Христо Мутафчиев и Кубрат Пулев откровени за парламента

Призоваха за реално решение
20 окт 2022 21:02, Росен Стойчев
32

"Тъй като се познавам с Вежди Рашидов, приятели сме, и реших на председателя на този етап да му напиша: "Абе, вие нормални ли сте". Преди да пиша, погледнах през прозореца и видях едни хора, които бяха скъсали плакатите и с дръжките започнаха да удрят по земята и се притесних. Мисълта на всеки един там вътре трябва да бъде една единствена, както казва Големанов – благото на народа", обясни Христо Мутафчиев пред Bulgaria ON AIR.

"Не виждам как ще съставят правителство, и отново - нови избори.

Още по темата
Виждам един обезверен народ, който по принцип няма самочувствие, а сега още по-малко. Дори в най-големия хаос някой печели, важното е, че народът губи", смята Кубрат Пулев.

"Нито театър, нито представление, в шоу се влагат много пари – значи не е шоу. По-скоро беше един селски бит пазар", твърди Мутафчиев.

"Отвън е административно предпоставена сграда и аз я приемам такава като институция, а отвътре лустросана – не привлича обикновени хора да влизат вътре. Вътре са някакви хора с костюми, ходят странно, а в пленарната зала нищо, ходят по червения килим – използват го, защото няма къде другаде да ходят по него", уточни актьорът.

"Каквото и да стане, с правителство или без, на следващите избори хората трябва да излязат и да гласуват, именно когато е най-трудно, човек трябва да прояви най-силна вяра", настоя Пулев.

"Изходът е един – да се промени системата за гласуване, да е мажоритарна и да влизат личности. Сега гласуваме за партии, само че не знаем какви хора влизат вътре", е мнението на Мутафчиев.

"Жалко е. Пледирам към тях – мислете за народа, хора, защото народът седи и чака", призова Пулев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
3
 
! Отговори
Ха Ха преди 1 година
Мнението на тези личности освен с подигравка с с друго не се приема
13
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цяла седмица ни заливат с герберастки по ми яри.
12
3
 
6
 
! Отговори
Яяяя преди 1 година
До АнонименПодкрепям автора. В Б-я нищо не се променя защото хората не искат да се променя. Предпочитат да пият и да бутнат някой лев на КАТ-аджията. Да си хвърлят фасовете където им е удобно. Да се качат с джипа на някое девствено място ида набият някого ако им направи забележка. Затова и депутатите ни са такива. Просташки език, манталитет, липса на морал от всякакво естество. Демократичния филтър работи наобратно. Пропуска мръсотията в парламента, а не я спира.60% негласували. Няма за кого!
11
4
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Ристьо се е надул от поркане.
10
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберастите свалиха правителството и сега от сутрин до вечер пак ПП им виновни. Абе вие сте за освидетелстване.
9
3
 
6
 
! Отговори
ACDC преди 1 година
Голямата глупост за мажоритарни избори пак се повтаря. Мажоритарните избори водят до двупартиини системи и понякога до диктатура. Отново ще бъдат избрани личности, които са подкрепени от партии. Президентските избори в България го доказват, кметските също. Те са мажоритарни.
8
7
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 1 година
Откровението на алкохолика
7
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо продължавате да ни натрапвате този алкохолик и изтривалка на Боко- Мутафчиев? Откога той стана някакъв политически анализатор или изразител на общественото мнение? Пульо пък е същата работа. Разбира от кифли, от това да се прави на голяма работа.. Даже и от бокс не разбира. Срам за вас
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то когото и да питат всеки ще каже, че от тия дето сме избрали нищо не става, два дни локуми от трибуната и нищо конкретно... ноо народът си ги е избрал, вече ми е все едно кого ще изберат само да го изберат и да почнат да работят
5
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин Нищо не сте загубили заради демокрацията. Демокрацията ли ви е виновна, че сте лъжливи и крадливи. Демокрацията ли ви е виновна, че сте калпави. Демокрацията ли ви е виновна, че избирате недоразумения в парламента. Демокрацията е за хора, които не живеят в Мала Азия или в Русия. За съжаление за осакатените души, като вашите, няма протези. И с демокрация и без демокрация - все сте си вие.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Остава и Пулев да стане кмет на София.Търси се новия Борисов, защото Бойко не ви ще вече и ще бяга в манастир...
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Христо,питай ги за Карловско...Метнаха по една лопата кал пред камерите и забравиха!Нали обещаха да помогнат на тези хора
2
4
 
2
 
! Отговори
Хелоуин преди 1 година
И двамата са по-силни от хаус и скоро имат празник. Е, и?
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пулев нали в политиката щеше да влиза.Или вече излезе от нея?