Трети смъртен случай след замърсена ваксина

Японските власти изтеглиха партидата на Moderna
30
Трети смъртен случай след замърсена ваксина

Властите в Япония регистрираха трети смъртен случай след ваксинация с препарат срещу Covid, чиято партида бе замърсена и изтеглена от пазара. Става въпрос за 49-годишен мъж, който не е имал придружаващи заболявания освен алергия към елда.

Мъжът е бил ваксиниран с първа доза от ваксината на Moderna. На 11 август му е сложена втора доза, като човекът е починал на следващия ден.

Японското министерство на здравеопазването твърди, че не е установена причинно-следствена връзка между смъртта и ваксинацията.

Това е трети смъртен случай след ваксинация с продукт от дефектна партида. Другите двама починали са мъже на 38 и 30 години, които преди това не са имали хронични заболявания и алергични реакции.

По-рано японското министерство на здравеопазването обяви спиране на употребата на около 1,63 милиона дози от ваксината на Moderna. Ваксините с примеси са произведени в Испания, размерът на частиците примеси достига няколко милиметра. Към момента на публикуване на изявлението на Министерството на здравеопазването местните власти вече бяха инжектирали около 170 хиляди дози от замърсената ваксинa.


30
Още от Водещи мобилна
Последен поглед към родината? Афганистанци плачат, напускайки
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няколко милиметра? Няколко милиметра явно е мозъка на списвача на тази история. Поне си правете труда да превеждате правилно бе неграмотници. Имате ли идея колко са няколко милиметра и колко е дупчицата на иглата през която се инжектира ваксината? Не вируси, а неграмотност ще затрие това нещастно същество човека...
25
2
 
7
 
! Отговори
Гост преди 1 седмица
Ако не умрем от коеида то от ваксината тезе градове са решили да ни затрият
24
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Астра беше най-евтина и излезна със странични ефекти,Модерна е най-ефективна и най-безопасна ,а сега била замърсена.Това са мръсни търговски игри. В Япония в последния месец се прави масова имунизации и достигат над 80%,нормално е да се борят за този пазар,но да си правят мръсни номера е ужасно.Не осъзнават ли че се създава лош имидж.Но може и да е фалшива новина у нас.У нас са мнозинство хората срещу ваксините и обичат да четат всичко негативно.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е кво като е ***? Нали се е ваксал. Според ваксърите в БГ няма значение с какво се бодеш. Човекът е изпълнил дълга си към обществото.
22
2
 
16
 
! Отговори
Ясно преди 1 седмица
само Японците имат смелостта да кажат, че от препаратите се умира....
21
3
 
4
 
! Отговори
Solar Power преди 1 седмица
До Нормален човек: Проблемът се решава простичко. Спира се приема на ковид болни в болниците и това е .... без значение дали си ваксиниран или не си.Стига сме харчили пари за глупости !
20
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Айде ваксинофобите, изкажете си експертното мнение !
19
3
 
42
 
! Отговори
az преди 1 седмица
Е като не са открили причинно следствена връзка защо изтеглят партидата?? Или нещо аз съм затъпял от неваксинация и не схващам логиката :)
18
3
 
9
 
! Отговори
доктор преди 1 седмица
До 123Като гледам снимката - тя не е от Япония... няма как да бъде. Японците са "маниаци" на тема хигиена, и винаги са били. Държава горе-долу колкото България по площ и над 100 милиона население... Без твърдо "насадена" хигиена щяха да са измрели от епидемии още преди векове.
17
1
 
33
 
! Отговори
Беселина преди 1 седмица
Хора, "размерът на частиците примеси достига няколко милиметра" - четете ли какво пишете?! Няколко милиметра как ще минат през иглата?! Че те примесите от няколок милиметра и на зъбите ще хрускат, що за простотия?!
16
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Американците добре съчиниха тази история със замърсяването за да не последват съдбата на Астра. Ще лъжат и ще мажат до дупка за да не изтърват свещените милиарди от дойната крава ковид.
15
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Японското министерство на здравеопазването твърди, че не е установена причинно-следствена връзка между смъртта и ваксинацията."......................Това съм го чувал и преди. После ще кажат, че ползите надвишават рисковете ахахах
14
0
 
17
 
! Отговори
123 преди 1 седмица
Като гледам снимката ми прави впечатление как пипа човека без ръкавици. Така ли се бият ваксини без никаква хигиена.
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Модерна се оказа 2 пъти по-ефективна от Пфайзър за Делта варианта и изведнъж ваксината била замърсена :D
12
7
 
31
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
НЕВАКСИНИРАНИТЕ СА НЕЧОВЕЧНИ ЕГОИСТИ КОИТО ОТКАЗВАТ ДА СЕ ПОЖЕРТВАТ В ИМЕТО НА ОБЩОТО БЛАГО ЗА НАМАЛИМ ПРЕНАСЕЛВАНЕТО НА ПЛАНЕТА!
11
3
 
37
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 1 седмица
Сега се загледах в снимката... Евала на автора - без да иска е уцелил десятката. Сестрата боцка стареца, а на заден фон нещо дето мяза на скелет е вдигнало ръка, като че да го посреща с Добре Дошъл ;))))
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Доколко знам разбраха какъв е "примеса". Части от тапата на ампулата вкарани при проникването на иглата на спринцовката. От това да ме простите няма как да се умре. От толкова дози само двама починали? Нещо.....
9
3
 
35
 
! Отговори
Неваксиниран преди 1 седмица
Ако питате проваксърите, ще ви кажат, че кой знае от какво е умрял, ама не е от ваксината. Даже самото здравно министерство на Япония има наглостта да отрича връзката между ваксинацията и смъртта.
8
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хахах, ама как японското здравно министерство бърза да ни каже че "не е установена причинно-следствена връзка между смъртта и ваксинацията"... Въпреки че човека починал на следващия ден! Да не би да раздразнят световните кукловоди...
7
7
 
53
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
ТОВА Е САМО БРОЯ НА ДИРЕКТНО УМРЕЛИТЕ И ТО САМО В ЯПОНИЯ И ТО САМО ТАЗИ ПАРТИДА И ТО САМО НА МОДЕРНА! А КОЛКО СА ОСАКАТЕНИТЕ ПОЛУЧИЛИ ТРОМБОЗИ Я В МОЗЪКА Я ДРУГАДЕ ДОРИ НЕ СЕ СЪОБЩАВА!