Пламен Константинов приключи с националния отбор

От федерацията обявиха раздялата с Гибона, оставиха си вратичка
Обновена: 2 окт 2018 13:24 | 2 окт 2018 13:23, Красимир Ангелов
21
Пламен Константинов приключи с националния отбор
Снимка: Булфото

Пламен Константинов вече не е селекционер на мъжкия ни национален отбор по волейбол, стана ясно от завъртяно съобщение на родната федерация, публикувано на сайта й. Това стана факт след среща между него и президента на федерацията Данчо Лазаров.

Раздялата с Гибона става факт след неубедителното представяне на Световното първенство, на което България бе домакин, заедно с Италия.

Ето пълното съобщение на Българската федерация по волейбол:

След завършване на световното първенство по волейбол президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров се срещна с треньора на националния отбор Пламен Константинов. Двете страни обсъдиха представянето на националния отбор и за да бъдат свободни в своята преценка за евентуална бъдеща съвместна работа решиха да финализират договорните си взаимоотношения към този момент.
 
Окончателните изводи и оценки ще бъдат направени на по-късен етап, когато Управителния съвет на БФВ ще разгледа отчетите на Пламен Константинов и неговия щаб, и на треньора на женския национален отбор Иван Петков, след приключването на световното първенство по волейбол за жени в Япония. 
 
Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров пожела успех на Пламен Константинов в работата му в Русия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хърватия и Сърбия са по -малки ама изкарват отбори и шампиони .Тука Гибони .
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива са възможностите на Българския волейбол. Не сме голяма страна. Нямаме национален спорт, зад който да стои стройна система още от училище, със сериозен държавен ангажимент.Останалото са мераци и интриги на публиката. То пък и една публика. Кой спорт може да се похвали че се издържа от публиката ? Национална публика и национален спорт имам в предвид.Така че, не се пънете. Ако можете по добре, играйте, побеждавайте, правете клубове и федерации. Покажете как се прави.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Излиза,че един *** Ицо с оная купа на Уембли завоюва единствения кой знае какъв трофей за България откак падна соца. Не ставаме като нация .Простаци ,вижте и залата ни и я сравнете с италианската .
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време беше. Константинов не е готов да води голям отбор. Има бая хляб да изяде. Но защо не постъпиха по подобен начин и с останалите треньори? Ами трябваше да научат за "освобождаването" си чрез медиите?
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гибон, не беше ли вид маймунa?
14
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некадърници те,футболистите ни ,Григор,Пулев.Палячовци и спаринги .Ей,***,хърватите на финал отидоха на футбол ,а Полша световен на волейбол .Джокович мачка наред със сума отличия -нещастницииииииииииии .
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Инж Данчо можеш да му извадиш кокала от устата само заедно с ченето :)
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Основния виновник за деградацията на националния по волейбол е бай Данчо Инженера.Вината на Пламен е че скача толкова високо, колкото му кажат. Послушен сол-***, който реди отбора по поръчка, дава изява на некадърници, а гони ценни доказани играчи.Още нищо не сме видели, защото тепърва предстои смяна на поколенията в отбора. Засега все още има стари играчи, които крепят положението. Но са пред отказване. Пламен си бие шута защото знае какво наближава.
11
0
 
6
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
ЕЕЕх ще ми липсва дъвченето на дъвката на КонстантиновКой ще дъвче сега?
10
0
 
26
 
! Отговори
фен преди 5 години
ей такива като лазаров и михайлов убиват спорта,а и няма кой да се намеси за тяхното отстраняване.нищо не става вече в тази държава......
9
1
 
11
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ДОКОГА ДАНЧО ЛАЗАРОВ- БЕ МЪНИЧЪК-МИНИСТРЕ ТЛЪСТИЧЪК ??? НЕЩО КАТО / ОБИЧАНИЯ ОТ МЕН И НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ ОТ САЩ- БОБИ МИХАЙЛОВ / РЪКОВОДИЛ- И УБИВАЛ ФУТБОЛНИЯ ШАМПИОНАТ НА БГ-ТО !!!!НАЙ -МНОГО ДВАМА ЧУЖДЕНЦИ БЕ- БОБО- СИН И ВНУК НА МИХАЙЛОВИ !!! РОДНИЯТ ФУТБОЛ Е ЗА ДЕЦАТА ,РОДИТЕЛИТЕ И ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ИГРАТА , А НЕ ЗА МАНГИЗО- ВАЛУТО УНИЩОЖИТЕЛИТЕ МУ !!!РОДНИЯ ВОЛЕЙБОЛ ИМА НУЖДА ОТ " ЖЕЛЕЗНИЯ ТРЕНЬОР НА ХОЛАНДИЯ- МИКЕЛС -ФУТБОЛ "!!!???
8
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да е постигнал много като играч и треньор, но простака си остава ***. Също както Стоичков.. Да ходи да псува в Русия ако му стиска...
7
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Данчо Лазаров и Перуката така са се окопали и захапали кокала, че са по-несменяеми дори от Тодор Живков навремето!
6
1
 
13
 
! Отговори
Тоз преди 5 години
Инж. Лазаров
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гибона нещо не му се отдаде, при Мартин Стоев бяхме много по-добре. Но, успеха от 1970 едва ли ще повторим скоро - финал на световното в София, много злощастно изпуснат срещу ГДР.От 13 на 5 в наша полза в 5 гейм, изпускаме световната титла. Това беше един невероятен кошмар за всички българи.
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не трябваше въобще да го назначават за треньор на националния. А Данчо докога ще е шеф на федерацията?
3
0
 
59
 
! Отговори
The Ghost преди 5 години
Толкова тренери смениха, а единствен несменяем във волейбола е е пенсията Данчо Лазаров. Б-ахти вкусния кокал е захапал всеки не го пеуска
2
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kraino vreme besche po4ivai i si har4i milionite
1
9
 
16
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Браво, време беше!