Учител от Пазарджик дари парите от своя книга на болницата

Илия Михайлов: Образованието се справи с онлайн обучението
29 май 2020 14:20, Анисия Иванова
1

Учител от Пазарджик издаде трета книга и дари всички събрани средства за болницата в града. Блогърът и преподавател по история Илия Михайлов сподели в ефира на "България сутрин", че идеята се е родила спонтанно.

"Трябваше на 16 март да направим представяне на книгата, но отложихме два пъти представянето. Реших, че трябва да използвам тази книжка, за да се опитам да бъда полезен на пазарджишките медици и организирах благотворителна кампания. Благодаря на всички, които се отзоваха и подкрепиха идеята", каза Михайлов.

Според него в такъв труден момент хората са реагирали изключително адекватно. Истинските дарители всъщност са те, това е мъничко добро. Все пак е жест на добра воля, отбеляза учителят от Пазарджик.

Парите вече са преведени по банков път на болницата, а Илия Михайлов се надява целият кошмар около коронавирусната епидемия да приключи скоро.

По думите му българското образование се е справило със стрес теста на онлайн обучението. Михайлов сподели пред Bulgaria ON AIR, че самият той е бил притеснен в първите дни и сам се е учил да озвучава видео уроци.

"Не спирам да се уча и не съм си въобразил, че знам всичко. Уча се от децата, от колегите и вярвам, че се справяме добре. Българският учител заслужава уважение", посочи за финал преподавателят.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
ХМ! преди 1 месец
ДЕЦАТА ЩЕ СТАНАТ МНООООГО "УЧЕНИ" С ТОВА ДИСТАНЦИОННО ЕДИН ПОЗНАТ УЧИТЕЛ КАЗА - НЕЗНАМ НА КОГО ПИША ОЦЕНКАТА НА УЧЕНИКА ИЛИ НА РОДИТЕЛЯ МНОГО ДЕЦА РАЗЧИТАТ НА РОДИТЕЛЯТ СИ ДА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ ИЛИ ДА РЕШИ ЗАДАЧИТЕ .......