Случаят Милен Цветков: Кристиан Николов употребил рядък за Европа наркотик?

Бромазепамът е халюциногенен препарат
Обновена: 24 апр 2020 09:33 | 24 апр 2020 09:21, Ния Христова
107

Изследванията, направени на Кристиан Николов, причинил смъртта на Милен Цветков в катастрофа, сочат 4 вида наркотик в кръвта - амфетамини, марихуана, кокаин и бромазепам. Но оказва се, че може да има и пети наркотик, който е рядък за Европа, от т.нар. дизайнерски, наричан сатанински или Фонтан на младостта. Наименованието му е адренохром, но тепърва ще се установява доколко той е част от коктейла дрога, открит в кръвта на Кристиан.
 
"Не знам дали въобще го има този наркотик у нас. Той е халюциногенен препарат. Няма данни да е наличен в ЕС до миналата година", посочи бившият директор на Националния център по наркомании доктор Пламен Попов каза в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Д-р Попов не изключва варианта четирите наркотика да не са употребени едновременно, а да са останали в организма на момчето от предходна употреба. 
 
"Максималната концентрация, която се задържа в кръвта при амфетамините, е от 6 до 24 часа. Телесното тегло и подкожните мазнини определят времетраенето. Токсикохимичната експертиза може да установи с приблизителна точност", допълни бившият директор на Националния център по наркомании. 
 
Независимо кога са приети веществата, ефектът е един и същ - загуба на реална преценка. 
 
"Постефектът е повишена себеоценка - можеш да направиш всичко, което желаеш. След това идват депресивни състояния, отпадане на тонуса и реакциите", обясни д-р Попов.
 
Д-р Попов отхвърли слуховете, че редкият наркотик се използва за лечение на коронавирус. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да е зле да се информирате по-добре относно Adrenochromo... Много деца са малтретирани и убивани за добиването на тази съставка. Задълбоченото проучване и предаване на информацията е много важно!!!
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПостановкаИ аз така си мислех в началото, но после се вгледах по внимателно в състава на престъплението - чл. 342 ал.3 б. "в" в вр. с чл. 342 ал. 1 НК - прокуратурата ще доказва, не че деецът е целял да убие Милен Цветков, а че е допускал, че с действията си е могъл да убия човек и го е сторил. Говорим за т.н. евентуален или косвен умисъл. Иначе си прав границата между непредпазливост и евентуален умисъл е тънка, ще е война в съдебната зала.
81
3
 
8
 
! Отговори
Постановка преди 4 години
обвинението в предумишлено е абсурдно и няма да мине в никой съд !ще го обвинят в предумишлено, съда ще го оправдае и понеже не могат да те съдят 2 пъти за едно престъпление ще си го пуснат по живо по здравонай-много да му дадат 3-4 месеца принудително в Суходолтова е плана за отмазване на маминия !Лютви Местан преди 2 години размаза 2 годишно бебе и книжката даже не му взеха !!!
80
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както не е обичал маските Милен, вероятно също така и колана не е слагал и ето резултата, затова слагайте колана винаги.
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не кажете с коя точно дрога се лекува коронавируса, че да оставим гражданите с недостиг на акъл да се изтрепят с наркодилърите за последното пакетче?
78
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 90 - 626Вероятно имаш предвид "An idle mind is the Devil's playground"Така си е.
77
0
 
1
 
! Отговори
ЕВО преди 4 години
За Европа,където нас ни няма трайно,ДА,но тук в България където с пари има и Ферари,Ламборгини,Мезарати,Ролсове,Бугати,ами то край нямат има всичко и по много,НОпари,помощи и субсидии за дребния и среден бизнес,НЕ,няма е тогава...!То имаше и много Майбах от зародиша на Бенц-а,ами то не е ли врем за Май...ви!
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие пък му направете реклама за да предизвика интерес у всички тези *** безхаберни дечица, които се чудят какво да правят срещу скуката.
75
1
 
