Кой сега е Емел Етем?

Цветанов да си подаде оставката, настояват от левицата
Обновена: 9 фев 2012 15:02 | 9 фев 2012 13:25,
213
Кой сега е Емел Етем?
Депутатите Антон Кутев и Петър Курумбашев Снимка: БСП

БСП припомни стара декларация на ГЕРБ, в която от партията искат оставката на тогавашния министър на държавната политика при бедствията и авариите в правителството на тройната коалиция Емел Етем.

Депутатите от "Коалиция за България" Петър Курумбашев и Антон Кутев прочетоха пред журналистите в парламента декларацията на ГЕРБ от юни 2007 г. Тя е писана във връзка с наводненията в Пазарджик и Пловдив дни по-рано.

Тогава от политическата централа на ГЕРБ пишат: "Наводненията в страната от последните два дни, доказват още веднъж престъпното бездействие и неспособността на министър Емел Етем и служителите в подопечното й министерство да изпълняват служебните си задължения".

Социалистите припомниха, че нейните функции са били поети от вицепремиера Цветан Цветанов.

Още по темата

"През 2007-ма година ГЕРБ питат има ли система за ранно предупреждение на населението при бедствия и аварии, как работи тя и защо не е изградена? При такава ситуация те са поискали оставката на Емел Етем. Ние питаме кой днес е на мястото на Емел Етем и трябва ли да си подаде оставката?", риторично зададе въпроса си Курумбашев.

"Когато те вече са управляващи, същите въпроси може да бъдат зададени със същата сила и нямат отговор", допълни той.

"Колегите от ГЕРБ са с къса памет", подкрепи го Антон Кутев.

"Нашият въпрос е кой днес е Емел Етем. Цветан Цветанов отговоря за "Гражданска защита". Кога ще поиска ГЕРБ оставката на Цветанов?", попита и Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
2
 
! Отговори
гатанка преди 12 години
Изпълзя от "каналето"и червено му дупето....що е то?
163
3
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Е как кой сега е 'Ептен Крадем'? Целия ГЕРБ, разбира се, кой друг! Да ви е яд, бесепари и депесари, ГЕРБ ще открадне повече, отколкото вие! Само че каква е ползата за българите, кой би могъл да обясни.....
162
1
 
3
 
! Отговори
до 199 преди 12 години
Прав си, и от мен получи плюс, нали виждаме и в момента как крадливите гербави и бесепарски *** изобщо не се свенят да ограбват България.
161
1
 
2
 
! Отговори
Ебем Крадем преди 12 години
В Монако съм на шопинг, що не *** изберет пак ва ,*** :)
160
2
 
2
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
И ако Цв.ЦВ. пак не си я подаде оставката, какво ще правим????
159
3
 
7
 
! Отговори
байо преди 12 години
комуниста е по гадно племе и от ***.*** крадат,но си пазят своите,а комунягата краде от всички,защото никой не е по важен от печалбата
158
7
 
9
 
! Отговори
Днес преди 12 години
другата лаеща к---а Манолова пак се показа като първата махленка от парламентарната трибуна.Бива простотия ,но тя просто прелива от нея.
157
11
 
18
 
! Отговори
Фен преди 12 години
Курумбашев - от 20 години знам, че си абсолютен ***. Ти как не го разбра сам бе ***?
156
15
 
24
 
! Отговори
ТОВА Е КОМУНИСТА: преди 12 години
ХОРАТА БЕДСТВАТ И БЕРАТ ДУША В СТУДА И ВИЕЛИЦИТЕ.....КУТЕВЦИ И КУРУМБАШЕВЦИ , НАБИРАТ ТОЧКИ И АКТИВИ ....ПРОТИВ НАРОДА СИ И ГЕРБ!Колко пари и дрехи пратихте там ,бе ....?Отиде ли някой от вас ....ЧЕРВЕНИ ТЛЪСТОГЪЗИ ВЕЛМОЖИ....да види самата истина и проблемите на хората..??!!!!НА ТОВА СЕ КАЗВА:....."КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ" и "ПРОЛЕТАРСКА ПРОСТОТИЯ"!ТОВА СА ТИПИЧНИ -----"СОЦ-***".....еталон за "единица ТЪПОТА"!
155
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гадни, крадливи ***. Защо не се организирате и не помогнете на бедстващите? Защо не съберете пари, или се страхувате, че от милиардери вече станахте милионери, тъй като от 2 години не можете да крадете на воля от фондове и далавери? Много е лесно от парламента да сипете омраза и да обвинявате, но защо раздадохте язовирите, къде са парите, които етем ограби, къде са милиардите за Беляне.......????? Срам, ме е, че сте българи. Но и това не е сигурно, Сер-гея е украински евреин, за вас не знам
154
4
 
15
 
! Отговори
Любопитен преди 12 години
Нещо не разбрах министерството на Емел Етем какво свърши, та преливат реките?
153
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разумните доводи не са доводи защото не ги е казал Борисов! Е с такава нагласа се постига....бедност
152
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко е прав като казва, че българите са лош материал и с тях трябва да се държи като с кучета. Щом има още *** които го подкрепят.
151
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крадеца казва: дръжте крадеца! Откога Курумбашев може и акъл да дава? Бил построил ВЕЦ, хаха! Та той не знае що за животно е ВЕЦ-а.
150
8
 
16
 
! Отговори
до 185 преди 12 години
Курумбашев ! *** червена! И ти ли почна да пишеш по форумите ?Казвай откъде открадна парите за ВЕЦ-а си ?
149
9
 
15
 
! Отговори
Мая преди 12 години
Може и да нямаме министерство за бедствия и аварии, но имаме министерство на физическото възпитание и футболист на годината...........
148
3
 
12
 
! Отговори
До 184 преди 12 години
Ти това за потъващия кораб го разправяш вече трета година,също вече трета година се надяваш на нов 9-ти Септември и нов народен съд.*** ли си,че да мечтаеш толкова примитивно.
147
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
179Курумбашев е направил ВЕЦ а ти какво направи у..й селски ?
146
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кораба Бг ще бъде потопен от Боко и всички българи ще плащат сметката.Именно тогава електората на ГЕРБ тръбва да бъде бесен по стълбовете както повреме на френската революция.
145
6
 
9
 
! Отговори
nolname преди 12 години
Оставка на БСП за Герб няма да има никаква оставка