"¬ъзраждане": Ѕратът на ’ристо »ванов е от решилите за строител€ на 7-ми и 8-ми блок на ј≈÷-а

Ќ— гледа точка за започване на преговори с Hyundai Engineering
ќбновена: 23 фев 2024 10:21 | 23 фев 2024 10:18, —тела —то€нова
60
"¬ъзраждане": Ѕратът на ’ристо »ванов е от решилите за строител€ на 7-ми и 8-ми блок на ј≈÷-а
—нимка Ѕ√Ќ≈—, архив

ƒнес в пленарна зала б€ха включени два проекта на решени€. ≈дини€т е внесен от √≈–Ѕ и ƒѕ—. ќт кратки€ лист с 5 фирми е избрана една фирма. ѕоискахме в зала да присъстват лицата, които са участници в управл€ващи€ комитет, които са взимали решени€. ≈дно от тези лица е енергиен експерт към ћинистерство на енергетика и е брат на депутата ’ристо »ванов - јнтон »ванов.

“ова за€ви депутатът от “¬ъзраждане” »скра ћихайлова. “€ коментира извънредно внесената точка в днешното пленарно заседание, а именно ѕроект на решение за провеждане на преговори с потенциален строител, включен в кратката листа на потенциални строители за инженеринг, строителство, доставка и въвеждане в експлоатаци€ на €дрена централа на одобрената площадка в  озлодуй, с технологи€ ј–1000, предаде Ѕ√Ќ≈—.

¬носители на проекторешението са ƒел€н ƒобрев и —танислав јнастасов. “е предлагат Ќародното събрание да възложи провеждането на преговори между „ј≈÷  озлодуй-Ќови мощности“ ≈јƒ и Hyundai Engineering & Construction Co., Ltd.

ћихайлова категорично за€ви, че според т€х има огромни нередности в документаци€та свързани с интересите на конкретни български политици. “—м€таме че н€ма как изграждане на €дрени мощности да бъдат решавани за 24 часа с огромни видими нередности в документаци€та”, посочи т€.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


60
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
56
0
 
15
 
! ќтговори
ѕутин. преди 1 месец
Ќ€мали. ƒа. —е. –оди. ¬тори. “одор. ∆ивков. ƒа. ¬а. Ќабута. ¬сички. ¬ъв. «атвора. ». Ѕелене
55
0
 
7
 
! ќтговори
ѕутин. преди 1 месец
“ози. ≈. Ќаправо. «а. «атвора. ѕри. Ѕаи. —таври. “ой. ≈. —ърг. Ќо. —праведлив
54
0
 
15
 
! ќтговори
«апознат преди 1 месец
ѕосолството одобри тази зглобка ко€то е проводник на чужди интереси, пазарлъка беше изпиране по ћагнитски и прекрат€ване на преследване на Ѕорисов и ѕеевски. ¬ зам€на ”естинхаус да прилагат сделката за ј≈÷  озлодуй и други подобни които са в процес на реализаци€. ”естинхаус направиха един,единствен реактор в ‘инланди€ и четвърта година не може да бъде въведен в експлоатаци€ поради сери€ от дефекти. “ова е схема за неконтролируеми кражби , всички знаем от кой ***.
53
23
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
мол€ ви се, престанете да разпростран€вате руска пропаганда извън –аша. «а ¬ъзраждане не тр€бва да се пише и да се кан€т по предавани€, защото са паразитна шпионска парти€
52
3
 
1
 
! ќтговори
”мен катаджи€ преди 1 месец
та€ се търкал€ по шосето, кога 20 година протестираха... естествено извън работното време на детски€ център
51
0
 