3
 
! Отговори
Barba Ganios преди 4 години
...ot vsichko procheteno za toz "iunak " Kristian se ubejdavam ,che e edin naisktina dizainerski ekskrement !!! Otgledan I vazpitan ot sashto takiva ! Tezi hora kato cialo se cuvstvat nad zakona I nad obshtestvoto ...a v sashtnost sa utaika !!! Tuka izpraviane niama ! Direktno da poema olovoto I tolkova !!! Chisto I eftino !!! Obshtestvoto triabva da se chisti ot takava paplach !!! Bezmislenik !!!Nosi samo vredi I bolka !!! CHISTENE !!!
74
0
 
14
 
! Отговори
626 преди 4 години
Ох, имаше един цитат от рода: Празната глава е работилница на дявола...Моля, ако някой се сеща, да сподели.
73
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Наказанието на тоз арогантен наркоман е само и единствено ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!!!!!Това е показно убийство!!!Много жалко, че беше убит един честен, достоен, смел и невероятен професионалист, какъвто беше Милен Цветков! Нека всички заедно да доведем тази присъда да е СПРАВЕДЛИВА!!!!!!!!
72
0
 
28
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ПО КАКЪВ НАЧИН ТОЗИ РЯДЪК БОГАТАШКИ НАРКОТИК В ЕВРОПА Е СТИГНАЛ ДО УБИЕЦА?????????????????? ЗНАЧИ ИМА ОЩЕ МНОГО ЛИЦА ЗА ТЪРСЕНЕ.................................................................... ПОМИСЛЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
71
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A MAЙKA MУ E УПОТРЕБИЛА МНОГО НЕПРАВИЛНО ВЪЗПИТАНИЕ ....
70
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато намерят някой да отглежда в къщи канабис го грози затвор, а тези които се занимават с търговията на много по тежки опиати, никой не ги издирва, въпреки, че се знаят. Мирише на гнилоч.
69
7
 
19
 
! Отговори
do kaputt преди 4 години
Говориш пълни глупости.Кокаинът е дрога на богатите само по филмите и в Америките.Амфетаминът е много по-популярен в Европа,не зашото е евтин,а защото е по-силен и доста по-чист и качествен.Кокаин като в Боливия или Колумбия няма да намериш в БГ,без значение колко пари имаш.А тая романтика около адренохрома е тотално измислена,друсат некви ужасни и неясни синтетики с това име, обикновенно направени в Китай.Богат или беден - наркоманът си е наркоман.Дали пиеш уиски за 100лв или ракия за 6лв...
68
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доказано ли е това за адренохорма? Няма как да си го купи и получи така лесно в БГ.
67
4
 
20
 
! Отговори
Слав Караславов преди 4 години
Най-после да имаме нещо, което никой друг в Европа го няма! Адренохром!!!Не е ли това една ниша? Не е ли това нашият шанс? Вместо автомобили от Плевнелийския клъстър, да усвоим производството на Адренохрома и да снабдяваме целият ЕС! Ние и без това друго за износ нямаме. Като изключим големите хвалби на този или онзи от върховете...
66
1
 
24
 
! Отговори
кухи лейки преди 4 години
Ако някой не разбира от тея неща ще дам пример с популярната дрога в БГ - алкохолът. Ако изпиеш едно кило домашнярка и това го правиш редовно. След това преспиш и ти е лошо, пиеш една бира и тръгнеш с колата, ако те хванат ще покаже много висока стойност. Така се постигат тези рекорди в промилите. Човека изпил 200 гр водка и се качил в колата ама показва огромна, невъзможна стойност. Дори махмурлия не трябва да се кара защото ОЩЕ СИ ПОД ВЛИЯНИЕ
65
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко разходки по съдебни зали като танцуваща мечка, пълна мобилизация на най-безскрупулните адвокати които отдавна са си продали душата на дявола, и след 1-2 години примерен жител на Германия, без нужда да работи и с безкрайни числа в банковата сметка.
64
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
..да продължа, сред богаташите са популярни така наречените snuff movie прочетете в гугл, снимат си и си гледат в тяхните компании , прави им кеф защото разнообразява живо.та им, отнемането на живот за тях е престижноПо време на войната в донбасс руски войници разказват че е имало такъв тип туризъм, богаташи плащат по 200 хил евро , разполагат ги на някаква сигурно място и от там те със снайпер си стрелят по хора, мирни граждани или войници няма значение ,богаташа си вдига престижа