Джо Лин застава до Славин, Артър до Михаела в X Factor

Невена и Жана Бергендорф ще заформят третия дует на финала
Обновена: 9 фев 2015 08:29 | 9 фев 2015 08:23, Александър Попов
9
Джо Лин застава до Славин, Артър до Михаела в X Factor
Славин посрещна Търнър на летището. Снимка: X Factor

Три дуета ще видят зрителите на финала на X Factor тази вечер.

Още вчера на летище София Кацнаха Джеймс Артър и рок легендата Джо Лин Търнър, които ще се включат в шоуто. Джо бе посрещнат от Славин, а двамата тази вечер ще представят едно от емблематичните парчета на Rainbow. Това ще бъде сбъдната мечта за родния талант, след като веднъж вече призна, че Търнър е сред ТОП 5 любимите му рок вокали.

"Изключително важно е човек да вярва, че може да сбъдне мечтите си и да се стреми към това, но най-важното е подкрепата на семейството и близките хора", посъветва Търнър Славин, след като стъпи на българска земя.

"Вълнувам се, че отново съм тук. За мен е голямо удоволствие да се върна, и то за финала на шоуто", бяха първите думи на Джеймс Артър на летището, след което се отправи към сцената за репетиции със своя фаворит Михаела Маринова.

Третият дует тази вечер ще заформят Невена и победителката от миналогодишното издание на Factor Жана Бергендорф. Двете са подготвили дуетно изпълнение на вечен хит, който ще прозвучи в нетрадиционен госпел вариант.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
3
 
! Отговори
РАД преди 9 години
До 7И точно с един писклив, недълбок глас ли ще "възраждаме" рока???Славин е добър певец, но ... толкова.Нито има дълбочина, нито има вариабилност в гласа. В ниските тонове е по-зле от мен.Пеенето му е повърхностно, а не гърлено.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ее, пак се намериха плювачи :)И какво сега? За Невена да докарат Бионсе??В крайна сметка, публиката ще реши, кой ще е победителя.Ако ще и сама да пее Невена, ако публиката гласува за нея, пак ще спечели, въпреки че в нея има нещо, което отблъсква.Славин заслужава. Най-малкото, защото ми писна от поп изпълнителки, подражаващи на Бионсе, Лейди Гага и Майли...Време е рока малко да се възроди.
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз подкрепям Славин от самото начало. Дори да не пееше с Джо, а с някой измислен певец, пак щях да съм за него. Тези дуети се правят за публиката, да има шоу и забавление, иначе то вече е пределно ясно кой е за сцена, кой не е. Стига драматизирахте и вие...
4
1
 
3
 
! Отговори
Чикън преди 9 години
Тая "новина" е по оная тарифа..
3
9
 
5
 
! Отговори
Наказателят преди 9 години
Абсолютно подкрепям Палавник ! Не ми се вярва толкова да им е изтънял бюджета, че за Невена да викат Жана Бергендорф, а за останалите двама да се ръсят с космически хонорари за дуетни половинки ! Жалко за Невена, защото и тя заслужаваше равен старт за финала ! А от носно Саня, наскоро се запознах със случая "Октопод". Просто на лицето и личи че е злобна и алчна !
2
15
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 9 години
Отвратително ми е да го гледам! Много зле!
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Писна ми от гейзери