Симпатичните Галеви

Радослав Гайдарски: Срещнах се с братя Галеви, но не съм предавал поздрави от Станишев. Много симпатични хора са.
7 апр 2008 12:19,
34
Симпатичните Галеви
Снимка: segabg.com

"Вярно е, че се срещнах с братя Галеви в Дупница. Говорихме си за спортни и здравни теми в присъствието на кмета и дупнишните общинари",  заяви министърът на здравеопазването Радослав Гайдарски.

"Не е вярно обаче, че съм им предал поздрави от премиера Станишев, както се твърди. Много симпатични хора", каза още министърът за Галеви, които бяха наречени от вътрешния министър "оперативно интересни лица".

Преди седмица стана ясно и за проведената среща на двамата дупнишки бизнесмени с Румен Петков.

Днес Гайдарски посочи, че когато се видял с бизнесмените, е бил на посещение в болницата в Дупница.

"Корупция има, тя не е от вчера или от днес, неприятно е, че се създаде един негативизъм между лекари и пациенти", допълни той.

Тези неща трябва да се изчистят, каза още той и подчерта, че се стреми към намаляване на корупцията.

На въпрос кога лекарите ще имат европейски заплати той отговори, че това ще стане, когато има европейски доходи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
бай Ганя преди 15 години
Не видя ли какво стана за 18 години "домокрация" изредиха се всички бивши и настоящи ченгета да управляват държавата, кой таен кой явен и прехвърлат от единия джоб в другия. Ами тя схемичката е направена много отдавна и всичко си върви по сценарий. И както казва Алеко чрез своя герой "И едните и другите са мекерета"
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Приличат на садисти или колячи...
31
0
 
0
 
! Отговори
zmei преди 16 години
Само ги виж на какво приличат-типични кримки с нисък интелект.Дето говорят с едносрични думи...
30
0
 
0
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 16 години
аз ги видях тези двамката хубавци на учредителният конгрес на партия ГЕРБ.а на бойко борисов и цветан цветанов наистина им се хванах на локумите дето ги разстягат.веднага си изтеглям заявката за членство.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Галеви при Георги Стоев!
28
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
като ви гледам сигурно си мислите... уф що бе аз дане съм ти къща
27
0
 
0
 
! Отговори
NKN преди 16 години
ама тия мутри наистина са едни такива невинни и симпатични момченца - предлагам да им издигнем паметник - но преди това, е ясно какво трабява да стане с телата им - БУМ-БУМ-КАЛАШНИКОВ
26
0
 
0
 
! Отговори
baba Yaga преди 16 години
Валя, няма смисъл да се влиза в партии, да се борим заедно с техните водачи и приближени. Ще плащаш редовно членски внос, ще си купуваш партийния вестник, ще лепиш партийни плакати, ще поднасяш венци на паметниците на незнайни воини... Ще ходиш да гласуваш на избори само за "твоята си " партия... Ще ходиш на конгреси и там ще даваш идеи за подобряване на устава на партията и за идването й на власт, и за привличането на качествени нови и на млади хора, и за подобряването на живота... След време ще забележиш, че съпартийците ти нищо не правят, за да се променят нещата. Усмихват ти се, поощряват те, но не възприемат идеите ти. Един ден, ще разбереш, че им говориш "на марсиански" и ще напуснеш сама местната структура на партията. И, като видиш съпартиец, ще минаваш на другия тротоар.
25
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Атака ли визираш?
24
0
 
0
 
! Отговори
valia преди 16 години
вместо да си пишете напразно тука и да се чувствате безсилни...не помислихте ли-как да се промени това,вместо да си казвате-о,аз сам какво мога да направя-ами има начин-помислете,значи-знаете кои са партиите в бг,после отивате в офиса на тази партия,която си мислите,че е също толкова недоволна като вас,и най важното-действа а не мълчи..и ставате неин член,и се борите заедно с нея за това,за което не сте доволни,ходите с нея на митинги..опитвате се НАИСТИНА да промените нещо,или наистина публично изразявате недоволството си и то с хора,които чувстват същото като вас-ЕТО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО,а не да си мрънкате из форумите ей така за спорта...мили българи,а сега седнете и си помислете-кой политик се възмущава като вас...айде вие сте на ред.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
22 ти си мазохист - за 300 евро заплата след 10 години ли да се боря??? И пенсионери и полуграмотни да ми определят бъдещето !
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Към 4. Моля ви млади хора не отивайте в чужбина! Борете се тук за по-добър живот! Защо ще правите добро на други народи?Покажете, че имате силата и смелостта да промените живота си тук и сега!
21
0
 
0
 
! Отговори
лекар преди 16 години
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ БЪРЗО И УСПЕШНО ЕМИГРИРАНЕ ОТ ТАЗИ ПРОГНИЛА ЧАЛГАРИЯ! Г-Н ГАЙДАРСКИ И НА ВАС ДОБЪР ПЪТ...КЪМ ВИДИН!
20
0
 
0
 
! Отговори
Томов преди 16 години
Навсякъде има корупция, неприятно е когато я разкрива някой. Трайте си хора, не се обаждайте, давайте си парички като ви искат, или като не ви искат, пък всичко ще е наред. А братята Галеви скоро ще станат "оперативно интересни" и на други бандити в страната, защото взеха да надигат много глава и да влизат на територии, които не са техни.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Сладури,направо са прелестни-повече нямам думи и министрите са влюбени в тях- красота,втори министър им ходи на гости!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Как да не ги нацелуваш децата. То струи симпатичност от лицата им.
17
0
 
0
 
! Отговори
венко преди 16 години
е тези червени изверги, смърдящи на чесън и мазоли, ни убиват систематично вече 20 години, как можаха пак да дойдат на власт, просто се чудя, ужас, да се махат!!
16
0
 
0
 
! Отговори
user преди 16 години
ei napalno se osrahte, nqmat li sram tiq politici
15
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Е това правителтво наистина доказа,че е по неадекватно и от кабинета на Виденов
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
зна4и тези мом4ета са истинските ни управници ами предлагам направо да отидат единия за министър другия за президент да се разспусне народното събрание и тем подобни министерства те и без това се вижда работа не вършат и държавата ни ще си стъпи на крака