Диана Дамянова: Ще отидем на избори, когато Бойко е готов да сготви ПП

Правителството ще изкара пълен мандат
13 фев 2024 18:30, Стела Стоянова
77
Диана Дамянова: Ще отидем на избори, когато Бойко е готов да сготви ПП
Снимка БГНЕС

В момента наблюдаваме бури в чаша вода, които ще се разиграват всеки път преди някакви промени. Така оцени настоящата ситуация комуникационният експерт и основател на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова.

Тя е категорична, че правителството ще изкара пълен мандат и ротация ще се състои 4 години поред. Дамянова прогнозира пред БНР, че ще отидем на избори, когато Бойко Борисов е готов да „сготви“ Промяната.

Според нея ние живеем в една непрекъсната лъжа. „На нас ни казваха „това е наше правителство“. 8 месеца по-късно Кирил Петков каза, че това не е чисто наше правителство. Защото МВР министърът не е наш, а е на ГЕРБ“, каза Дамянова.

Основният проблем е липсата на комуникация с електората на ПП.

„Ако Петков е знаел това преди 8 месеца, че вътрешният министърът е на ГЕРБ, е бил длъжен да ни го каже. Ако го е научил сега, значи не си знае работата. В мен възникват въпроси колко още министри на ГЕРБ има в това правителство?“, попита Дамянова.

Всичко това води до загуба на доверие. „Ние сме на електорална шейна. Аз се чувствам част от ПП и ме боли, когато виждам, че за 3 години на политическата сцена сме сглобили нашите 27%, които сега са 9“, добави тя.

Според нея в партиите в сглобката няма противоречия: „Мисля, че точно обратно - те стават толкова близки, че стават неотделими и това е огромна грешка, която произвеждат добрите сили, защото оставиха групата на Борисов и Пеевски извън управлението. Рейтингът на Борисов расте и при едни избори той има потенциал. Липсва политическо доверие на ПП към неговия електорат“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Абе стига с този Бойко бре! Какво я величаете тази мутра?!
74
2
 
1
 
! Отговори
Държава Няма, Бягайт преди 2 месеца
Станахме територия без граница и финансов суверенитет. Към младите, бягайте към Чехия и Унгария. Продавайте жилищата, купувайте в Чехия и Унгария, цените са едни и същи. ЕЦБ ще фалира, еврозоната е пропаднала.
73
2
 
2
 
! Отговори
.. преди 2 месеца
Никой не е безсмъртен, намислят ли те, рано или късно приключваш, така ще стане с диктатурата...бойковци, пеевски...толкова ще е...
72
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази жена бокс ли тренира, че има синини под очите?
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички червени бабички се изредиха да помагат на Борисов.
70
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко мразел американците ама на тях не им дремело.
69
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПП сготвиха Бойко.
68
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БОЙКО БОРИСОВ ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОР НА ЕВРОПА СИ ОТИДЕ ЗАВИНАГИ.
67
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Бай Ставри - правилно казваш ... "Консуматори на Обществото" - Нищо не се е променило от след 1944г - от както "Комунистите станаха консуматори" и са си от тогава и до днес "Консуматори на обществото" Кой са консуматорите в обществото, които нищо не създават? - Адвокатите, докторите, полицаите, учителите, професорите, генералите, гробарите, политиците. Единствено не консуматори, а творци са ИНЖЕНЕРИТЕ и Ковбоите - СЕЛЯНИТЕ !
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нормално е след като Кокошката е оплодена от Петела, да снесе яйце в гнездо и да го мъти за да се роди пиленце. След като пиленцето с радост изяде жълтъка в яйцето, чупи черупката и излиза на слънчева светлина и тича на слънце след майка си докато порасне. Докато порасне от малко пиленце до голяма кокошка минава една година и половина! Сега след като пиленцето се излюпи в крилцата му бият "Growth Hormone" - растящ хормон и антибиотици и то малкото пиленце за три месеца става КОКОШКА за ядене!
65
4
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
ПП-то вече е сготвено.Кухата кратуна на Про100то лесно увира.Сега ББ чака ястието да поизстине.
64
3
 
