За чия лютеница е лайка – тази на Костадинов или на Белобрадова?

Костадинов и Белобрадова се похвалиха с трапеза
Обновена: 9 дек 2023 12:54 | 9 дек 2023 12:15, Александър Попов
74

12
Оказва се, че най-добрия приятел на родни депутати се оказа лютеницата. От тежката и отговорна работа явно не им остават свободни минути да напазаруват качествено и залагат на един от най-обичаните родни продукти.

Първи на Никулден се похвали Костадин Костадинов от "Възраждане".

"Никулденска вечеря далеч от вкъщи - без шаран, но пък с консерва скумрия, аншоа и най-добрия ми приятел в такива моменти, лютеницата:)", написа той към кадъра в социалните мрежи.

Направо да го ожалиш за бедната трапеза, но пък има книга. Явно лидерът на "Възраждане" не се притеснява, че може да нацапа страниците. Може пък и да го е страх някой да не си помисли, че не чете в свободното време.

Вчера го последва и депутатката от ДБ Елисавета Белобрадова. През последните години тя е един от основните оръдия срещу кича в страната, но явно от тежките заседания не е успяла да види златната арка пред храма "Александър Невски". Но пък за сметка на това и тя сподели подобна на Костадиновата трапеза.

"След 12 часа работа сядам да хапна с най-добрия ми приятел в тежките размисли Виктор Франкъл. Искам да подчертая, че и с добрата лютеница и качествената салата Ропотамо също сме си близки", уверява това. Естествено и тук книгата не липсва...

Очакваме и останалите депутати да споделят какво похапват след толкова напрегнатата работа в Народното събрание. Ако трябва да се перифразира един популярен израз - "Лютеницата, Санчо, спасява в тежки моменти родните депутати".

По-горе пък може да сравните и да определите кой има право да изпее хита "Лютеницата ми е по-яка от лютеницата ти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Скромно преди 7 месеца
Но с желание. Браво Коце
54
1
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 7 месеца
До 69 Лайк означава кеф на турски. Половината ни думи са турски , около 400 английски и съвсем малко руски , предимно във военщината.Там и е силата.
53
0
 
2
 
! Отговори
"Лайка"? преди 7 месеца
Извинете, какво значи "лайк"?
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Божке, а аз, простакът, готвих шаран по никулденски и го ядохме по семейному....Че и книга на масата, дето може да я омажем, не се сетих да сложа....А можеше да мина през панаира на книгата и да взема някоя автобиография на български политик от последните 20 години, че да имаше с какво да се обършем поне....Каква мъка само....За догодина ще знам.
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Виждам, че Костадинов и маргарин е намазал, не само лютеница.
50
11
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
"Направо да го ожалиш за бедната трапеза" Абе да, Костя направо е беден като църковен плъх, особено като помислим колко "евтино" е аншоа. Нищо, да си похапва човечец, че ако отиде в любимата му Русия, там аншоато ще го види през крив макарон. И то е под санкции.
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А за Коледа Белобрадова филия с мас и "До Чикаго и назад"
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Съвет към двамата: Рибната консерва само от магазина на АМ Тракия на Ихтиман!
47
10
 
11
 
! Отговори
ясно преди 7 месеца
Това да се възприема като прикрита критика към руското посолство .Намалили са им дажбите и нашите пищят. Казвам ти дъще сещай се снахо.На обикновените *** по 4хлв на месец а на нас най -важните само по една къщичка на морето от 500 квм ли?
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
О, свещенна простота! Та и Белобрадова, която сама си вярва...
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Незнам кой я гледа, но Белобрадова е посредствен инфлуенца и некомпетентен "представител на властта", както се самоизтъква. За дуалното образование не е чувала изобщо, явно, както и колегите й. Има го в много европейски страни. Пълна скръб. И каква дикция, "п" произнася сякаш се изплюва. Произнася "о" като "у". София се напълни със селяния, без да обиждам селяните. Нищо лично.
44
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Оооо Беатриче! както казваше моя най-добър приятел Франк Лойд Райт.... обърках се моя приятел Виктор Емил Франкъл хахахаха Ще ги наредиме лютеница-милиционер-лютеница-милиционер хахахахах
43
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Белобрадова се намаза с лютеница да имитира кръв като че ли се е била на Шипка. Това е днешният български депутат - човек от улицата без образование, без биография, намазан с лютеница и целува американския ботуш
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Незнам кой я гледа, но Белобрадова е посредствен инфлуенца и некомпетентен "представител на властта", както се самоизтъква. Пълна скръб. И каква дикция, "п" произнася сякаш се изплува. Нищо лично.
41
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Същата Белобрадова нарече кича и простотията в украсата на София, "удряне на едно място" и "липса на концепция". С некадърни теоретици и лаладжии София няма да изглежда като европейска столица, нито образованието ще се оправи. Простотия с усмивка.
40
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В сутрешното предаване на Георги Любенов въпросната Елисавета Белобрадова бе оскъдна относно глас, но зачупи пръсти и щедро се похвали, че коализията ПП,ДБ е изпълнила обещанията- "за Шенген, плана, инфлацията"...като си приписа работата на предишни правителства от 10-15 години преди тяхното. Относно образованието пропусна да каже, че в МО работят най-некадърните кадри, поставени там още от недоразумението Денков. Ясните правила ги има, няма кой а ги изпълни.
39
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"За коя лютеница....." се пише, а не "За чия ......". Ако се продължи изречението: за чия ...., ще сложите звездички.
38
2
 
13
 
! Отговори
Пен преди 7 месеца
Александър Попов , мисирче неграмотно , пиши на български бе простако. Един език ни остана и него искате да съсипете ....
37
2
 
15
 
! Отговори
Цеко преди 7 месеца
Преписвача апаопов продължава да е неграмотен.
36
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лайка или мента? А може и да е друга билка. Казва се харесване а не лайк. Лайк го използват неграмотниците.