Почина Владимир Каролев, той беше 6 месеца в кома

Не успя да се пребори с травмите си след тежкото падане в Пирин
Обновена: 21 окт 2021 09:46 | 21 окт 2021 09:44, Елка Василева
Почина Владимир Каролев, той беше 6 месеца в кома
Снимка: архив, БГНЕС

Икономистът Владимир Каролев почина тази нощ около 1 ч. след близо шест месеца, прекарани в кома, съобщиха за bTV от болницата, в която бе настанен.

Каролев издъхна на 60-годишна възраст, след като не успя да се пребори с травмите си след тежкото падане в Пирин. В началото на септември беше изписан от "Пирогов" и настанен в друго лечебно заведение, избрано от неговото семейство за рехабилитация.

Още по темата

Икономистът реагираше на външни дразнители, но състоянието му изискваше поддържащи грижи и му предстояха месеци възстановяване.

Владимир Каролев претърпя тежък инцидент в Пирин при спускане със сплитборд в началото на май. Той беше открит в безпомощно състояние от планински спасители.

Първоначално беше приет в болница в Разлог с тежки травми, а после транспортиран в „Пирогов“.

Владимир Каролев е български икономист и финансист. Роден е на 31 юли 1961 г. във Варна.

Появява се в обществено-политическото пространство като автор на статии по икономически теми, публикувани в периодичния печат. През 2001 г. става активен участник в предизборната кампания на НДСВ. През 2003 г. е избран за общински съветник в София от листата на НДСВ и е преизбиран през 2007 и 2011 г.

През есента на 2011 г. Владимир Каролев е кандидат за кмет за София, издигнат от НДСВ, а през ноември същата година подава оставка като общински съветник с цел фокусиране върху професионалната си кариера.
 


Още по темата: Владимир Каролев
Още от
Спонсорирано съдържание