, по-дълга от 6 месеца. не може така толкова кеф, трябва да се работи!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а миграцията кога ще регулирате ??
8
7
 
5
 
! Отговори
Г-л М.Сталински преди 5 години
Всички тези злоупотреби с човешката кожа трябва да бъдат забранени и татуировчиците хвърлени в затвора! Всички жени и мъже с татуировки да бъдат подложени на лазерно заличаване на мастилото под кожите им и след това по 50 камшика на голо за неприлично поведение. В тази държава трябва да има ред!
7
0
 
14
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
След краставиците, крушките с нагреваема жичка и други подобни сега татусите. 12% имали татуси. Имало необложени татуси. Не може да се шариш току така. Търси се начин да се обложи татуирането. Трябва да си купиш одобрена боя с включен акциз, ДДС, и др. Полицията ще има специални тестери. Вижда татуиран и го проверява дали мастилото е облагано с акциз и данък. Както по соца "оцветяваха" бензина. Едва ли са загрижени брюкселските зелки за здравето на желаещите да се рисуват.
6
0
 
20
 
! Отговори
евро-зона преди 5 години
Брюксел реши всичките Ви проблеми, за това вече и до мастилото за татуси дойдоха! Интересно, колко ли гласоподавателя имат татуси и колко не могат да си позволят ежедневни необходимости, в обедняваща Европа?!
5
7
 
18
 
! Отговори
Архитекта преди 5 години
До 2ТРАЙНИТЕ ТАТУСИ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ!!! ХОРАТА СЕ УМОПОБЪРКВАТ РИСУВАТ СИ ЛИЦАТА ТРАЙНО КАТО ,ЧЕ СА ОТ ПЛЕМЕТО НАВАХО.. кво ти пука, брат?
4
4
 
21
 
! Отговори
Нострадамус преди 5 години
Умирате ,Европа,умирате...
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оцветителите в текстилната индустрия и в козметиката трябва да отговарят на много и строги правила, но те не важат за татусите,=че що пък да важат "строги" правила?я виж каква хубава царевичка ше си хапвате - таман 4 вида, сорт "тръмп", реколта 2018-2050, производител - "монсанто - 33 х 666".кво пък пречи и през татуировките да се пусне малко регулацийка на популацията офчици? даже по-бързо ше стане...
2
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРАЙНИТЕ ТАТУСИ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ!!! ХОРАТА СЕ УМОПОБЪРКВАТ РИСУВАТ СИ ЛИЦАТА ТРАЙНО КАТО ,ЧЕ СА ОТ ПЛЕМЕТО НАВАХО
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европа потъва като Титаник, тия се занимават с пълни неумности. Да вземат да се разкарат от руля овреме.