16
 
! ќтговори
Alex преди 1 месец
√–”’„ќ » Ќќ—ќ¬ Ѕќ… » ≈¬ –ј«Ѕ»–ј“ ќ“ ≈Ќ≈–√≈“» ј,  ќЋ ќ“ќ ќ“ ѕ–ј¬ќ  ј“ќ ƒ”Ћќ¬— ј“ј ƒ≈—ј!
50
15
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»стинските възрожденци преди век са се борили да сме европейска държава, днешните възрожденци под въпрос се бор€т да се върнем във фашисткото руско царство.
49
19
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“и€ псевдопатриоти да мълчат и да си четат руската преса сърбайки борш и сельодка
48
21
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
искрено и от сърце мраз€ възраждане. ѕредимно заради русофили€та, изказа и лъжите на  ост€  опейкин и изключително противното му лице. » не, не съм евроатлантик, ама разпознавам простоти€та като € вид€, а ¬ъзраждане са море от екскременти направо
47
2
 
6
 
! ќтговори
 оце преди 1 месец
¬ова Ўаломович и неговите при€тели руските олигарси јвен,„орни,ћилер,–отенберг, јбрамович,ћикелсон,ƒерипаска, ћордашов и ‘ридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистически€ българин!
46
10
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
√оворит ћосква
45
15
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
руските говорители пак джафкат
44
1
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ова не е политическо решение и вносителите тр€бва да подлежат на съдебна отговорност!
43
7
 
17
 
! ќтговори
—ел€нина с колелото преди 1 месец
“отална забрана на всички ѕартии. ¬секи да хваща път€, кой от къде е дошъл.–еферендум за парламентарна република и режим като в  итай.
42
23
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќ€ма по-необразован и по гол€м кратун от русофила. —мешното е, че 90% от т€х не са стъпвали в –уси€, не говор€т руски и не познават руснаци. «а това са и русофили..
41
7
 
18
 
! ќтговори
—ел€нина с колелото преди 1 месец
јмерикански реактори, токът 1000пронцента скъп. —т€гайте коланите, ще падне гол€м глад.
40
2
 
26
 
! ќтговори
ќбективен преди 1 месец
 ъдето и да ги пипнеш "сглобката" ,все изплува корупци€ и шуробаджанащина. «аробват бъдещите поколени€ да плащат това,което днес най-безочливо крадат. Ќо рано или късно ще дойде ден€т на страшни€ съд и мафи€та в това Ќ— ще си плати.
39
3
 
31
 
! ќтговори
Ќезнам преди 1 месец
«ащо повечето народ като чуе за  остадинов го свързва с ћосква??? Ќито един н€ма доказателства,че  остадинов взима пари за руска порапаганда,докато вашите центаджии и евроатлатически партийки от клуб есес —Џ—»ѕ¬ј“ ƒЏ–∆ј¬ј“ј Ќ» јЅ—ќЋё“Ќќ «јƒ ”Ћ»—Ќќ!!!«јўќ Ќ≈  ј∆≈“≈ » »Ќ‘ќ–ћ»–ј“≈ ЋёЅ»“≈Ћ»“≈ Ќј ÷≈Ќ“јƒ∆»»“≈ » ≈¬–ј÷»“≈,„≈ 2027 ЋёЅ»ћ»“≈ ÷≈Ќ“ќ¬≈ » ≈¬–ј ў≈ —≈ —“ќѕя“ ¬ ƒ»√»“јЋЌј »«ћ»ЎЋ№ќ“»Ќј «ј ”∆ ѕќ ƒќЅЏ– ∆»¬ќ“ Ќќ “ќ¬ј ѕј   –»≈ ƒќ—“ј ѕ–ќ“»¬ќ–≈„»¬» ‘ј “»!!!
38
1
 
0
 
! ќтговори
бл.134 в Zап. парк преди 1 месец
—упер сте , нали?
37
4
 
37
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕреди н€колко години си купихме два нови реактора за 3 милиарда, сега ще ги подар€ваме на ”крайна, за да може да си купим такива за 30 милиарда, ама демократични. —ъщото като с бтр-ите. ѕодар€ваме 100 на ”крайна дето не ни тр€бвали, ама купуваме нови 100 за 2 милиарда от американците.