Манолов смята, че протестиращите няма да се откажат

Споразумението е полуспоразумение
Обновена: 4 окт 2023 09:13 | 4 окт 2023 09:08, Нели Христова
57
Манолов смята, че протестиращите няма да се откажат
Снимка: БГНЕС

Днес протестиращите енергетици се събират да решат какво правят, но моята прогноза е, че няма да се откажат, коментира лидерът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов по NOVA. От снощи започнах да наричам споразумението полуспоразумение. Трудно ми е да кажа какво ще стане нататък, добяви той.

В първата част на текста за споразумението става дума за ТЕЦ "Марица 2", а втората засягат частните предприятия, които ще работят, докато могат да издържат, обясни Манолов. Според него ТЕЦ "Бобов дол" щял да го бъде по-дълго време.  

Притесненията били, че нямало гаранции за механизма, по който ще се случат нещата. Предложенията на протестиращите енергетици били да се върнат териториалните планове за справедлив преход, да се преработят и отново да се пратят в Брюксел. Манолов не бил убеден, че протестните действия ще станат национална стачка, но спокойно можели да се превърнат в локална.

Големият проблем бил с недоверието, ничие мнение не било взето предвид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
2
 
! Отговори
за Витков преди 6 месеца
До друг индианец. Дааам всичко е политика, но хайде да мислим практично , с какво оставката на сегашното правителство ще реши проблема? С нищо ама с абсолютно нищо? И втори въпрос, каква вина има правителството на Денков за сегашната ситуация? Пак един отговор от мен, никаква!
48
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Стадото пак си иска пъдаря.А той го е активирал предизборно заради личните си цели,а не защото много му е зор за него.Иначе,тоя проблем щеше да бъде решен още през 2017 год.когато е подписвал споразумението с ЕС.
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ментетата прилагат "разделяй и владей". Не им позволявайте!
46
0
 
7
 
! Отговори
до 48-ми преди 6 месеца
Които имахме съвест бяхме на улиците и протестирахме ,но масата се хилеше и казваше "тия са балами".
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя нищо друго не иска,освен да събори властта.Не чухме никакви разумни предложения за излизане от тази патова ситуация,без да бъдем санкционирани,за което ще платим всички ние.
44
1
 
2
 
! Отговори
друг индианец преди 6 месеца
До 41:Точно си представил нещата - само политически протест и то масов,ще реши нещата в тази изпосталяла държава.И въобще хора,разберете - мафията ви баламосва,като ви обвинява в политически искания.РАЗБЕРЕТЕ,ВСИЧКИ ИЗКАНИЯ НА ТОЯ СВЯТ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА СА ПОЛИТИЧЕСКИ!нЯМА ДРУГИ!И БЕБЕТО,КОГАТО ПЛАЧЕ УПРАЖНЯВА ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК СПРЯМО МАЙКАТА;МАЙКАТА,КОГАТО ИСКА НЕЩО ОТ БАЩАТА;ДЕЦАТА,КОГАТО ИСКАТ НЕЩО ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ И Т.Н ПО ЦЯЛАТА УПРАВЛЕНСКА ВЕРИГА!ЗАТОВА,ПОЛИТИЧЕСКИ ИСКАНИЯ!
43
4
 
3
 
! Отговори
Soli Invictus преди 6 месеца
Поклонете се на новия ви соларен Бог Непобедимото Слънце Кокорчо Македонски! Закрийте църквите и електроцентралите и се поклонете на Слънцето! О Соле Мио Кокорчо Велики! Ще произвеждате безплатна Езическа енергия, като соларните панели! Ще вземем душите ви за мощност и ще ги свържем към езическата електрическа система!
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До за Витков,к.41 А ние,българите, къде бяхме през 2019,изпратили депутати да ни защитават в НС? Предупредиха ли ни тези от БСП и Възраждане какво ни готвят 'милиционерите' на ББ и че наближават студените и тъмни 1991-96г.? Тази със соларните панели засега ,пък и в близко бъдеще няма да замени ТЕЦ-овете и АЕЦ, запомнете това. И ББ трябва да разбере, че той е много виновен, наравно с ПП. Само че тримата ще хванат куфарите и ще отпътуват, а ББ и Карадайъ няма къде да ходят.
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хекимян се отказа от шефско място и 30 бона заплата,за да обслужи тиквата.Представете си какво му е обещано и какво му е дадено.Сега си представете какво е дадено на Манолов и другия,за да блокират цялата държава.
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нема задна, закриват ги. Кажи им го на лопатарите.
39
0
 
6
 
! Отговори
за Витков преди 6 месеца
За който му се гледа, е да си пусне в тубата разследването на антикорупционния фонд "пелети гейт" да гледа какво са вършили и вършат герберастите за отрасала и как му помагат. И това е само един от случаите ,такива пиявици са хиляди по веригата. Точат държавните парички,но иначе "за хората", "за отрасала", "национална сигурност".
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато медицинските сестри стачкуваха заради мизерните си заплати и затова много от тях напуснаха страната,ти къде беше?Обгрижваше орехчетата на оня!Сега изведнъж стана много активен и пак си се навел.Ай стига вече!В тая държава има и други хора и то на минимални заплати,а не по 4 000 на месец.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тлъстия крадлив похотливец от две седмици е активирал всички герберастки структури да протестират пи всякакви поводи.
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен А тока за осветление и електроенергията за захранване на промишлеността? От слънчевите панели ли ще вземете трифазен ток със сила няколкостотин ампера и U = 380 v? Вие от ЮИ България си мълчите и любопитно наблюдавате какво ще стане с протеста на миньорите, защото енергетиците вече свалиха гащите и се хванаха за палците. Ще карате зимата на тъмно и студено! 'Канадците' вече свършват пъкленото си дело и ще си отидат. Да му мислят Ммилиционера и Пеевски!
35
1
 
7
 
! Отговори
за Витков преди 6 месеца
Толкова гнусни манипулации трудно могат да се преглътнат. Как пък един не каза,че генезиса на проблема е от години назад и когато дойде някой който да оправя проблемите не го оставиха начело на държавата и половин година. Тоя пишман синдикалист къде беше когато Бойко 2019-та подписа 40% намаляване на квотите до 2025-та, къде бяха когато държавата продаваше последните 10 години квоти. Тотално политически протест! Да подава оставка правителството да видим кой ще дойде да вади горещия картоф!
34
5
 
4
 
! Отговори
Нане преди 6 месеца
соросденкоглу никой го нема за нищо в колонията... ===))) сополанковците от пълния провал докараха ду пи се на власт... ===)))
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да отидат да протестират в Банкя - задето Боко и компания подписаха за Зелената сделка, окрадоха парите за магистрали, задето пътищата са с опасно лошо качество, задето за 13 години Боко въведе корупцията като норма в държавното управление
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тия протести са все едно да протестираш срещу настъпването на старостта. Няма как да отмениш естествени процеси
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Правилно! С руските проксита, само така. Зърнари, миньори, все хрантутници, ай стига толкова!
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Проблемът не е малък. Паралелната държава губи цял отрасъл ако се закрият кюмюрджииниците на Ковачки. Нарушава се Стабилността.Изпразват се Чекмеджетата.