"Министър Петков, за какво си говорихте с братя Галеви?"

Около 200 души се обявиха срещу мафията на площад "Александър Батенберг"
11 апр 2008 19:17,
19
"Министър Петков, за какво си говорихте с братя Галеви?"
Проявата бе организирана от гражданската инициатива "Справедливост". Снимка: БГНЕС

Около 200 души издигнаха лозунга "Народът срещу мафията" на протестен митинг на площад "Ал. Батенберг".

Проявата бе организирана от гражданската инициатива "Справедливост".

Нейният лидер Иван Груйкин заяви пред присъстващите, че не се притеснява от малкото граждани, а е обнадежден с мисъл за предстоящите протести, които организацията планира.

На митинга поискаха оставката на всички институции и лидери в държавата и свикването на Велико народно събрание.

Сред издигнатите лозунги бяха "Право на референдум", "Държавна сигурност = Първанов, Борис Велчев, Сергей Станишев, Румен Петков, Бойко Борисов, Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган".

На плакатите пишеше още на български и английски- "Министър Петков,за какво си говорихте с братя Галеви?", "Кой уби Георги Стоев?".

Първоначално мястото на митинга бе на площад "Независимост"- между президентството, НС и МС, но впоследствие стана ясно, че разрешението на столичната община е за пространството до Националната художествена галерия на площад "Ал. Батенберг".

Митингът започна с възрожденски песни, изпълнения на "Битълс" и "Вятърът на промяната" на "Скорпиънс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Как може да има толкова неграмотни хора в тоя форум като Гоце?
17
0
 
31
 
! Отговори
- преди 16 години
Ами то точно това е проблемът - кой ще дойде като се разкара това правителство. Докато няма сериозни хора да ги заместят тия ***, няма смисъл да се сменя каквото и да е.Щото следващите и те ще са такива ама докато ги разберем, кой знае колко поразии ще направят.
16
0
 
31
 
! Отговори
Радослав Пенев преди 16 години
НЯМА ОПРАВИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ - СЪДБАТА Й Е ДА ВРИ ВЕЧНО В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ АД, ОМАЗАНА И С
15
0
 
31
 
! Отговори
gogo преди 16 години
Хубаво, ще си замине цялото правителство. И кой, според вас ще дойде?
14
0
 
31
 
! Отговори
shihan преди 16 години
Алтавото правителство има само един полезен ход - да се измита от сцената барабар с оядените партократи и мутроврати олигарси и мутресоидните чалготечници. Аре, няма време НЯМА ВРЕМЕ НЯМА ВРЕМЕ!
13
0
 
31
 
! Отговори
дед преди 16 години
Ей вие от "Справедливост" имате ли мозък?Да вдигнеш 200 души да питат тоя *** Р. Петков какво си е говорил с братята.Какво като ти каже и какво че стане като научиш?Нищо.Требваше да искате тоя *** да си ходи заедно говедата от правителството барабар стези от парламента.Абе научете се най-после.
12
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
ПИТАЙТЕ ПЕТКОВ КАКВО ПРАВИ С БОГДАН НИКОЛОВ В ПЛЕВЕН ? КАК УНИЩОЖИХА ЕДНО ПОДЕЛЕНИЕ И ОСТАВИХА ХОРА НА УЛИЦАТА!!!
11
0
 
31
 
! Отговори
ani преди 16 години
Анонимен, въпросът ти е много странен - протеста трябваше да бъде пред Президенството , защото законната власт протектира и е в комбина с незаконната мафия .Само че господата от презенството се погрижиха да изместят простеста за да не гледат и да не слушат .
10
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Za pletki..............
9
0
 
31
 
! Отговори
Goce преди 16 години
Amet Dogan samo kogato vidi debeliua i zapo4va da govori za promeni dosega zasto si krotyvase be amsalak ,toi ysesta nakade vurvi vermutskiuat bezkraino xal4en bulgaristanski triegulnik, vsi4ki giavatari ste budat obiuaveni za nacionalno izdirvane ot evropeiskiuat sud. 1 vi stee r petkov ,vremenata se promeniuat moje ida y4at dryg ezik kato Georgi Dimitrov NA TIUASNO MESTO nisto nese znae
8
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Ти мислиш че това което го пише е истина ли, истината за мен е съвсем друга и съответно никой не я издава, аз просто гледам фактите. След като протеста е насочен срещу организираната престъпност и организацията която го осъществява е неправителствена, защо митинга ще бъде пред президенството, а не примерно пред спартак или друго мутренско сборище?
7
0
 
31
 
! Отговори
stanislav преди 16 години
boat nastana neka da pokagem xarakter i da izlezem po ilicite bojajat nastana nesme robove na 4ervenite da mrat
6
0
 
31
 
! Отговори
Desi преди 16 години
Мутрите, драги, са рожба на комунизма, вземи малко попрочети повече за това и тогава разправяй глупости.Те най-добре си живеят, когато управляват бившите комунисти, защото управлението им е най-безхаберно и са срастнали здраво с престъпността.
5
0
 
31
 
! Отговори
ani преди 16 години
още веднъж доказаха, че медиите са зависими с тенденционния репортаж , който излъчи по темата.Към 18 часа имаше почти 200 човека, да не пропускаме и факта ,че общината промени мястото и на практика хората трябваше да се пазят от потока автомобили.
4
0
 
31
 
! Отговори
пиян шофьор преди 16 години
Хей, все още не мога да се отърва от кошмара на хипер-инфлацията през 97-***. Истински срам и позор ще е ако се повтори, дано не се повтори тази хиперинфлация! Нека в малкия град София някой поеме малко отговорност и застане зад една стабилна икономика.
3
0
 
31
 
! Отговори
Аз преди 16 години
Струва ми се че някой мутри пак нямат сметка червените да са на власт и пак искат да свалят правителства... Убиствата за мен означават борба за пазар и територия, а щом зачестиха явно кръгът се е ограничил. Все пак правителството на Жан Виденов не беше свалено от Иван Костов, а от хората зад кулисите които предизвикаха такава изкуствена хипер инфлация за такъв кратък период и дигнаха народа на протест.
2
0
 
31
 
! Отговори
I radev преди 16 години
Браво на Вас,тези мафиози много нне се трогват от митинги,но живеем в цивилизовано време и неко се потрудим да им го ...зачукаме пирона на сл. ИЗБОРИ.
1
0
 
31
 
! Отговори
kaka преди 16 години
ще си остане само вятъра на промяната и битълс