Иде купонна система, плашат опозиционни депутати

ДАНС да започне незабавна проверка за наличните количества газ в Чирен, поискаха Яне Янев и Димитър Абаджиев
37
Иде купонна система, плашат опозиционни депутати
Снимка: БГНЕС

ДАНС да започне незабавна проверка за наличните количества газ в хранилището в Чирен, поискаха независимите народни представители Яне Янев и Димитър Абаджиев.

Според тях трябва да се потърси персонална отговорност от хората, които се разпореждат ежедневно с трансфера на запасите там.

“Ако се констатират злоупотреби, трябва да се предприемат незабавни арести, за да се респектират хората с нечисти намерения за облагодетелстване при сегашната ситуация”, поискаха депутатите.

Янев и Абаджиев смятат, че както настоящето правителство, така и предходните не са предвидили и не са направили необходимото, за да има алтернативни източници на енергия и горива.

“Искаме и обявяване на извънредно положение”, обявиха двамата депутати.

Те прогнозираха, че при тази сутация за по-малко от две седмици ще спрат работа по-голямата част от производствените предприятия, в това число и от хранително-вкусовата промишленост. 

“Ако така продължава, може да се стигне до въвеждането на купонна система и за продукти от първа необходимост”, завършиха двамата.


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Бития бит, ебания . преди 12 години
Каква държава сме дами и господа след като това, за което всеки честен българин плаща се краде и то показно...И като за капак на повишаването на стандарта ни на живот на фона на всеобщото обедняване ще студуваме...Чудя се на търпението на народа-какво още трябва да се случи на Българина в собствената му държава?Каква гавра трябва още да изтърпим за да почне да се действа правилно и отговорно?
35
0
 
2
 
! Отговори
men преди 12 години
Яне, Янееее, икономиката от лукановото време дори и в България дръпна напред, какви купони, каква първа необходимост......то, ясно, че ви трепери под лъчижката, че ще сте само участници на следващите избори и ще гледате топлите местенца в парламента през крив макарон, ама хайде спрете се малко с тъпоумните изказвания, такава лакомия за власт.....а, че ония са ***,две мнения по въпроса няма, но, по-лошото, е,че пак ще има бая пътници за "трамвая" на Г*е*я*!!какво ли трябва да се случи, че да спрем да ги избираме....
34
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
=хората стоят без отопление, без транспорт, без работа, а политиците си правят купона, като се обвиняват един-друг за неща, които не зависят от никой от тях. ГЕРБ още малко и ще обвини Станишев за глобалното затопляне.
33
0
 
2
 
! Отговори
Някой си... преди 12 години
"30. - 07.01 23:53 - От: bauКак ще ги стигнем Американците ? Като хванем Руснаците за топките !"Доста голяма уста трябва да имаш за да ги лапнеш.
32
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Ще ходим да пазаруваме от Румъния, какво толкова. Ама ха, ще ни плашат ли? хаххаха Дотам ни докараха, плюха румънците, че заради тях няма да ни приемат в ЕС, ама какво се оказа? Да си заровят главите в пясъка и да мълчат! Ние ще ги ОТучим от навиците им.... като ги зачеркнем до един на изборите!
31
0
 
2
 
! Отговори
котарака в чизми преди 12 години
Кофтито е, че износът на наша продукция ще пострада.Приятелю, айде светни ме каква продукция изнася България, за кого, и на къде собствена ми е мисълта...като излючим тази на плът,оръжие, и некоя и друга такивка благинки...
30
0
 
2
 
! Отговори
bau преди 12 години
Как ще ги стигнем Американците ? Като хванем Руснаците за топките !
29
0
 
2
 
! Отговори
ei,horaaa преди 12 години
kakvo,o6teee,tribva,da ni se slu4i,za da se ,pone,razmardamee,a
28
0
 
2
 
! Отговори
edno,ne moga da razb преди 12 години
kakvo o6te mu triabva na balgarina.......za da za6titi svoita 4est,ako...,ima takava,ama mai
27
0
 
2
 
! Отговори
prikazkiii преди 12 години
I PAK PRIKAZKI...ZA NAIVNIZI
26
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Глупости! За разлика от Лукановата зима сега продоволствено снабдяване не е централизирано, а границите са отворени за търговски обмен, както въртрешнообщностен, така и външнотърговски. Турските плодове и зеленчуци няма да спрат да се появяват в магазините,защото на някой му трябвала политическа платформа. Ще си внасяме траен немски хляб, гръцко сирене, египетски картофи и прочее благинки както досега. Кофтито е, че износът на наша продукция ще пострада.
25
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
то винаги си е така - като са на власт комунистите има купони и други простотии
24
0
 
2
 
! Отговори
неверващ преди 12 години
какво се пънат тези двамината низвергати.Просто народа е много лъган и вече на никой не верва с изкл бетонните чутори.
23
0
 
2
 
! Отговори
F преди 12 години
Не мога да разбера защо ме цензурирате?Да не би да имаме свестен политик, че да ми триете определенията за тях?Всичките са @#$%%^^.
22
0
 
2
 
! Отговори
alto преди 12 години
дадоха ни гьз (газ) за газ и пак ни е вьтре
21
0
 
2
 
! Отговори
Фани преди 12 години
тази опозиция всички са .Нема един свестен политик в тази България - до .Такова чувство имам. Само плямпат и лапат. Не мога да ги гледам.Така ме нерват, че ще строша телевизора.
20
0
 
2
 
! Отговори
Десебар преди 12 години
A oня Абаджиев отзад какво е казал или е само за украса?Ае журналята - отучете са да пишете такива глупости "и двамата казаха"! Как го казаха? В един глас ли?
19
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Моля ви братя българи, аман от това ваше парно, - моля ви спрете с некоректното - еврейн, - асоциира се с интелектуалното, ***. Викайте ми просто - ***.И&С Паси
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
АБЕ ТИЯ НЕЩО ИЗТРИХА И 12 СТАНА 11
17
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Абе 12 ти в кое време живееш та ти си по-зле от *** бе, че те твоите хора ни докараха до този хал бе пич ти още ли им верваш бе наивно чадо.