Масларова обеща обещаното

Социалната министърка ще даде на пенсионерите енергийните помощи, стоте лв. компенсация за инфлацията, увеличението на пенсиите
15 сеп 2008 17:21,
43
Масларова обеща обещаното
Емилия Масларова. Снимка: БГНЕС

Социалното министерство ще изпълни всички поети ангажименти към пенсионерите. Това заяви министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова.

Тя уточни, че става дума за енергийните помощи, за стоте лева компенсация за инфлацията и за увеличението на пенсиите от 1 октомври.

Ще има пари и за коледни добавки за пенсионерите, каза още министърът.

По повод на коментарите за следизборна коалиция с партията ГЕРБ Емилия Масларова заяви, че "социалистическата партия никога не е казвала "никого, никога".

Ние имаме достатъчно натрупан политически опит, за да не заклеймяваме никого, защото заклеймяването става от българския избирател, а не от политиците".

Нямаме информация за повишаване на изборния праг над четири процента и това не е коментирано във Висшия партиен съвет, добави министър Масларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vmesto da razdava6 na pensionerite vzemi pomisli za mladite!te sa bade6teto na bg!ama sami karate da byagat ot tuk v 4ujbina zaradi ey takiva tapotii!6toto mladite ne glasuvat,a pensionerite vsi4ki 6te se naredyat na opa6kata da si pusnat buletinkata za vas!takova o4evadno kupuvane na glasove pred celiya bg narod e nedopustim!!!
41
0
 
0
 
! Отговори
MI преди 15 години
*** в черквата, запали свещ и се помоли смирено пред иконата на Света Масларова! Засрами се! Какви са тези социалистически подлизурчести заявления!
40
0
 
0
 
! Отговори
пенсионер преди 15 години
Сетила се Мара да се побара. Абе тази стара чанта ни мисли за късопаметни.Всички управници до сега провеждаха геноцит срещу народа си и в частност към пенсионерите. Какви компенсации,на фона на тази инфлаация. Дрън, дрън , че пляс.
39
0
 
0
 
! Отговори
Н.Петрова преди 15 години
Г-жо Масларова,уважавам Вашия труд за подобряване живота на пенсионерите,но има един момент в живота им,за който никой не се досеща.Работещите болни и инвалиди имат право по НОИ да се възстановяват на санаториуми,а когато влязат в пенсионна възраст кой санаториум ще ползват,като с тези пенсии не могат да плащат на свободен прием?Ако се осигури намаление в санаториуми за възстановяване на пенсионерите след пенсионна възраст ще обеднее ли държавата?Надеждата ми е във Вас .
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Такъв вид политика е популизъм и лицемерие! Все едно майка и баща да се скъсват да ходят по кръчми и екскурзии, а да тръбят на близки и познати как този месец купили гащички на децата си, другия - един чифт обувки на едното, а догодина ще им купят и по една книжка?! инизъм ли е това или не? Тези неща, които трябва да вършат нашите управници са основни дейности, с които наистина се доказва не действие, а мисъл за хората, кято ако си благороден, се вижда, а не се чува! Но да се парадира явно им е по-лесно? А с какви пари възрастните ще си сложат зъбки, ще си купят топла дреха, ще се нахранят нормално? Сега милите ще си ги завържат на възелче и ще чакат Коледа, за да купят нещо за децата и внуците си! Да ти се скъса сърцето, ама ако го имаш, нали! Айде, дано Господ ви прости това бездушие, господа!
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гнусна ***
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
браво г-жа Масларова.доста постижения има вече като, отвориха се детски градини(фактор най-важен като за начало) и се грижите за пенсионерите . остава да се повишат заплатите, да построиме завод за отпадьци и може да се считаме за дьржава с изключителни успех. още малко. чакай народе, ще добруваме един ден, в ден когато всички ще бьдат зле, ние ще бьдеме добре.
35
0
 
0
 
! Отговори
MI преди 15 години
Българската Майка ТЕРЕЗА!
34
0
 
0
 
! Отговори
Червена пенсионерка преди 15 години
Браво на другарката Масларова, браво на правителството, браво на БСП!!! Пак ще гласуваме за тях и ще спечелим следващите избори. А вие тъмносини (пардон, позеленели от яд) седераси нама да влезете в парламента.
33
0
 
0
 
! Отговори
уаджет преди 15 години
Към N:20-Те и вампирите са много близо до хората,когато искат да им изпият кръвчицата.Точно такава аналогия ми идва на ум,като видя наш политик сред народа.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига с тия пенсионери, ами кой ще помисли за нас младите които само работим, нека и аз нас има нещо
31
0
 
0
 
! Отговори
MI преди 15 години
Господ здраве да дава на Света Емилия Масларова, защитничката и покровителката на нещастните Български Великомъченици-пенсионери! Тя е единственото тяхно утещение и упование в тежките дни!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вместо с бяло да е облечена, с бяло да я покрият!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Масларова да вземе да си закачи на таз тлъста верига около лоясалия й врат един камък и на вълнолома в Балчик да иде да се хвърли! Да дели хората, а досега къде гледаха и по кой признак определяха кой каква пенсия да има, ааааааааааа? Кажи лудетино, и си смени стила на обличане, че на тазкъв широк таз, бяло хич не върви - приличаш точно на лоена топка върху бъчонка
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма!! Те отдавна техните хора - полуживите партизани, които бяха осигурени с тавана на пенсиите, си живуркат добре. Освен това са и реститути-имат по няколко апартамента, от които вземат тлъсти пачки. А инвалидите - кучетатата ги яли - те без това не могат да идат до урните да гласуват за тях, така че сега е време да се зарибят ония наивните, които вземат едва 100-130 лв, на тях ще им увеличат, как така на всички? Да не са луди! Ей това им е мръснишкото на тия - да делят хората и да ги насъскват един срещу друг, защото българите обичаме да си гледаме в чиниите! Долни мръсни лъжци са тия комунисти! ОТ тях добро не чакайте
27
0
 
0
 
! Отговори
IKONOMIST преди 15 години
za chetri godini sa svili po 2-3 bona ot kalpak , a sega shte dadat 150 -200 leva , ama ne na vseki ! egati i nahalstvoto ! to biva debeloochie , biva , ama tova na nishto ne ide !
26
0
 
0
 
! Отговори
неразбрал преди 15 години
абе хора аз не разбрах инвалидни и социални пенсии ще индексират ли от октомври или?
25
0
 
0
 
! Отговори
Debora. преди 15 години
tq shte OBESHTAE OBESHTANOTO, nie shte VZEMEME VZETOTO...i taka napred..kam badeshteto!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Баси наглостта! Обират на хората парите и после най-великодушно ги раздават! Искат да им ръкопляскаме, колко са велики.
23
0
 
0
 
! Отговори
Ебящият Бик преди 15 години
21, значи хващаш я изотзад за дебелите джолани и я повдигаш в стойка "РК1К" (ръчна количка с едно колело). После и го набабанваш в дебелия пърдялник, дето е като на девети полк тъпана и така :)))