Карла Бруни-Саркози пак се продава най-добре

Като голото й тяло, и албумът й надмина всички очаквания за продажби и смачка конкуренцията
24 юли 2008 16:15, Елена Пенева
2
Карла Бруни-Саркози пак се продава най-добре
Обложката на албума й. Снимка: БГНЕС

Албумът на Карла Бруни-Саркози предизвика масов интерес във Франция.

Обяснението, разбира се, е романсът й с президента на Франция, за когото се омъжи през февруари, по-малко от три месеца след запознанството им.

"Comme si de rien n'etait" ("Сякаш нищо не се е случило") се появи по магазините на 11 юли.

През седмицата, започнала на 13 юли, албумът изпревари "Viva la Vida" на английската група "Coldplay" и зае първото място в класациите.

Не бе посочено обаче, колко броя са били продадени.

Явно музиката й е също толкова скъпа, колко голото й тяло, което излезе на купувача си $91 000.

Карла Бруни-Саркози сподели, че е написала стиховете за песните отчасти, защото е срещнала Саркози и отчасти, защото двамата са се влюбили.

Това предизвика сериозно задълбочаване в текста от страна на френските медии, които са обсебени от любовния живот на президента.

"Ти си моят наркотик, по-смъртоносен от афганистански хероин и по-опасен от колумбийски кокаин", пее Бруни в една от песните, която едва не предизвика политически скандал между Франция и Колумбия.

В друга песен тя изглежда отхвърля критиката на част от своите приятели с леви убеждения, които са смутени от връзката й с дясноориентирания Саркози.

"Не е прилично, но въпреки това е добре. Нека ме проклинат, а аз няма да ги осъждам. Не бих могла да понеса по-малко, поех цялата вина, трябва да знаеш, трябва да разбереш, ти си моят господар, ти си моята любов, ти си моята оргия", пее Карла.


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
JOJO преди 13 години
Текстовете са уникални, хаха.