5
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 месеца
Избори ще има,дали твоят Бойко ще спечели,съмнявам се. Помисли г-жо за здравословното си състояни,че никак не е добро,съдейки по външния ти вид. България се пренесели от професори,генерали,врачки,които в повечето случаи,са консуматори на обществото ни.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нашите деди са си правили "Хляб" със КВАСНА закваса от "ХМЕЛ" - чиито бактерии са здравословни! За да се надигне хляба, цяла нощ стои със КВАСНАТА закваска и след това в пещта. Сега за закваска използуват МАЯ - закваска с нездравословни бактерии, но тя бързо надига хляба и "Паричната индустрия" я използува понеже е за бърз оборотен Бизнесменски Хляб от Мая - с нездравословни разболяващи бактерии, и затова ДОКТОРИТЕ обичат бизнеса на тоя ХЛЯБ! Печете си сами хляб с Квасни Бактерии от ХМЕЛ!
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Идете в България в Еленския Балкан - там на къшите първите етажи са от камък, а вторият етаж дървен и покривите с каменни плочи! Под земята са правели каменни хладилници в които са слагали през зимата от реките лед за да има студ в хладилника цяла година. По средата на дома е имало Джамал и Пишник в които са палели слама и през зимата е било топло, а през лятото нормална температура. В пишника са печели хляб и други ястия. Всичко е било Екологично! Не са си готвели и яли ХИМИЧЕСКИ ПРОДУКТИ!
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дрехите направени от НАФТА - ПЕТРОЛ поставени под земята нямат унищожаване с хиляди години! Дрехи направени от КОНОП поставени под земята се разлагат за една година и и служат като ТОР. Земя на която тази година е растял КОНОП и следващата година я засееш с пшеница, ечемик, просо, царевица и други растения не и е нужна ТОР, понеже КОНОПА Е НАТОРИЛ СЪС СВОИТЕ КОРЕНИ ПРЕДНАТА ГОДИНА ЗЕМЯТА! Старата парична, нафтова индустрия се бои от това и затова са тия ШушуМушуГушуГуши...!
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КОНОПЕНИЯТ ЕКОБЕТОН е здрав и лек изолационен материал и не е толкова нужна висока цена за отоплението и поддържането на температурата на дом направен от КОНОП. Стъклата направени от КОНОПЕНА ЕКОПЛАСТМАСА са нечупливи! Карусерията на лека кола направена от ЕКОКОНОПЕНА ПЛАСТМАСА поставени под ЗЕМЯТА се разлагат ркологично за една година и наторяват земята, докато каросериите на днешните петролни леки коли поставени под земята нямат унищожаване с хиляди години!
59
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Я си представете Българчета - Компютърни Интелигентчета, какво ще стане ако Земеделците в България започнат да произвеждат КОНОП за българската ИНДУСТРИЯ, за производство на "ЕКОБЕТОН ОТ КОНОП, а не от цемент" на "ЕКОПЛАСТМАСИ ОТ КОНОП , а не от петрол" на "КОНОПЕНИ ЕКОДРЕХИ, а не от петрол" на "ЛЕКИ КОЛИ ОТ КОНОПЕНИ ЕКОКАРОСЕРИИ, а не от метали" иии идва края на петрола и на пърделните леки коли, които минавайки покрай теб с "БРЪМ" БРЪМ" БРЪМ от аспуха ти затриват БЕИТЕ ДРОБОВЕ!
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички червени бабички се изредиха да помагат на Борисов
57
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами Кирчо много се засили с бутонките и получи снежни топки на Шипка, а след рязането на паметника по тъмно, не знам кой какъв електорат ще има! Що се скрихте и няма подписи, кой е издал такова нареждане за паметника?
56
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе, да си попрочетат Чудомир тези в парламента, ще им е от полза!

Спонсорирани публикации