Варненска гимназия с онлайн платформа за кандидат-студенти

"Йоан Екзарх" с възможност младите да намерят своя университет
Обновена: 30 мар 2020 18:29 | 30 мар 2020 17:07, Петя Славова
5
Варненска гимназия с онлайн платформа за кандидат-студенти
Снимка: pexels.com

Заради извънредното положение и в опит да са полезни за учениците се появяват нови онлайн инициативи като "Продължи напред".  Тя е дело на Гимназията с преподаване на чужди езици "Йоан Екзарх".

Насочена е към кандидат-студентите и предоставя възможността на висши учебни заведения, образователни и информационни центрове да влязат в директен контакт с бъдещите кандидат-студенти. 

Виртуалното издание на събитието е опит за иновация, която да е полезна на младите хора, търсещи своя път в бъдеще, като им позволява да намерят отговори на многото си въпроси, отбелязват от учебното заведение.
На страницата си, гимназията "Йоан Екзарх" събира справочници за различните институти за висше образование и всеки кандидат-студент може лесно да получи необходимата информация за кандидатстване и прием.

Платформата ще бъде редовно подновявана, за да бъде в помощ на младите хора и да им дава пълно разяснение на всичките им въпроси, свързани с по-нататъшното им образование.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Учител преди 4 години
"Каква продължение на обучението? Нашите ученици са едни от най-мързеливите и нагли същества стъпвали на планетата"И в България живеем на различни планети. Твърдя за учениците във въпросното училище / моето училище/, че повече от 90% са умни, мотивирани, ученолюбиви и най-важното: добри хора.
4
0
 
2
 
! Отговори
Пернишки Университет преди 4 години
Обикновено висше образование би трябвало да получат около 30% от постъпилите, в бг вузовете и куче да вържеш за няколко години и то ще се дипломира.
3
1
 
3
 
! Отговори
Спептик преди 4 години
Каква продължение на обучението? Нашите ученици са едни от най-мързеливите и нагли същества стъпвали на планетата, първо трябва да се научат да бъдат хора, после ще се развиват. Епидемията е идеалнаат възможност да еднат и да научат нещо, но тъйк като се пропаднали мързеливци, нищо няма да направят.
2
0
 
3
 
! Отговори
думи нямам преди 4 години
Като гледам студентите, ама те нищо общо нямат с едно време.Сега се ходи уж да се учи, ама да се харчат пари, да се работи, да се кисне по кръчмите и нищо общо с четене и трупане на знания.Имам чувството, че едва 0,2% от студентите нещо правят, учат, останало е шкарт.Езици? Те на български не могат да пишат и говорят, езици ще ходят да специализират.Що за наивност ..!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво да стават студенти, като не могат да отидат на бригада в Америка.