Внукът на Пеле: Ще види Бразилия с шестата титла

Футболистът е в болница заради инфекция
5 дек 2022 12:53, Нели Христова
3
Внукът на Пеле: Ще види Бразилия с шестата титла
Снимка: БГНЕС

Две от дъщерите и внукът на Пеле дадоха надежда на феновете му, че състоянието на Краля на футбола не е толкова тежко.

Още по темата


"Много хора ми изказват съболезнования. Да, един ден ще стане, но няма да е днес. Той ще се подобри, въпрос на време е. Ще види Бразилия да спечели шестата си световна титла", категоричен е внукът на легендата Артур Арантеш до Нашименто.

"Той е болен, той е стар. Но в момента той е в болница заради инфекцията на белите дробове. И в момента в който се чувства по-добре ще се прибере у дома. Няма да каже сбогом от болицата", категорична е дъщеря му Кели Нашименто.

"Нечестно е когато хората казва, че е в края на живота си, под палиативни грижи. Това не е истина. Повярвайте ни. Не е в реанимация, а в обикновена стая. Той не е в риск, той просто се лекува", каза другата му дъщеря Флавия Нашименто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
sherlock преди 1 година
Terrible Google translation, Nelli!!!!!!!!!!
2
0
 
4
 
! Отговори
Pen преди 1 година
***, научете се поне едно заглавие да напишете грамотно
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пеле не е много уважаван в Бразилия като личност, като човек. Той отказва да признае поне 5-6 от децата си, въпреки, че те направиха ДНК тестове и излязоха положителни. Тогава Пеле заяви, че тестовете били положителни нямало никакво значение за него и не ги призна. обществото в Бразилия го уважават като футболист, но не го уважават за човека и личноста които е той.