На живо: Брифинг на Бойко Борисов за коронавируса у нас

Каква е актуалната ситуация с COVID-19
Обновена: 19 юни 2020 13:14 | 19 юни 2020 13:13, Александър Попов
38

Министър-председателят Бойко Борисов дава брифинг след среща с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб и изпълнителния директор на Александровската болница проф. Костадин Ангелов. На срещата е обсъдена актуалната ситуация с разпространението на коронавируса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано брифингът не е бил като онзи с дроновете, дето летяли пред прозореца на спалнята на ББ на "Секвоя" и надничали да видят какво прави премиерът с младата хубава камериерка. Г-жо Брезашка, ще публикувате ли снимката на камериерката та да видим ББ какъв вкус има?
33
0
 
1
 
! Отговори
Държавен фалит преди 3 години
Има сега. Какво друго са 30 милярда дълг, които ще връщат децата ни. И още колко вътрешен дълг? И всички кредити отиват директно в едни джобове. Преразпределят се за ИЗБИРАТЕЛЕТЕ и Активистите. Досущ като при БКП. За едни долара 40 ст, за други 2 лева. Само че сега са фондове. За едни има, за други няма. Навремето Луканов имаше топки и отказа да плаща на юврейските банки. Затова го убиха.
32
0
 
3
 
! Отговори
Лили Барута преди 3 години
Първо какво е това брифинг? - или българския език е изчезнал вече като морала и културата ни. И второ този е един необразован и недоучил провинц-пожарникар....
31
3
 
2
 
! Отговори
До 31-Стар преди 3 години
Ей как не може хипотетично ,да дойде пак БСП-Нинова-Гечев и Виденовите хора само за месец -два тия пубери и милениум поколение ,ще се изпарят като онези милион и половина -два в началото на 90те и в краят на 96та! Какъв вой ще бъде и тогава няма протестите да са от платени 200-300 души,а както ги помним о онези ,,богати"времена...А днес презадоволени търсят кусури и се забавляват в интернет!!!
30
0
 
2
 
! Отговори
До 29 до До Гошо преди 3 години
Ако така бяхме ,,голтаци" и при Тошо ,Луканов,Попов,Беров Виденов,Станишев царя,тройната коалиция сега щяхме да сме като Дания или Белгия....Явно си малък ,а и щом не можеш да видиш че снимките са правени в различни времена и години /едната по Станишево време/ си и доста наивен и г.л.у.п.о.ва.т!!!..Хазната беше наистина празна през зимата на 96-97ма и за пореден път тръгнахме от нула ,невръстни мушмороко!!..Като гледам какви колони правят ,,голтаците " към Гърция,Турция и Европа как да ти вярвам
29
2
 
1
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
Явно си на не повече от 15 години ,не живял и не преживял ,или тежка чугунена тиква на изкуфял ,,другар-партиец"за да напишеш тази г.л.у.по.с.т!!! Къде беше 89-90 когато обявихме държавен фалит и 96-97 *** бе юнак когато бяхме на ръба на пропаста???
28
0
 
6
 
! Отговори
До Gosho преди 3 години
Колко си пил преди да напишеш коментара си? Бойко направи народа си на голтаци, дето те гнусят. Хазната била празна, а те кинтите при него. А за това, че от приятел взел заем да си купува къща, нямам думи. Кой е тоз приятел дето 1 млн. евро ще му даде и златни кюлчета?. То бива небивалици, ама като твоя коментар рядко се среща подобен.
27
6
 
1
 
! Отговори
Gosho преди 3 години
Представи си, може да е заем от приятел, например искал да си купи къща. Сложил ги в чекмеджето. После ги върнал, защото не си бил купил.В това да имаш пари 1лв, 100лв. или милион евро няма незаконно нещо.Да не мислиш, че Путин, Рохани, Ердоган, Тръмп или пък Меркел, Джонсън или пък Асад са бедни църковни мишки.Българина иска управниците му да са голтаци. Голтака е най-лошото нещо, мишка която няма собствена субектност и зависи от другите. Справка речта на Джак ***...
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега като ни обесят АЕЦ "Белене" като умряло куче на врата ще цвилим десетилетия наред... Там е ГОЛЯМАТА далавераааааааааааааааааааааааааааааааа....
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-простия държавник в цялата ни 1300г история.Почти 11г си развява байрака и ни се присмива в очите.Всичко младо и читаво избяга , а страната ни се зарина с планини от ***.Записи ,тефтери ,снимки ,скандали, афери и безброй престъпления изпълват мандата на банкянския диктатор.Бай Тошо пасти да яде.Шофьора му го задмина "с двеста".
24
3
 
