Димитър Стоянов стана зам.-председател на "Атака"

А депутатът Деница Гаджева, която по неофициална информация е негова приятелка, вече е партийният ковчежник
21 дек 2008 20:31,
136
Димитър Стоянов стана зам.-председател на "Атака"
Снимка: БГНЕС

Доведеният син лидера на партия „Атака“ Димитър Стоянов бе избран за зам.-председател на партията на провелия се в НДК 4-ти събор.

Заместник на Волен Сидеров стана евродепутатът Десислав Чуколов.

Народният представител Деница Гаджева, която по неофициална информация е приятелка на Димитър Стоянов, вече е партийният ковчежник.

Илиян Илиев е избран за организационен секретар. Историкът проф. Станислав Станилов и пловдивският депутат Павел Шопов бяха избрани в централното ръководството.

В зала 1 на НДК имаше не повече от 1000 души.

Според програмната декларация, "Атака" ще работи за намаляване на ДДС на 15 процента и нулева ставка за хранителни стоки и лекарства.

„Атака“ настоява и за провеждане на операция „Хайка“, която предвижда разбиване на организираната престъпност за кратко време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА СА ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ,ГЛАСУВАЛА ПРОТИВ ДЖАМИЯТА В БУРГАС НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА ДПС НА КОЙ ПЛАЩА,НА ГЕРБ ИЛИ НА АТАКА.И НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ,РАЗГЛЕДАЙТЕ ФАКТИТЕ
74
1
 
0
 
! Отговори
неизвестен преди 15 години
е, вече се успокоих! бях се притеснила, че тези ще поведат хората, но както се казва "което сам си направиш, никой не може да го направи!" от атака сами се изложиха, не се наложи някой да им помага! между другото те нали уж бяха излезли от парламента? защо си получават надниците вече трети месец, след като обявиха че напускат до провеждане на предсрочни избори? пък и 13-та заплата......
73
1
 
0
 
! Отговори
pepo преди 15 години
Как може майката на д.стоянов-българския Роналдо в политиката да не намери място в ръководните органи на атака?Ами остава и неоползотворено и роднинството по сребърна и прочие линии...Лош избор,не отчитащ в пълна степен роднинството на наследника на Ботев,Райна княгиня и баба Тонка/за волен сидеров става дума/.Това не е най доброто за партията на и *** на България.
72
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Атака сега наистина доказа, че е българска партия! Нищо европейско няма в нея! Приоритет е шуробаджанащината и парите!Пари има в тая работа, г-н Иречек, много пари! (Бай *** тръгна по Европа, Алеко Константинов)
71
1
 
0
 
! Отговори
Hard Rock преди 15 години
ей предател, щом така се заканваш ти нищо не си разбрал от идеологията на партия АТАКА, по добре е наистина да не ни пречиш, щом искаш гласувай за ДПС, но се запаси за в бъдеще с вазелин и започни да им учиш *** език. Купи си също фес и тем подобни читашки дрехи !!! Ейййййййй,,,,,спи тоя народ непробуден сън бреййййй....САМО АТАКААААААА!!!!!!
70
1
 
0
 
! Отговори
Габриел преди 15 години
не съм вече симпатизант на АТАКА то се оказа че и тях не ги бива за нишо нарочно ще гласувам за ДПС може некой лев да ми дадат !
69
1
 
0
 
! Отговори
otwerka преди 15 години
Kogato razberem , che dyrzhavata ne trqbva da se rykovodi s chuvstva a sys strategiq !!!!......da im go nachukam navsichki zhadni za vlast i na tiq deto prodylzhavat da grabqt !!!!
68
1
 
0
 
! Отговори
Осман преди 15 години
Истинските българи гласуват за европейската,либерална партия ДПС!!!А фашистите от АТАКА скоро ще са в историята...
67
1
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
Браво на АТАКА, само така, Чуколов е един достоен мъж... а по повод Митко Стоянов... ами кого да сложи, залага на сигурното. Малко ли предатели има в България...
66
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не виждате ли, че Волен е играчка в ръцете на Капка и архонта. Той изпълнява каквото му кажат. Волен никога не е имал собствено мнение по простата причина, че има маниакална депресия и страх от реалността. Той живее в свой измислен свят и тези му поддържат илюзията, за да си постигат целите. Оставете ги на мира. Те сами ще се унищожат...
65
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аха, значи пак празна бюлетина, или всички зачеркнати:) Добре, че по-рано си показахте рогцата:) Голяма излагация, мислех да ви подкрепя с едно гласче, ама се поувлякохте, май... Воленеееее, тук СГАФИ ЖЕСТОКО!!!! Вярвам на Сираков, защото много пъти чувах неговите блестящи анализи - да му запечатате вратата, за да не излезе , егггггггггггггааатииии. Сами се закопахте, или сценарият е друг, ти си знаеш.
64
1
 
0
 
! Отговори
Fred Astor преди 15 години
Тези не се борят за власт.Целта е да заемат мястото за националистическа партия и да компрометират идеята.
63
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На всичкото отгоре синчето не може да говори като нормалем човек-а просто гледам и слушам едно разглезено дете-това всеки психолог ще ви го каже.Дедо му сигурно се обръща в гроба сега-Радой Ралин.
62
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Точно така е 57 напълно си прав.
61
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Атака стана фамилна партия, направете си сметка какво ше стане ако Волен Сидеров е премиер, но днес стана ясно и че е бил покровителствал Братя ГАЛЕВИ. Пълен *** е и тоя да знаете и не му се връзвайте на ЛЪЖИТЕ.
60
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тия са БАШ КОМУНИСТИ еи разберете го това!
59
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА се финансира от ДПС и това вече всички българи го разбраха.
58
1
 
0
 
! Отговори
Анна преди 15 години
Има ли проблем?Важното е какво се върши, а с трогателни речи по форумите няма фактически резултат-освен демонстрация на грамотност и ниво на развитие и ценности(ако го има)Не пречете на хората, които се стремят към развитие ако не сте в състояние да предложите алтернатива
57
1
 
0
 
! Отговори
Paganini преди 15 години
Интересно ръководство :)1. Волен Сидеров(татето) избран с 99.9%(за процентите можете да проверите какво му казват на това в нормалния свят - демократично избиране на диктатор)2. Димитър Стоянов(синчето)Зам-председател на партията 3. Деница Гаджева(снахата) - партиен ковчежник4,5, 6 - очаквайте включванията на братовчеда, чичото, братовчеда, лелята и.т.нТакива партии даже и в Африка ги няма. Сигурно вкъщи дебатират кой какъв да стане в партията. Простия народ се трепе кой, българин, кой е турчин и кой е ***. Помнете братя българи(независимо от кой етнос сте): Съединението прави силата, а не разединението!!!
56
1
 
0
 
! Отговори
високи пенсии преди 15 години
този Илиян Илиев, който са го избрали за организационен секретар на Aтака, е същия депутат, който заедно с другите двама депутати от Атака Ваню Хърков и Христо Попов предложиха пенсиите на депутатите да станат 70% от заплатата им и освен това да се пенсионират на 55 години. С такива хора на ключови постове и с роднини Атака не може да разчита на моя глас.