Отново се извиха опашки пред мобилните пунктове

Хора без симптоми също се редят за преглед и PCR тест
9 ное 2020 15:07, Ния Христова
27
Отново се извиха опашки пред мобилните пунктове
Снимка: БГНЕС
Отново се извихеа опашки пред мобилните пунктове пред болниците за преглед и тестване за коронавирус. 
 
Пред мобилния пункт пред "Пирогов" рано тази сутрин имаше доста хора, чакащи за преглед, предаде bTV. Дистнация пред пунктовете почти не се спазва.
 
Сатурацията на пациентите се измерва преди да бъдат прегледани. Ако тя е под 90% пациентът се преглежда с предимство.
Още по темата
 
Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов вчера обясни, че самоцелното изследване на хора, които нямат никакви симптоми, е абсолютно ненужно и затруднява системата. 
 
Ситуацията на мобилния пункт на Александровска болница е подобна на тази пред "Пирогов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук се изпразват само хора,които явно не си плащат здравните осигуровки. Ако плащаха колкото плащат в Европа, щяха да имат безплатно здравеопазване ! Е, колкото плащаш,толкова получаваш...-----------------По-голяма глупост отдавна не ми беше попадала. Не е проблем колко плащаме за здравни осигуровки, а че парите се КРАДАТ заради корупцията и порочните практики с клиничните пътеки и ПОТЪВАТ, заради некадърното управление в здравната система. Затова и в болниците ни е такъв безнадежден батак
25
4
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Давай...,,Критикарче, Бабикянчо не плаща ли вече ,да (п)викаш на площада,,:" нЕма вирОз,,Пътувай .Никой не става лекар, ако не може да лекува Атипичната пневмония, ама разбира ли ти комунист от медицинско образование.Важното за един комунист е, предизборно да критикува здравната система.Навремето , през комунизма, в Стършел рисувахте сестрите като порно звезди. Сега ви се връща за униженията, на които подлагахте медиците цели 45 години.Стига вече. Спрете се.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шамар да е - аванта да е...
23
3
 
2
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Тук се изпразват само хора,които явно не си плащат здравните осигуровки. Ако плащаха колкото плащат в Европа, щяха да имат безплатно здравеопазване ! Е, колкото плащаш,толкова получаваш, другарю писател !
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МобилнитеИ мислиш ли че им правеха тестове.
21
2
 
5
 
! Отговори
Мобилните преди 3 години
Пунктове решават проблема с линейките, иначе всеки тарикат или здравнонеосигурен викаше линейка за да си направи безплатен ПСР и преглед
20
1
 
7
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Нима има още някой нормален човек оспорващ твърдението на професор Иво Христов за 80-те %!?
19
1
 
6
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Докато живееш сред стадо г.*** надежда за нормален живот всяка оставете, днес що двукрак ***, сам в собствения си автомобил захлюпен с парцала си до очите видях!?
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е вярно - редят се само баламите. Този тест е първо доста фалшив и второ - като те установят с ковид, та какво от това? Да не би да те лекуват от нещо, за което няма лекарство?Пари за такава глупост лев не давам. Капани за баламурници са тия пунктове!
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страх за жалкия си безсмислен животец.
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано всички без симптоми, които се редят на опашка за тест да хванат вируса там, та доно им уврат главите.
15
2
 
10
 
! Отговори
ЛЛ преди 3 години
Спрете се! Само вдигате бройката заразени.
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом нещо е безплатно бай *** задължително трябва да се възползва за да не се мине,българската простотия край няма.
13
2
 
13
 
! Отговори
зомби преди 3 години
Преброяване на зомбираните от политиците и медиите страхливи хорица!
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преброяване на дивите зайци.
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Апропо, какво стана - вързаха ли се студентите да ви работят като медицински сестрички за без пари? Или на Коце Здравето призива предизвика повече смях и подигравки?Май да, защото сега започва насилствено дърпане на лекари към ковид отделенията. Гениално - от урологията задължително трябва да иде някой в ковид отделението. Щото няма хора. И от офтамологията.Влиза пациента с вирусна инфекция и го поемат специалист по пикочно-полова система и очен лекар :) Ге-ни-ал-но! Давай Коце, още искаме!
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Хахаха, само че аз НАИСТИНА живея в Австрия и мога да кажа че тестове се правят САМО И ЕДИНСТВЕНО на хора с ясни симптоми на заболяване. Иначе тестовете не са безплатини, но са на символична цена, така че могат да се броят за такива! И пак казвам БЕЗСИМПТОМНИ ХОРА ТУК НЕ СЕ ТЕСТВАТ! Едно, че няма такава практика, второ че на никой не му хрумва като няма признаци да се вре при болни хора за тест (болни без значение дали от корона или от обикновен грип)!
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да си говорим, Шматангелов оцапоти пейзажа, ама яко го оцапоти.Трудно му идват идеите, а реализация - нула. При все че има целия ресурс на държавата зад себе си. Първо сам си ги нарече тия неща "фургони", за което ще го е*ават поне десетилетие, вместо "мобилни пунктове". Второ, можеше към фургоните да се сложат преграждения и маркировки за спазване на ред. Трето - първо щяха да са безплатни, после платени, сега - не се знае.Интелектуална нищета на показа от Коцко Здравето.
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Жената, пожелала да запази своята анонимност, разказа пред медията ни, че случаят касаел заминаване на гурбет в чужбина. Работодателят и изисквал задължителен негативен PCR тест. Насрочен бил час в лаборатория. Впоследствие обаче пътуването се отменило и тестът така и не се състоял. Въпреки това обаче на следващия ден било получено обаждане от лабораторията, с което съобщили диагнозата - COVID-19."Та сигурно има вирус, но също така е сигурно, че някой прави луди пари.
7
2
 
25
 
! Отговори
Пища Хуфнагел преди 3 години
Лелееее колко изкукуригал народец има, щом и без симптоми се редят за преглед и PCR тест!