Танците на пилон - еротика или изкуство?

Момичетата се движат с красота, грация и лекота
Обновена: 3 юни 2014 12:12 | 1 юни 2014 13:41, Екип на Bulgaria On Air
20
Танците на пилон - еротика или изкуство?
Снимка: Bulgaria On Air

Какво представлява танцът на пилон? За мнозина този тип танци се свързва само с нощните заведения и разкрепостените жени. В последните години обаче даже и у нас става ясно, че танцът на пилон е както спорт, така и изкуство.

Момичетата, които развиват това движение у нас, прекарват дълги часове в залата, за да успеят с лекота да правят и невъзможното на пилона. Красотата, грацията и лекотата, с които се движат, пленяват и най-големите скептици, а резултатът от труда им е впечатляващ.

За тях гравитацията сякаш не съществува, а еротиката е последното, за което мислят. Журналисти от Bulgaria On Air се срещнаха с три от момичетата, които са пленени от това изкуство и бавно, но уверено развиват танците на пилон в България.

Материала вижте на сайта на Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: танци на пилонBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
Хе,15,това ли рече преди 9 години
баба ти Гицка, като ти стягаше дисагите за София?"Арт-педчо, чедо, едно време, ако се чуеше, че някоя мома е била пощипвана, ергените й се назландисваха! Не беше лесно баща й да я омъжи! Ний не бяхмИ кЪтУ тейзи, днешните - тя фърля гьобеци и маа баджаци, а разни ми ти мискини я пляскат по д/п/то и й лепят кой двайасетолевка, кой петдесетачка, па който съ й нашмулил и стотачка мож дъ й лепни!Да ни тъ прилъжи тъкваз карагьозлийка, хей, чедо бабино!Пена комшийката ми рече,че тез моми били онодени!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато капитализма не забранява проституцията и не се бори срещу нея, комунистическите ръководители създават така наречения социалистически морал, който изхожда от презумпцията за равенство между хората. От това следва, че всички жени имат право на семейство и е недопустимо една част от жените да служат за развлечение.
13
2
 
3
 
! Отговори
Арт-педал преди 9 години
В бар не взимат танцьорки без консумация, явно приятеля на твоята позната е бил там да прибира парите от клиентите .Беше пълно с моми, мераклиики за лесни пари .
12
2
 
3
 
! Отговори
До 12 преди 9 години
А словоблудството не е ли вид развращение и разпасаност?Защо обиждаш и псуваш хората?Кой ти е казал, че всяко момиче, което танцува в нощно заведение, е пропаднало? Знам една, която през половината си следване печелеше от бакшишите, танцувайки в подобно заведение, но приятелят й беше неотлъчно с нея, за да не й досаждат простаци. Знаеш ли колко труден беше животът през 90-те години? След като баща й остана без работа, тя да не завърши ли?Опитаха първо приятелят й да работи, не стана, тя успя!
11
6
 
13
 
! Отговори
Арт-педал преди 9 години
Абе то в тоя сбтркан свят вече и е^ането в г^за ще го направят изкуство! То нали с това се прехранва вече световният елит, та може и за наука да го обявят! мааави развратна, разпасана деееаааа! Содом и Гомор - време е вече Бог да измете тая гмеж от земята!
10
7
 
11
 
! Отговори
СаШо преди 9 години
Като са по-млади и стройни са на пилона, като по-остареят за 2-3 години само лапането им остава . Парите стават по-малко, но поне им се е сбъднала мечтата на всяка жена, за любов да получават пари .
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И двете, даже бих добавил - един труден спорт.Изкуство е, защото е изящно и показва красотата на тялото.Еротика е, защото дава възможност да видиш повече от обичайно, в една различна обстановка.Спорт е, защото не е по силите на всеки - трябват мускули.
8
1
 
21
 
! Отговори
Ха ха ха преди 9 години
Иска се грация,здрави мускули,талант и упоритост - както при всяко изкуство. Ако е изкуство, защо да е лишено от еротика. Еротиката можеш да откриеш във всичко, тя е нещо естествено3, 7 - внуците на баба Гицка, дошли "у големото село", но предварително наплашени,че там жените са к/ви, които искат "да им свият панелката, дето дедо е купил на момчето,след като си е продал нивята".И малкият *** тръгнал да пише по форумите какво знае за "пилонджийките" /научил го е, контактувайки с тях на сън/.
7
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обличате *лъка във форма на изкуство ???????
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо винаги трябва да е едното или другото? Не може ли да са и двете?
5
3
 
10
 
! Отговори
от хоризонталния зан преди 9 години
Момичетата от хоризонталния занаят се движат с красота, грация и лекота
4
1
 
3
 
! Отговори
y преди 9 години
ne e zaq komentar
3
4
 
14
 
! Отговори
конса преди 9 години
150 лв е на час с тия танциорки ходил съм и знам
2
2
 
9
 
! Отговори
реостат преди 9 години
голяма грация като ги гледам и ми става ама става много и хубаво
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Танците на пилон - еротика или изкуство?"Фитнес.