Деси Банова дари със син Росен Плевнелиев

Бебето проплака следобед в Правителствена болница
Обновена: 1 окт 2018 15:57 | 1 окт 2018 15:52, Александър Попов
244
Деси Банова дари със син Росен Плевнелиев
Снимка: Булфото, архив

Деси Банова дари със син своя съпруг Росен Плевнелиев днес в 13:44 часа, съобщи Нова тв.

Президентът на България (2012-2017) е присъствал на раждането в Правителствена болница.

Семейството е решило бебето да носи името Йоан.

Йоан е дошъл на този свят с перфектните мерки - 3,6 кг и е височина 53 см.

"Благодарим на екипа в Болница "Лозенец" под ръководството на проф. Спасов и доц. Асенова, както и на д-р Шаламанов, д-р Костурска и д-р Чайковская за изключителния професионализъм", заявиха тя и съпругът й Росен Плевнелиев.

Това е второ дете на Деси Банова и първото й с новия съпруг Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
4
 
2
 
! Отговори
Тракториста преди 5 години
Тоя *** дали е отПлюфню или *** му се ръга наляво и надясно
118
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен много ме интересува как се купува имот в Гърция с плащане на ръка - обаче над 7500000 ?! Защо никой не пита затова Плю.вна.лиеф!
117
4
 
11
 
! Отговори
Ali Babba преди 5 години
Роди се още един гербаджия...А баща му политически труп... Защо трябва всички нас простосмъртните да ни интересува тази така осветлена НОВИНА ?
116
7
 
4
 
! Отговори
Мечо преди 5 години
За цената на газа не е виновен Плевнелиев а продажбите политици, купени от руските служби!! Никога няма да се оправим докато руснаците са ни хванали за топките, чрез газ ,бензин,ток проумейте го . Просто ни източват държавата!!
115
4
 
7
 
! Отговори
Pilot до Дете преди 5 години
Не обвинявай хората и не ги плюй . *** с неадекватното си поведение и открито лакейничане в интерес на кариера и пари към САЩ , навреди директно на хората в БГ . Само той плю в прав текст срещу Русия о Путин, но сега сметките за парно и ток , които скочиха не може да си ги плаща обикновенния българин, но това за него няма значение !!!
114
11
 
9
 
! Отговори
Дете преди 5 години
Да им е живо и здраво детето! За тези,които плюят хората и по този светъл повод,без да са им напаправили нищо,жалко! Нека хейтърите тука се замислят защо живота им е такъв,защото съм сигурен,че няма да е много щастлив! С толкова злоба и завист,няма как човек да е щастлив!
113
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ни го врете в носа, не разбирате ли че само работа си отваряте. Гледам от вчера до днес сте изтрили стотици коментари с честитки на българския народ към тази сметкаджийска псевдосемейна двойка, в която последната основа за нейното битуване е морала, който отсъства напълно.
112
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До татко-дядко, ако истинското ти име е Карамфил, обитаваш катун и се придвижваш с кон - да, прав си!
111
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе вие от Днес, не разбрахте ли, че правите лоша услуга на Плевнелиев и кирията му?Колкото повече пишете за тях и ни ги тикате под носа, толкова повеце презрение и отврат предизвикват с провинциалната си парвенющина и лигавщини.На кой му пука за коп.еленцето им, колко е дълго, дебело има ли коса и ***.*** хостесата ражда в Правителствената щото е по - така от нормалните българки!*** Господ си знае работата!
110
7
 
19
 
! Отговори
х преди 5 години
къде да повърна?
109
10
 
29
 
! Отговори
татко-дядко преди 5 години
животоопределяща новина - пантофльо и позастаряла голд-дигърка имат бебе на възраст когато нормалните хора стават баби и дядовци
108
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментарите на мъжете ме отчайват в голямата си част, но тези на жените наистина чупят ***!"Миличките, да са живи и здрави..." и т.н.Наистина съм обречен с такива сънародници!
107
6
 
6
 
! Отговори
Не злобейте преди 5 години
Едни се раждат със сребърна лъжица в устата други със кармата на прошляци.Така е устроен света ,но никой не си избира къде и как да се роди.Както и да се родиш помни че родителите са тези който те водят на този свят и няма как да им се сърдиш че са те довели но затова ти е дадена свободната воля Да избираш държавата партньорите училището за да може да си изживееш жизнениият цикъл достойно.
106
21
 
11
 
! Отговори
Емилия преди 5 години
Един мъж може да бъде щастлив само със една истинска жена ,която му дава спокойствие, щастие и уют в дома. Откакто се хвана със Деси Росен заприлича на щастлив човек и баща. Да му е честито на него и на майката това щастие.
105
17
 
9
 
! Отговори
AsguardiaStarFleet преди 5 години
Прекрасна новина да е жива и здрава майката и бебчето и дано таткото осигури по спокойни условия с прекрасна атмосфера за тях.Росен сега може да се посвети на тази истински красива българка изцяло след катастрофалната загуба на дете тази жена го дарява с Щастие. Дай боже повече българки да правят повече деца. Да е жива и здрава Деси Банова и детето.
104
5
 
13
 
! Отговори
много мило от РП преди 5 години
Росен е споделил в женската консултация че в изблик на спокоен гляв е сложил рога на любовника на сегашната му жена, казвайки да, детето на Деси е от него- любовника й, но аз всеки ден я почуквам, и нетръсете на мойта , на неговата глава търсете клоните на любовта. Ние с Дясната сме щатни, без договор и караме на мойта пенсийка
103
29
 
4
 
! Отговори
политик, съпруг и ба преди 5 години
Росен е желан политик, съпруг и баща.Не случайно бе Президент, Три пъти съпруг и има 4 деца от които едното го няма по вина на желания политик, съпруг и баща.
102
5
 
15
 
! Отговори
Фиелен Гюкен преди 5 години
Снимката е уникална. Десната Пакнаканлиева се обажда на приносителя на тиквеното забременително семе
101
5
 
1
 
! Отговори
2 преди 5 години
чодесно
100
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста смел е Плевнелиев. Навремето застана категирично срещу мафията. Заради което му се стовари цялата помия, която успяха да му нагласят. Сега това, като се има предвид каква трагвдия го сполетя. Имайте респект, хора! Бъдете обективни, не злобейте!