HelpBook: Ѕез  ј“ и ƒј» в нови€ участък на ќколовръстното - джип влет€ в автокъща

“ечащи климатици по лини€ 111 - не сме в оранжерии с капково напо€ване
3 юни 2022 17:30, јниси€ »ванова
12

—нимка: HelpBook

«а тежки проблеми с автомобилни€ трафик ни сигнализира наш потребител в платформата на Helpbook.info. ≈то какво сподел€:

"∆иве€ на ќколовръстен път є 8, кв. "√орубл€не". —градата се намира в локалното платно. ќграничението на скоростта е 60 км/ч. ƒенем тежкотоварни, четириосни самосвали (40-50 тона), ръсейки камъни и пръст, преминават с висока скорост. Ќощем мотоциклети и  автомобили, издаващи ужас€ващи звуци, се състезават с огромна скорост. «а 1 година от пускането на нови€ участък на ќколовръстен път не съм вид€л да се упражн€ва контрол нито от органите на  ј“, нито от ƒј». ќсобено що се отнас€ за тежкотоварни€ трафик е изключително интензивен и арогантен. —ъздават впечатление за чувство на безнаказаност и н€каква протекци€. ¬ъпрос на време е да се случи сериозен инцидент. »майки в √орубл€не богата протестна култура и протестен опит, обсъждаме възможни реакции срещу нетърпимата обстановка.", завършва сигналът.

«а съжаление опасени€та се оказват ненапразни, както става €сно от друг сигнал: "ƒокато органите чакат автомобилни€ трафик да се саморегулира, както свободни€ пазар се саморегулира от законите на търсенето и предлагането, джип влет€ в отсрещната автокъща. “ежки€т автомобил изгуби контрол и в разсто€ние от 100 м по тротоара събори всички знаци, събори навеса на автокъщата и се заби в автомобилите за продажба. “ова се случи на 02.06.22г в 14:50. ћ€стото е автокъща, намираща се на ќколовръстен път √орубл€не. ƒойде пожарна. ƒойде линейка. —лед 30 мин. пристигна полици€. —лед 40 мин пристигна и  ј“. ¬ъпрос на време да се случи нещо непоправимо", см€та наши€т потребител.

«авършваме днешни€ обзор с оплакване към ÷√ћ от възмутен пътник: "»скам да съобщ€ за течащи климатици по лини€ 111. Ќа 26.05.2022 г. използвах автобус 111 от спирка ’ипермаркет Ѕила. «а гол€мо мое учудване, в час пик, около 17:30 ч. хората сто€ха прави, при положение, че всички седалки от страната на шофьора б€ха празни. ј то имало основателна причина за това - климатика връщаше водата и капеше върху седалките.
»зпращам снимки. » това не е едниствени€ автобус, на който тече климатика. Ќо очевидно, както много други проблеми, и този беше решен много бързо. ¬место да се оправи проблема - вече н€ма проблем, защото н€ма и климатици. јвтобусите се движат с отворени прозорци и проблема е решен. ƒа, ама не. ћол€, отговорните за това да вземат нужните мерки, защото високите температури тепърва предсто€т. ѕлащаме, за да се движим в климатизирани автобуси, не в ќ–јЌ∆≈–»» —  јѕ ќ¬ќ Ќјѕќя¬јЌ≈.", пише наши€т потребител.

јко видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! ѕлатформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.


 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


12
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
9
0
 
3
 
! ќтговори
 раси преди 1 година
 ј“ работ€т само когато са в "акци€",предварително об€вена в медиите!
8
0
 
3
 
! ќтговори
Ѕай ћиле преди 1 година
 ј“ е тумора на обществото! “р€бва да се закрие незабавно!!
7
3
 
8
 
! ќтговори
»во преди 1 година
Ѕаба ви едно време все на климатик се е возила, леле, колко сте се изнежили....  олкото до скоростта, там н€ма ли камери на въпросни€т участък? ѕомн€, че имаше!
6
3
 
5
 
! ќтговори
’елп бук преди 1 година
¬реме е хелп бук да направите едно приложение с което да ¬и се изпращат сигнали. ћного по лесно за нас и много по лесно за вас.
5
0
 
11
 
! ќтговори
јсо преди 1 година
 ј“ отдавна са абдикирали, само с камерите снимат и сп€т по колите. ÷итирам катаджи€: - «а ти€ пари, бате толкова. –аботното време тече, заплатата също!
4
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ћилиционерите са отишли да стачкува за увеличение на заплатите.«а това ги н€ма.ќснователна причина!!!
3
4
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ƒнес минах по околовръстното, беше събор на най-*** шофьори неможачи и поради високи€ риск и аз да пострадам минах да карам с 60 в локалното.
2
3
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
„≈—“»“ј ѕ–ќћяЌј!!!!!!!!!!!!!!!!
1
1
 
25
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
¬ горубл€нска губерни€ важа други закони. ћалко по-нагоре до един “ир паркинг,в нивата разглоб€ват автомобили, нещо като незаконна автоморга, стопанисвано от —ашко сина на ћитко милиционера. “акава мърл€щина н€ма нийде на зем€та.