Радев с критика: Нямаше подготовка, виждаме панически действия!

Президентът: Пазете се и не разчитайте на телевизионни спасители!
Обновена: 3 ное 2020 20:13 | 3 ное 2020 16:11, Веселина Йорданова
513
Радев с критика: Нямаше подготовка, виждаме панически действия!
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев заяви, че многократно е призовал правителството да подаде оставка, защото по думите му то не може да води страната през коронакризата.

Пропуснато беше ценно време, за да се направи необходимата подготовка, сега виждаме панически действия, заяви Радев пред журналисти.

Още по темата
Според него, докато се разхождало по магистрали и мислело за оцеляването си, правителството пропуснало времето за отговорни действия.

Призовавам хората да спазват мерките, да се пазят - тях и своите близки, да укрепват своя имунитет и да не разчитат на телевизионни спасители, заяви Радев.

Президентът каза, че връченото му предписание от РЗИ за карантина е изтекло снощи. Той призова да подкрепим лекарите и медицинския персонал в тежкия момент.

Радев ще разговаря с германския си колега по темата за преговорната рамка на Северна Македония с ЕС.

Членството на Северна Македония е изключително важно за нашия регион и България винаги го е подкрепяла, но трябва да имаме ясни гаранции, че нашето единство като българска нация и нашето културно-историческо наследство няма никога да бъдат поставяни под въпрос, посочи президентът.

По думите му не можем да дадем европейска легитимация на омразата към България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


513
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
352
0
 
0
 
! Отговори
12345 преди 3 години
Вашто село кравеферми няма ли?
351
1
 
11
 
! Отговори
Той преди 3 години
E няма такава помия като този миризлив чорап!
350
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички пра..та които са на яслата на Боко,днес се разгрохтяха в хор.77% харесват,дори обичат президента си Р.Радев. Боко с пълните чекмеджета евро,събира 16.7% одобрение от българите.Ето,това е причината за голямото движение в милиционерската ***.
349
9
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН 007 преди 3 години
НЕ СТЕ МУ НА НИВОТО, ЗАТОВА НЕ ГО РАЗБИРАТЕ. НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ!!!
348
6
 
2
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Не е никаква критика.ТОВА ПРОСТО Е ИСТИНАТА.
347
5
 
2
 
! Отговори
КОКО РАЗБИРАЧА преди 3 години
НЕ СТЕ МУ НА НИВОТО, ЗАТОВА НЕ ГО РАЗБИРАТЕ, другари бивши!
346
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гамен Грипенов Ветов
345
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за пореден път от БСП показаха абсолютно безотговорното си поведение. В дните когато трябва да се гледат важни точки свързани с бюджета на държавата, депутатите на Корнелия Нинова отново решиха да се правят на интересни и да не се регистрират
344
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През целият му мандат не чух нищо положително от тоя, абсолютен депресар, огромна грешка беше избирането му за президент.
343
0
 
12
 
! Отговори
Гамен Грипенов Ветов преди 3 години
Не знам ка а,*** неа така?!Нищо не казвам,*** пак повтарям?Декламирам бавно,щот наизустявам трудно?!Такову жевотно КОВИД нема,*** за всеки случай си са крия на топло!!До обяд викам маски долу,след обяд оплювам Борисов,че не се справя с кризата!Мисла,че Жужу и Решетката,ша *** викнат да ми връчат медал за добро изпълнени задачи,поставени ми от КГБ!!Разбира се ако каскетя и тиквата не *** ошетат и не *** озаптят в Централния!Заразих де що можах,сега си чакам рублите от Масква!!
342
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ти се пази, че местенцето във ВМА да не се окаже заето.
341
4
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Нагъл и безсрамен човечец! На 3-ти март качи електората си на Шипка и каза, че няма вирус, после лятото изкара същият електорат на жълтите павета с вдигнат юмрук, а сега реве, че мерките са закъснели! Нищоправец-критикар!
340
4
 
20
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
ТОЯ СЪС ЗЕЛЕНИТЕ ДОЛНИ *** , НА ВРАЧКА ЛИ СЕ ПРАВИ...??!
339
3
 
17
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
Те естонците добре те преведоха през коронакризата!
338
5
 
28
 
! Отговори
Мун--чо , спри се преди 3 години
Този е толкова нечистоплътен. Гадно е да го гледа човек, вони. Повръща ме се от него.
337
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДРУГАРЮ РАДЕВ!!! ТИ КЪДЕ БЕШЕ НА 3ТИ МАРТ БЕ????? КОГАТО ВИРУСА ЧУКАШЕ НА ВРАТАТА МИ ГОВОРЕШЕ ЗА ЩАМА СОФИЯ И ЩАМА ШИПКА И ЧЕ ТОВА БИЛО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ!!! СТИГА СИ СЕ ИЗХОЖДАЛ ПО ТЕМИ ОТ КОИТО КУХАТА ТИ ЛЕЙКА ВДЯВА КОЛКОТО ОТ КЛИНОВИДНО ПИСМО! СВЕТЪТ СЕ СРИВА, ТОЙ МИ ГОВОРИ ЗА МЕРКИ, КАКВО БИЛО, ЩО БИЛО! КАТО ИСКАШ ДА Е ПО РАЗЛИЧНО СПАЗВАЙ ПРЕДПИСАНИЯТА, ОБИКОЛИ БОЛНИЦИТЕ ВМЕСТО ДА СЕ КРИЕШ В КАБИНЕТА СИ НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА! ВЗЕМИ И ДЕСА ***, ТЯ СЪЩО РАЗБИРА МНОГО ОТ МАТЕРИЯТА!
336
4
 
27
 
! Отговори
Гумен Гадев преди 3 години
Фигуранта пак се изходи по някаква тема. Дали и чорапите му са толкова нечисти както политическото му говорене?
335
22
 
5
 
! Отговори
хех преди 3 години
До хахДесетина платени от хунтата гробарчета цъкат до полуда от различни ИП адреси и плюят по президентът РадевА само до преди година това щеше да е невъзможно.Докато имаше рубли тук беше немислимо коментар против резидента и БСП да бъде с положителна оценка.
334
6
 
12
 
! Отговори
Ti преди 3 години
До азДнеска почина още един неприет в болница. Но гърбавите *** продължават да квичатАма Нинова веднага я приеха във ВМА а?
333
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1 - Спазва карантина човека затова не се показва ,а не като Радев да си мисли ,че в Талин ядът доматите с колците.Толкова двуличен и злобен човек като президент до сега не е имало,той не може да пази генералите си ,а редовите войници ги използва за учението като матрьошки за да си начеше егото.