Доц. Мангъров оптимист: Няма да има втора вълна на коронавируса

Според него съвсем скоро ще се върнем към напълно нормален живот
26 май 2020 15:05, Нели Христова
428
Доц. Мангъров оптимист: Няма да има втора вълна на коронавируса

Доцент Атанас Мангъров продължава да е оптимист за бъдещето ни след коронавируса. Според него, втора вълна на COVID-19 няма да има и съвсем скоро ще се върнем към напълно нормален начин на живот.

"Трябва малко по малко да минаваме към нормален ритъм на живот и отварянето на детските градини е една съвсем правилна стъпка", каза доц. Атанас Мангъров пред БНР.

Още по темата
Децата са тези, които са най-малко застрашени от тази инфекция, уточни той.

По думите му е "много хубаво, че родителите, които са успели да преодолеят страховете си, са пуснали децата на градина".

Според доц. Мангъров не е нужно да се правят тестове на персонала, защото един тест може да бъде един ден – било положителен, било отрицателен и само след няколко дни човекът да бъде заразен, но по думите му в това няма нищо страшно.

"Мисля, че нещата вървят към приключване и много скоро ще се върнем изцяло към нормален ритъм на живот и ще си спомняме с умиление всички тези изпълнения, които ни се случваха през края на зимата и началото на пролетта", посочи доц. Мангъров.

И допълни: "Мисля, че няма да има втора вълна или ако има, тя няма да бъде същата, защото виждате, че всъщност тук нищо не се случи особено. Какво бихме могли да очакваме да се случи през есента или през зимата – да дойдат нови хора от някъде – никой няма да дойде. Ние ще сме си пак същите, каквито сме си били", завърши той.


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
357
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен "нещата в България са катастрофални" заради долни тролове без оценка по биология в дипломата и без диплома за средно дори.
356
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Q
Да факт е че начина на живот трябва да се промени и плюскането сериозно да се намали..
355
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако този е доцент,нещата в България са катастрофални
354
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
но ще има атака с биологични оръжия. бил гейтс го каза. значи вече е планирано
353
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Ели, колко ще ти струва дупето руско на морето?"

2 водки.
352
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ели, колко ще ти струва дупето руско на морето?
351
2
 
0
 
! Отговори
Чакам отговор преди 1 месец
Как практически на концерт ще спрете/накарате публиката да не се скупчва най-отпред пред сцената??? Или просто ще си измиете ръцете, че сте го описали в глупавите си наредби?
350
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен № 348 ! Разбирам, че си се поизплискал , но "брато," аз не си падам по мъжки дупета , плюс това пишеш много не грамотно , как да те хареса човек ? Предложи се на друго място , може да ти излезе късмета !
349
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Проблем е че Доцент Мангъров говори на хората все едно са му равни, а не е така.
348
2
 
5
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 1 месец
До Анонимен № 340 ! Ти си спаружен микроб, толкова много си се спаружил, че чак си почервенял ,Спаружен ! За чий народен съд ми говориш, този който беше скалъпен от ***, неграмотници,свинари и обущари? Този съд , който отне човешки животи без причина ? Червен плъх, затваряй си устата и не плаши гаргите, защото ако има народен съд, първия си ти !
347
4
 
6
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 1 месец
До Потин № 341! Съгласен съм с изразеното Ви мнение за Мангъра и Бакъра. Ще направя една малака поправка: Москва не е била запалена от Наполеон, а от самите московчани, те дори са отровили и водата. Целта е била, когато наполеоновата войска влезе в Москва,изтощена, гладна,окъсана, да не намери храна ,завивки и чиста питейна
вода . Мангъра може да стане почетен гост на Червения площад !
346
8
 
6
 
! Отговори
Познавате ме преди 1 месец
Ще измрат яко. Много ще мрат заради такива като Мангъров.
345
6
 
2
 
! Отговори
Q преди 1 месец
Около 3- 5% от прекаралите вируса имат имунитет. Обявиха го и германците и американците. Има го в нета. Именно там е проблема. Че вирусА не е толкова опасен се разбра. Но е факт, че променя начина на живот на хората по света.
344
15
 
8
 
! Отговори
Ели преди 1 месец
Доц. Мангъров трябваше да е начело на щаба.
343
16
 
12
 
! Отговори
Мечников преди 1 месец
Този индивид не случайно получи прозвището "Доктор Смърт".
Интересно е все пак, че след всички идиотщини, които изръси в медиите, все още има куража да си показва кривата мутра.
Въпросът е, че след като според него не трябваше да се пазим, а напротив, да се заразим колкото се може по-бързо, за да получим "стаден имунитет", защо той не даде личен пример като сам нарочно се зарази и да даде личен пример. Ние щяхме да му гледаме сеира. Криеше се гадината, пазеше си душицата.
342
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доцент бил......
341
19
 
11
 
! Отговори
Гнус преди 1 месец
Мангъров, тулупе, точно ти ли ще излезеш най-умния доктор в света? Що за простотии бръщолевиш и кой ти дава думата въобще?
340
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че ще има пак коронавирус, както го е имало хиляди години - ще има.
Че няма да има ковид-20, както нямаше и ковид-19 - няма да има.
Тези работа е ясна за всеки мислещ човек с повече от две мозъчни гънки.

Въпросът е какво правим с онези овластени вирОси, начело с оня спаружен микроб с военната униформа. Щото тия ако не бъде осъдени по ред на номерата и тикнати в затвора за изменичество и застрашаване сигурността на станата, вървим към народен съд, а там последствията ще са батални.
339
11
 
8
 
! Отговори
Потин преди 1 месец
Москва гори от короната така,както и Наполеон не я е палил.Искам Мангъра и Бакъра на трибуната на Кремълския Прайд другия месец,за успокоение на крепостните!
338
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
щом го казва тоя образец на 80% те значи ЩЕ има