12
 
! Отговори
Корона вирусът преди 3 години
му напълнил чекмеджетата с пачки.
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цитирам: "Съвет в Брюксел и план за възтановяване и финансовва рамка да бъде гласувана". Ха сега да помислим дали този театър не е за усвояване на готови пари отпуснати от Европа?
22
5
 
7
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО..... преди 3 години
ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ВСИЧКИ ПИТАТ КОЙ ГО Е НАПРАВИЛ ТОВА В СПАЛНЯТА А НИКОЙ НЕ ПИТА КАКВИ СА ТЕЗИ ПАРИ И ТОВА ЗЛАТО ДЪРЖАТ СЕ ВСИЧКИ КАТО ЧЕ ЛИ СА НЕГОВИ ИЗКАРАЛ ГИ С ЧЕСТЕН ТРУД ДА ОБИКАЛЯ С ДЖИПА-АМИ ПИТАЙТЕ ГО ОТ КЪДЕ ГИ Е ВЗЕЛ КОЙ МУ ГИ Е ДАЛ - НА НЕГОВО МЯСТО НЯМАШЕ ДА СТОЯ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРАИТЕ НА ШЕСТ ТЕЛЕВИЗИИ ЩЯХ ДА СЕ ЗАСРАМЯ МАЛКО ПЪК И НИЩО НЕ КАЗАВА ЗАЩО СЕ ЯВЯВА НЕРАЗБРАХМЕ-ОБАЖДАТ МИ СЕ ПРИЯТЕЛИ ЯДОСАНИ ЧЕ ПАК НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ФИЛМА ИЗКЛЮЧИЛИ ЗВУКА НЕ ИСКА ДА ГО СЛУШАТ УМРАЗИХМЕ ГИ
21
0
 
13
 
! Отговори
T преди 3 години
Абе какви са тия брифинги, махайте ги. Пускайте ми сериала, че не издържам. Искам да разбера ко ше стане днес с Рейхан и дали ше поиска развод. Айде, че с Джемре откачихме вече. Ше ви слушам аз тъпотиите - тестове, ковид, глупости.
20
10
 
13
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Борисов действа много меко и през лятото няма да има затягане на мерките, но ако много се издъните през лятото, такива мерки ще се въведат през есента, че свят ще ви се завие. Мерките от пролетта ще ви се сторят като карнавал. Така, че си опичайте акъла и на разнасяйте заразата.
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ ХОРАТА С МНЕНИЯ НА ВСЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ ТЪРСЕЩИ МИНУТА СЛАВА НА НАШ ГРЪБ!!! ИМАЙТЕ МАЛКО СТРАХ ОТ БОГА!!! ИМАМ ПРЕДВИД И ВСИЧКИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ЖУРНАЛИСТИ!!!
18
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов къде по света има балове,че и то по време на пандемията?Кажи къде бе ***.Ей,*** човек ни управлявал брей.
17
6
 
14
 
! Отговори
Без преди 3 години
До АнонименАйде вече стига с тия тъпотии бе, как не ви писна на някои хора. " Ходи да помагаш в инфекционо ", " Запиши се доброволец "и не знам си какво. Хората, които са там за това са учили, това работят и за това получават пари (друга тема е гаврата с българските лекари като условия на труд и заплащане). Хора, които не са медицински специалисти нямат работа да "помагат" в болници.
16
1
 
12
 
! Отговори
ха-ха-хааа преди 3 години
Все пак е СПЕЦИАЛИСТ по всичко...........особено по брифинги в които се обяснява, че не е виновен........!
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов носи вина след пандемията ,която се чака като минат баловете.***.Пусна тази глупост да се изпорази народа.Изперкал човек.